Марешки разочарован: Черният PR бил срещу "Воля"

Бизнесменът първо ще говори с патриотите, после – не се знае
27 мар 2017 09:52,
46
Марешки разочарован: Черният PR бил срещу "Воля"
Снимка: архив, Bulphoto

За съжаление не получихме голям резултат, но смятам, че нашето участие в парламента ще бъде позитивно за държавата, каза лидерът на "Воля" Веселин Марешки.

"Черната кампания беше насочена само към нас. Отрицателната кампания свали избирателната активност", допълни той.

Още по темата

Марешки призна, че никой от лидерите на другите партии не му се е обадил след изборите: "Ние сме антисистемна партия и не им е приятно, че ще бъдем в парламента".

Много неща не са решени. ГЕРБ обявиха, че ще разговарят първо с патриотите, отбеляза той, но допълни, че предпочита спечелилата изборите партия да разговоря първо с "Воля".

"Евентуална коалиция с някоя от двете големи партии зависи от това дали приемат програмата на "Воля". Ако и ГЕРБ, и БСП я приемат, тогава ще мислим", коментира Марешки пред bTV.

"Като профил съм по-близо до Тръмп, отколкото другите лидери", каза още бизнесменът.

"Първоначално ще направим среща между "Воля" и Обединените патриоти и едва тогава ще говорим с ГЕРБ. Засега обаче не съм се чувал с никого от партиите от статуквото. Чакаме резултатите и очаквам да се обадят. По-вероятно е управление вдясно. Ако зависи от нас, ще поставим условия, които са добри за страната. Ние като държава трябва да подпомагаме младите семейства да остават в България", посочи Марешки.

"За нас не е на всяка цена влизането в парламента. Не ние държим химикалката. Явно тя отново решава резултатите в изборите. Явно по-скоро влизаме. Имаше черен PR, купуване на гласове и всичко онова, което сме го виждали вече по време на изборите. От една страна ние сме победителите, защото направихме неща, които не бяхме правили досега", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПАТЕРИШКИ каза не съм доволен, ББ ми даде само 4%, аз исках поне 14%, нали разбрахте защо герп намалява като общ брой гласували, преливали са към варненската м....утра
16
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега Бацо какъв рекет го чака - патриотите и Воля не са тъпите реформатори. Бацо ще си плаща за всичко, а накрая ще си подаде оставката около 400 дни след съставянето на новия кабинет - 1 юли 2018 г.
15
8
 
39
 
! Отговори
Оруел преди 7 години
Патриоти +Воля+Герб= Терминал2
14
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никой не ни се обажда. По-близко сме до Тръмп. Ще се коагулирам със всеки, който ми се обади. Понеже съм по-близо до Тръмп. Не съм им чел програмите, но съм близо до Тръмп. Ако ми прочетат програмата, да ми се обадят, защото съм близо до Тръмп. И съм веган. Близо съм до Тръмп. Освен на Коледа, когато съм близо до Тръмп. Голямата *** също може да ми се обади. По-близък съм до Тръмп, отколкото до другите милионерчета.
13
8
 
35
 
! Отговори
nina преди 7 години
Разочарован?!А аз съм разочарована за това, че го допуснаха на избори, въпреки, че се доказа, че "Воля" е направомерно, НЕЗАКОННО регистрирана!
12
2
 
24
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
разговора с патриотите трябва да е само един : -"вашите последни думи преди ешафода". и толкоз.
11
9
 
27
 
! Отговори
До-10 преди 7 години
И кое му е принципното,че краде и ви нанами....
10
21
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гласувах за този принципен и интелигентен човек. Радвам се , че успя! Давай , Веско , Варна е с теб !
9
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека Бойко да го вземе тоя царвул може да е полезен да подкрепя там управлението но да внимава и на къс повод, дай му да има там хляб да яде но да го наблюдава!
8
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
марешки и тръмп ? нерде ямбол,нерде стамбул !
7
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
марешки бил разочарован ? ами той говори / и чувства / и тако и вако. можел и с бсп,можел и с герб ? значи - власт да има,като нищо ще може и с дост ? тогава никога няма да може да вдигне процентите си.
6
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо постоянно се сравнява с Трън?
5
8
 
42
 
! Отговори
Фармо-бензанджията преди 7 години
Магарешки е опасен за политическото ни пространство - готов е на всякакви компромиси, само и само да осребри някоя далаверка.
4
20
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този е вреден за страната! Бензинът трябва да е най-малко 12 лева, за да могат да карат кола само заможните и отховорни хора, които не пият ракия и не газят пешеходци.Лекарствата също трябва да са достатъчно скъпи, за да играе това своята роля за естествения подбор и правилната генетична селекция на нацията!
3
6
 
41
 
! Отговори
Митко преди 7 години
Няма да ни дойде акъл,щом и това нещо го направихме депутат....
2
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всъщност Марешки е големия победител! С нова партия , постигна това , което стари партии не успяха да направят.
1
8
 
50
 
! Отговори
Иван преди 7 години
И това е много....потресаващо е как мутромафиот с картели в лекарства и данъчни измами с горива залъгва простичкият човечец и неговата 15 годишна таратайка с евтин бензин...идиотщина