Симеонов зов: ГЕРБ+БСП+ПФ, за да "спасяваме хората"

"Няма значение кой ще е премиер, трябва съгласуване на програмите"
Обновена: 29 мар 2017 09:53 | 29 мар 2017 08:52,
234

Няма значение кой ще е министър-председателят, въпросът е да има съгласуване на програмите. Да има стабилно правителство и 4 години мандат. За това настоя лидерът на НФСБ и съпредседател на коалиция "Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО" Валери Симеонов.

По думите му най-доброто в момента е съставяне на широко правителство между ГЕРБ, БСП и тях.

"Трябва да спрем да робуваме на личностите, опарихме се неведнъж от Иван Костов, Царя и, ще ме извинява, г-н Борисов", добави Симеонов.

Още по темата

Той каза, че ако се стигне до коалиция между Патриотите и ГЕРБ, те ще искат Бойко Борисов да отстъпи поста си на премиер.

Патриотът призова от ефира на Bulgaria ON AIR да не се губи време, защото има обществено напрежение по въпроса за правителството и сигурността на страната.

Според него ситуацията у нас е като на селски мач, където двете агитски се псуват, а стената на язовира се пука: "Трябва да спасяваме хората", категоричен бе той.

Патриотът допълни, че няма доверие в третия играч. "Още от сега иска да е премиер, да става министър".

По отношение на движение "Воля", Симеонов бе скептичен за бъдещото сработване между тях.

"Какви са тези обещания, че бензина ще е 1,80лв. за литър? Това са лишени от обоснования обещания, с които се лъжат не особено интелигентните гласоподаватели", бе мнението на Валери Симеонов.

Той изрази неотстъпчивостта на партията си към референдума, който Слави Трифонов предлага, а ГЕРБ подкрепят.

"Няма да подкрепим референдума. Няма да позволим на ГЕРБ да го приемат. Това би било убийство на демокрацията", заяви Симеонов.

Също така сподели дълбоките си съмнения за евентуалната политическа кариера на Слави Трифонов.

"Не смятам, че Слави ще има политическа кариера. Него го е страх, че няма да постигне никакъв резултат. Почтеното поведение е да основеш партия и да се пробваш, както аз направих", сподели мнението си политикът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мда в България не знаех че искат да влизат автобуси от Турция за да гласуват . Какви "невероятни" хорица имало , какви родолюбци ...бабата та бабата ...ми отидете си при бабата в Турция . Тук е България и аз искам българи да определят кой да управлява
99
0
 
14
 
! Отговори
Зов! преди 7 години
Симеонов зове: "Трите партии вън от народното събрание за да спасим хората от нас!". Господине, може да спасите хората от вас самия. Отдавна христянския свят има спасител. Вие не сте нужен. Нито сте хубав, нито сте светъл. Хората нямат нужда от спасител, а от служител. Вижте ако кажете, че ще служите и ще бъдете в услуга на народа, може и да хванете декиш. В другия случей просто кажене:"Моля ви затворете си очите и ни оставете да крадем на воля защото само това ни интересува".
98
2
 
3
 
! Отговори
ТВ преди 7 години
Както коментира вече друг потребител (119) - ако ГЕРБ и БСП се коалират, за какво са им въобще нацитата в правителството?
97
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз искам да има правителство защото Б.Борисов ми обеща 1500 лв.заплата,преизчисляване и увеличение на всички пенсии,мажоритарен вот и нула лева субсидия за партиите.Очаквам също да даде за благотворителност 50-те милиона лева субсидия,които му се полагат като 1-ва политическа сила за целия мандат за благотворителност,както направи единствената партия извън НС,която получи над 1%.Ако това стане следващия път/който няма да е много далече/ще гласувам за него.
96
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вече съм напълно убеден, че всички които пишат в защита на Местан и в защита на бабатакоято идва да гласува , в защита на намесата на турция и дост -тези хора са платени пак както каза професор Константинов . Друга логика няма , да си на страната на ислямизацията .
95
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който не работи, не трябва да яде!
94
1
 
9
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Има един лаф, че "не е важен цвета на котката, важното е да лови мишки" проблема с нашите "котараци" е, че са загрижени докато разделят баницата и вместо да ловят мишки минават на котешка храна, че е по-лесно пък и друг им плаща сметката.
93
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази мутра си мисли, че да правиш правителство и да упправляваш е като да биеш и да риташ стари баби на границата да се правиш на "патриот".
92
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП няма да се коалира с никой. БСП удвои резултата си от предишните избори, ГЕРН ги намали. Сега БСП не трянва да прави нищо, дори правителство не трянва да прави когато Борисов върне мандата. Просто трябва да чака, на следващите избори ГЕРБ ще бъдат аут, но БСП ще има малка преднина. Пак ще се повтори сигуацията, но ГЕРБ вече няма да управляват и ще се разпаднат. След още няколко години мизерия вече къмд 2023-2025 българите може да си изберат партия с голямо мнозинство да ги изведе от кризата.
91
4
 
5
 
! Отговори
42 преди 7 години
до 118Ти къде видя, юмруци, ритници или шамари, откога бутането се брои за бой...
90
4
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Правителство с мандата на ОП изглежда възможно. Ако ГЕРБ и БСП се съгласят при съгласувана програма да участват и да го поддържат в парламента поне докато мине председателството на ЕС.Е, сигурно Волен Сидеров не е най-подходящ за премиер, но Каракачанов може да мине.
89
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Единственото,което крепи "патриотичната" коалиция е оставането във властта на всяка цена,защото малките партии,които се разцепиха им дишат във врата и ако има следващи избори ще се обединят и тогава Симеонов и сие ще подсмърчат за някой и друг пост,ако изобщо влязат в НС.Със сигурност ще направят правителство с ГЕРБ и със задкулисната подкрепа на ДПС и Воля.А народа пак ще духа супата.Заслужи си го.
88
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Симеонов предлага коалиция, която ако се реализира, той става излишен. Мислех го за по-умен
87
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 42По телевизията.
86
5
 
11
 
! Отговори
42 преди 7 години
КЪДЕ ВИДЯХТЕ СИМЕОНОВ ДА БИЕ БАБИЧКИ... АКО И НЯКАКВО БУТАНЕ ГО НАРИЧАТЕ БОЙ ЗНАЧИ СТЕ МНОГО ЗЛЕ. А ТАЗИ БАБИЧКА УМИШЛЕНО Е ПУСНАТА ЕДИНСТВЕНА, ЗА ДА ПРЕДИЗВИКВА СЪЧУВСТВИЕ. А ЗАЩО НЕ ОБРЪЩАТЕ ВНИМАНИЕ НА ФАКТА КАК НАГЛО СИ РАЗМАХВА ЛИЧНАТА КАРТА, БЕЗ ДА ЖИВЕЕ ТУК ОТ ДЪЛГИ ГОДИНИ. НО, ТАКИВА ПАРТИИ КАТО ГЕРБ И БСП НЕ ПОЗВОЛЯВАТ ЕФЕКТИВНАТА ЗАБРАНА И НА ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО, КОЕТО Е АБСОЛЮТНО ЖЕЛАТЕЛНО ПО ОТНОШЕНИЕ НА ТУРЦИЯ И ДРУГИ.
85
2
 
8
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 7 години
Този не беше ли бивш доносник на ДС?
84
1
 
9
 
! Отговори
лук преди 7 години
молятся недейтие.за да спасите народа вземе всичките депутати и скочете от аспаруховия мост.след вас ще дойде спасението. а и не забравяйте преди това да бутнете дост дпс и останалата ***.
83
10
 
8
 
! Отговори
до 42 преди 7 години
Този Симеонов или както му е името единственото което може е да бие бабички по границите. *** не заслужаващ дори името да му се знае. По долни са от ДПС и ДОСТ взети заедно. Всъщност са едно и също членове на ДС
82
3
 
7
 
! Отговори
42 преди 7 години
Проблемът ни на нас българите е, че мразим сами себе си, а чужденците боготворим. Затова неолиберални, глобалистични партии, като БСП и ГЕРБ намират благодатна почва у нас. Ето, политически най- зрелият народ в Европа- французите, ще ни покажат какво се нарича национализъм на президентските избори, защото резултатът ще бъде голям. Дори и Льо Пен да не спечели, всеки и от другите партии ще има предвид вота. Какво искате от Валери Симеонов, чудеса с 10 % от парламента. Поне мисли държавнически.
81
0
 
7
 
! Отговори
маке преди 7 години
аз нямам нужда от спасяване