Симеонов зов: ГЕРБ+БСП+ПФ, за да "спасяваме хората"

"Няма значение кой ще е премиер, трябва съгласуване на програмите"
Обновена: 29 мар 2017 09:53 | 29 мар 2017 08:52,
234

Няма значение кой ще е министър-председателят, въпросът е да има съгласуване на програмите. Да има стабилно правителство и 4 години мандат. За това настоя лидерът на НФСБ и съпредседател на коалиция "Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО" Валери Симеонов.

По думите му най-доброто в момента е съставяне на широко правителство между ГЕРБ, БСП и тях.

"Трябва да спрем да робуваме на личностите, опарихме се неведнъж от Иван Костов, Царя и, ще ме извинява, г-н Борисов", добави Симеонов.

Още по темата

Той каза, че ако се стигне до коалиция между Патриотите и ГЕРБ, те ще искат Бойко Борисов да отстъпи поста си на премиер.

Патриотът призова от ефира на Bulgaria ON AIR да не се губи време, защото има обществено напрежение по въпроса за правителството и сигурността на страната.

Според него ситуацията у нас е като на селски мач, където двете агитски се псуват, а стената на язовира се пука: "Трябва да спасяваме хората", категоричен бе той.

Патриотът допълни, че няма доверие в третия играч. "Още от сега иска да е премиер, да става министър".

По отношение на движение "Воля", Симеонов бе скептичен за бъдещото сработване между тях.

"Какви са тези обещания, че бензина ще е 1,80лв. за литър? Това са лишени от обоснования обещания, с които се лъжат не особено интелигентните гласоподаватели", бе мнението на Валери Симеонов.

Той изрази неотстъпчивостта на партията си към референдума, който Слави Трифонов предлага, а ГЕРБ подкрепят.

"Няма да подкрепим референдума. Няма да позволим на ГЕРБ да го приемат. Това би било убийство на демокрацията", заяви Симеонов.

Също така сподели дълбоките си съмнения за евентуалната политическа кариера на Слави Трифонов.

"Не смятам, че Слави ще има политическа кариера. Него го е страх, че няма да постигне никакъв резултат. Почтеното поведение е да основеш партия и да се пробваш, както аз направих", сподели мнението си политикът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
1
 
3
 
! Отговори
избирател преди 7 години
Референдумът на славито нали все пак не постигна законово изискуемия брой гласове?Това сега демокрация ли е или нагаждация?Ако беше за нещо друго, славито щеше да се бунтува, че не достигат гласове, пък се приемало било.Сега, като е за неговото- нищо, че не достигат гласове, ама много гласове били все пак- да се приемело.Че то, така ако я караме- нищо, че не достигат гласове, нека всички партии да влязат в парламента!Двойни стандарти.
159
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименАбе ***, проамериканска партия ли искаш ***, та БСП били руска , да ви е...а в мръсните американски гъзолизници. И какви са невъзможните неща, които искат? Родителите ни цял живот работят за държавата и накрая да им се подиграват със 150 лв пенсия ли ?
158
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе къде са скриха Каракачанов-агент Иван,унуй луудото с бялата коса ,нашмърканото ден било сляпо и скатало казарма от АТАКА и оня Закс от ВМРО дет и той скатал казарма по незнайно какви причини ,та къде се покриха тези елементи та оставиха на фронта тоз чеченски сепаратист да бие бабички
157
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Новата коалиция ще е БСП -Бойко,Социалисти ,'патриоти'
156
1
 
19
 
! Отговори
Мучачос преди 7 години
Симеооооонов,Симеонов,много се изложи.Надждатани бе в патриотите,но се каза,че и вие сте производни на комунистите.
155
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че ако БСП и ГЕРБ направят коалиция педридиотите за какво са им?
154
1
 
9
 
! Отговори
до 191 преди 7 години
Не. Бъркаш.Въпросът е:"Кой да открадне най-много?".Иначе те знаят как.
153
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен189Попитай ЛукойлБГ,където работи съпругът на Нинова,защо цените на горивата растат.
152
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма значение кой ще е министър-председателят, да има стабилно правителство и 4 години мандат, въпросът е да има съгласуване на програмите - "как ще открднем най-много"
151
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бюрмците и сърбите отдавна наричат България"фашистка държава",филмът "Трето полувреме"-произведен в Сърбия,също нарича страната ни"фашистка",защо българските власти не реагираха адекватно?Защо проф.Константинов не накара сърбоманите и сърбите,да"страдат"?
150
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Минаха изборите и газта на горе, тока нагоре, водата на горе, литекс моторс-фалит (изпраха мутренски парички)............
149
0
 
5
 
! Отговори
обява преди 7 години
Заменям партии от пълния политически спектър- за пълно находище с газ и шепа почтени управници.
148
2
 
5
 
! Отговори
Хитър Петър преди 7 години
До Една чужденкаТова е така, защото политическата ни система е такава, че допуска партии като БСП и ГЕРБ да си купуват изборите и да си правят каквото си искат. Точно те ги създават тези партии, за да обслужват техните интереси. Иначе конституцията не го позволява, само мафията го позволява. А в основата на мафията стоят БСП и ГЕРБ. Техните хора са навсякъде из властта, включително и в Конституционния съд, както и в другите съдилища. Навсякъде се обслужва интереса на тях и на турските партии.
147
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сръбският премиер ВНучич,нарече наскоро,на честване годишнина от Топлишкото въстание, България "окупатор",но българското правителстно не реагира,защо?
146
0
 
7
 
! Отговори
и още преди 7 години
Партии имаме бол- ама газ нямаме...
145
0
 
6
 
! Отговори
Идеалист преди 7 години
Обединени ***!
144
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако изборите можеха да променят нещо, то те отдавна щяха да бъдат забранени!
143
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чужденката- имаме си всякакви партии- турски, руски, български, американски.Ние сме толерантен народ.Айде де.А патриотите дават тон за старата песен- на нов глас.
142
1
 
9
 
! Отговори
Идеалист преди 7 години
Нищо ново не казва този псевдо-патриот. Не се бой може да станеш златния пръст! То навремето си имахме постоянно присъствие!
141
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Една чужденкаБСП също не са българска партия,а руска,защото работят за руските интереси в България.ГЕРБ и БСП,означава нова политическа криза ,и избори до дупка.Патриотите ,със своите невъзможни искания,са причината,да се приеме коалиция с ДПС,евентуарно.