Симеонов зов: ГЕРБ+БСП+ПФ, за да "спасяваме хората"

"Няма значение кой ще е премиер, трябва съгласуване на програмите"
Обновена: 29 мар 2017 09:53 | 29 мар 2017 08:52,
234

Няма значение кой ще е министър-председателят, въпросът е да има съгласуване на програмите. Да има стабилно правителство и 4 години мандат. За това настоя лидерът на НФСБ и съпредседател на коалиция "Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО" Валери Симеонов.

По думите му най-доброто в момента е съставяне на широко правителство между ГЕРБ, БСП и тях.

"Трябва да спрем да робуваме на личностите, опарихме се неведнъж от Иван Костов, Царя и, ще ме извинява, г-н Борисов", добави Симеонов.

Още по темата

Той каза, че ако се стигне до коалиция между Патриотите и ГЕРБ, те ще искат Бойко Борисов да отстъпи поста си на премиер.

Патриотът призова от ефира на Bulgaria ON AIR да не се губи време, защото има обществено напрежение по въпроса за правителството и сигурността на страната.

Според него ситуацията у нас е като на селски мач, където двете агитски се псуват, а стената на язовира се пука: "Трябва да спасяваме хората", категоричен бе той.

Патриотът допълни, че няма доверие в третия играч. "Още от сега иска да е премиер, да става министър".

По отношение на движение "Воля", Симеонов бе скептичен за бъдещото сработване между тях.

"Какви са тези обещания, че бензина ще е 1,80лв. за литър? Това са лишени от обоснования обещания, с които се лъжат не особено интелигентните гласоподаватели", бе мнението на Валери Симеонов.

Той изрази неотстъпчивостта на партията си към референдума, който Слави Трифонов предлага, а ГЕРБ подкрепят.

"Няма да подкрепим референдума. Няма да позволим на ГЕРБ да го приемат. Това би било убийство на демокрацията", заяви Симеонов.

Също така сподели дълбоките си съмнения за евентуалната политическа кариера на Слави Трифонов.

"Не смятам, че Слави ще има политическа кариера. Него го е страх, че няма да постигне никакъв резултат. Почтеното поведение е да основеш партия и да се пробваш, както аз направих", сподели мнението си политикът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари