Симеонов зов: ГЕРБ+БСП+ПФ, за да "спасяваме хората"

"Няма значение кой ще е премиер, трябва съгласуване на програмите"
Обновена: 29 мар 2017 09:53 | 29 мар 2017 08:52,
234

Няма значение кой ще е министър-председателят, въпросът е да има съгласуване на програмите. Да има стабилно правителство и 4 години мандат. За това настоя лидерът на НФСБ и съпредседател на коалиция "Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО" Валери Симеонов.

По думите му най-доброто в момента е съставяне на широко правителство между ГЕРБ, БСП и тях.

"Трябва да спрем да робуваме на личностите, опарихме се неведнъж от Иван Костов, Царя и, ще ме извинява, г-н Борисов", добави Симеонов.

Още по темата

Той каза, че ако се стигне до коалиция между Патриотите и ГЕРБ, те ще искат Бойко Борисов да отстъпи поста си на премиер.

Патриотът призова от ефира на Bulgaria ON AIR да не се губи време, защото има обществено напрежение по въпроса за правителството и сигурността на страната.

Според него ситуацията у нас е като на селски мач, където двете агитски се псуват, а стената на язовира се пука: "Трябва да спасяваме хората", категоричен бе той.

Патриотът допълни, че няма доверие в третия играч. "Още от сега иска да е премиер, да става министър".

По отношение на движение "Воля", Симеонов бе скептичен за бъдещото сработване между тях.

"Какви са тези обещания, че бензина ще е 1,80лв. за литър? Това са лишени от обоснования обещания, с които се лъжат не особено интелигентните гласоподаватели", бе мнението на Валери Симеонов.

Той изрази неотстъпчивостта на партията си към референдума, който Слави Трифонов предлага, а ГЕРБ подкрепят.

"Няма да подкрепим референдума. Няма да позволим на ГЕРБ да го приемат. Това би било убийство на демокрацията", заяви Симеонов.

Също така сподели дълбоките си съмнения за евентуалната политическа кариера на Слави Трифонов.

"Не смятам, че Слави ще има политическа кариера. Него го е страх, че няма да постигне никакъв резултат. Почтеното поведение е да основеш партия и да се пробваш, както аз направих", сподели мнението си политикът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
2
 
1
 
! Отговори
Симеонов, явно си преди 7 години
МНОГО ПРИСТРАСТЕН към БКП/БСП:1.Според теб е по-добре да си бяхме стояли при социализма,СССР, а сега с БСП ще лобирате за ПУТИН.2."Трябва да спрем да робуваме на личностите,опарихме се неведнъж от Иван Костов, Царя и, ще ме извинява, г-н Борисов", добави Симеонов." Костов беше НАЙ-ДОБРОТО, с ЦАРЯ не можеш да се "мериш", а Борисов има ХАРИЗМА, Авторитет в ЕС, вече му имат ДОВЕРИЕ! А за правителствата на БСП не казваш нищо?За провалите им?3.Твоите 'СЪВЕТИ" са ВРЕДНИ, КОВАРНИ за стабилността на
179
2
 
9
 
! Отговори
Красота и бъдеще преди 7 години
Шоково поскъпване на стоки и услуги ни очаква! Хлябът става 1.20 лв.Токът поскъпва с 40%, ако Брюксел ни спре тецоветеНа Валерката децата в САЩ, на Каракачана в Лондон, на Разбойко в САЩ, Нинов, Цачева - САЩ, Петър Стоянович - тоже, Плугчиева - Германия, Софиянски - Лондон, Дянков - САЩ и незаконното в Лондон. Да продължавам ли? Голяма *** сте дегенератите дето гласувате за всички тези.
178
3
 
3
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Ясно е, че без ОП правителство няма как да се направи. Така че Валери Симеонов е в позиция да поставя условия, независимо дали това на гербаджиите им харесва.
177
2
 
5
 
! Отговори
probi преди 7 години
"...Той каза, че ако се стигне до коалиция между Патриотите и ГЕРБ, те ще искат Бойко Борисов да отстъпи поста си на премиер...". Ха, да не би Симеонов да се САМОгласи за премиер?Не ставате, Симеонов! По много причини!Или не си давате сметка за това?
176
8
 
6
 
! Отговори
1 преди 7 години
Днес е рождения ден на най-големия български политик на прехода ,д-р АХМЕД ДОГАН,ЖЕЛАЯ МУ МНОГО ЗДРАВЕ И ДЪЛЪГ ЖИВОТ.
175
3
 
12
 
! Отговори
иво преди 7 години
Ужас , тоя да не се гласи за министър-председател , есента пак избори и ще се изчистим !
174
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оправията тук е само Маковей с 10 прокурори от Румъния и 1000 полицаи от спец-частите на Германия.Бившите казарми да се преустроят на ЗАТВОРИ и .............бой по тая крадлива сг,ан.Да видите как за 1-2 години всичко ще се оправи.
173
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
начи бе, то си е нарисувано правителството - Герб-Бсп широка коалиция, без патриоти, те не спазват законите и създават напрежение, ЕС не ги брои, и аз! айде, от понеделник сериозно, патриотите на границата, другите в парламента! то гарелов не пее вече в "градския ..", па патриотите и радикалите ли! збогом, както викаше един култ.мин., който има деца да си ги гледа!
172
6
 
6
 
! Отговори
има и други начини преди 7 години
Другарю Симеонов, има и други начини за самозадоволяване, отколкото да биеш бабички.
171
0
 
14
 
! Отговори
Ще перефразирам преди 7 години
Няма как хора, на които децата им живеят на 10 хил. км и на които им се изпращат стотици хиляди евра или долара годишно оттук за образование и живот, да бъдат "патриоти". Те са си просто едни маскирани далавераджии и схемаджии. В Румъния такива около 600 бройки вече търкат наровете. Там обаче Чаушеско го гръмнаха по ТВ.
170
3
 
11
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Спрете му коката на тоя, че незнае какво говори!
169
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Далаверко, докато ни занимаваш с тъпизмите си - токът от 1 април скача с 12% , а не с обявения 1 %.И лошото е, че това не е първоаприлска шега.Как би коментирал решението на коалиционните си партньории какво мислиш че ще кажат хората, които те избраха за *** ?
168
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ако децата им учеха/живееха в Москва или Петербург- това какво би доказало?
167
5
 
7
 
! Отговори
спонсор на МВР преди 7 години
Симеонов зов: Да бием българо-турските бабички по главите, с чантите им.
166
3
 
14
 
! Отговори
Патриоти преди 7 години
На Валерката децата в САЩ, на Каракачана в Лондон, на Разбойко в САЩ, Нинов, Цачева - САЩ, Петър Стоянович - тоже, Плугчиева - Германия, Софиянски - Лондон, Дянков - САЩ и незаконното в Лондон. Да продължавам ли? Голяма *** сте дегенератите дето гласувате за всички тези.
165
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Симеонов е син."Чий?
164
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спокойно има добро решение. Има и изход от ситуацията...Терминал2
163
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 194.За цвят.Симеонов е син
162
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Симеонов тва да не иска да бяга от отговорност да се седи и да се дава акъл от страни всеки може. Да влизат в управлението с тяхни министри защото там е голяма част от същинската работа всичко друго е бягане от действителните проблеми.
161
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
къде е хидраинджинерина бре партийци