Герджиков за провеждането на вота: Справихме се добре!

Той похвали министрите на отбраната и на МВР за организацията
Обновена: 29 мар 2017 11:17 | 29 мар 2017 11:07, Веселина Йорданова
7

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Виж други галерии »

Служебният премиер Огнян Герджиков оцени организацията на предсрочните парламентарни избори на 26 март като много добра.

В началото на редовното заседание днес Герджиков благодари на министрите си и каза, че са проведени добри избори, което е основна задача на служебното правителство.

Премиерът отбеляза персонално приноса на вицепремиера Стефан Янев, който отговаряше за организацията.

"Той беше натоварен с тази тежка мисия и се справи блестящо", похвали го Герджиков.

Министър-председателят благодари конкретно и на вътрешния министър Пламен Узунов, който по думите му направил всичко необходимо, за да осигури спокойствието и реда при провеждането на вота, както и на външния министър Ради Найденов за организацията на изборите в чужбина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
4
 
! Отговори
До Герджика преди 7 години
Абе ти добре че се усети навреме да си посвиеш перките !
4
0
 
6
 
! Отговори
Това е преди 7 години
Отивам да гласувам подавам ЛК-Я се подпиши тук!- Все още не съм гласувал защо да се подписвам предварително?- А извинете обърках.И отивам да ми дадат бюлетината сгъна е веднъж.- ето - Не правилно е сгъната.- А извинявай обърках.Отивам в тъмната стаичка и гласувах и стигам пред урната отгоре не отварят да си пусна бюлетината и им казвам извинете маже ли да гласувам?- Да, да разбира се.
3
1
 
8
 
! Отговори
така е, преди 7 години
добре се справихте. Кметове на общините привикваха служителите в своите звена и ги предупреждаваха да гласуват за герб. пример- гр. кюстендил.
2
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да, много добре се справихте! Докарахте пак старите муцуни на власт! И ко сега? Ще ги видиме, с това шоково повдигане на цените, докъде ще я докарате! То някой говореше, че така ще стане, ама пуст народ заспал, той все по сладките приказки за някакво ефимерно, заоблачно "западенско щастие" бълнува! А такова животно НИКОГА НЕ Е ИМАЛО, НЯМА И НЯМА ДА ИМА!!! В големия свят има само борба, конкуренция, воля за живот и вяра в СОБСТВЕНИТЕ ТИ СИЛИ! Не заморски, заокеански или съседски! А СОБСТВЕНИ!Ама.
1
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оказа се че служебното правителство е било на ГЕРБ.Щом се е справил добре с изборите