Орбан и Туск към Борисов: Гордеем се с теб и победата на ГЕРБ!

Лидерът на ГЕРБ им обясни колко е важна подкрепата на Европа
30 мар 2017 09:00,
161
Орбан и Туск към Борисов: Гордеем се с теб и победата на ГЕРБ!
Снимка: ГЕРБ

Министър-председателят на Унгария Виктор Орбан поздрави лично председателя на ГЕРБ Бойко Борисов за изборната победа в неделя. Двамата се видяха на Конгреса на Европейската народна партия в Малта.

Според унгарския премиер победата на ГЕРБ е гарант за продължаването на България по европейския път на развитие.

Орбан изтъкна, че доверието на българските граждани към Бойко Борисов е показателно и заслужено.

"Като министър-председател на България Вие положихте много усилия да изведете страната си през тежка икономическа криза. Справихте се отлично с мигрантския поток и осигурихте добра защита на външната граница на ЕС. Допринесохте за сигурността и стабилността на цяла Европа. Важно е да съставите правителство в кратки срокове и да продължите да защитавате интересите на България в сложните времена, в които живеем. Уверен съм, че ще надградите постигнатите успехи като премиер на България", категоричен бе Виктор Орбан.

Орбан и Туск към Борисов: Гордеем се с теб и победата на ГЕРБ!
Снимка: ГЕРБ

Председателят на Европейския съвет Доналд Туск също поздрави лично Борисов за изборната победа над социалистите.

По думите му победата на ГЕРБ е радостна новина за всички европейски лидери, които винаги са работили отлично с Бойко Борисов като премиер.

"Гордея се с теб. Всички в Европейския съвет те поздравяват за резултата. Сега най-важно е сформирането на работещо правителство, което да стабилизира бързо държавата", обърна се Туск към Борисов.

На свой ред Борисов разясни пред председателя на Европейския съвет политическата ситуация в България и обясни пред Туск колко е важна подкрепата на Европа за страната ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми що да не се гордеят? Брюксел има нужда точно от такива послушни и без собствено мнение премиери на държавите-членки.
47
1
 
4
 
! Отговори
Психиатър преди 7 години
До анонимен: Сега ме подсещаш да направя на Професора водношокова терапия! Рязко потапяне от гореща в студенс вода! Хм, дааа, това е добра идея! А щях да ги изписвам със Странджата миналия месец , но се провалиха на теста!Напълних им една вана с вода и отвън ваната им оставих две чаши! Казах им да източат водата максимално бързо, и вместо да издърпат тапата , те взеха чашка по чашка да изхвърлят!И се отказах!
46
2
 
4
 
! Отговори
Димо до 61-До 60 преди 7 години
Не е ***, а преживял и усетил на гърба си .Потова време *** нямаше,дечко. Това си е абсолютната истина,не се крийте зад ,,такова животно нема"Ние усетихме меда и жилото на соца.
45
12
 
6
 
! Отговори
Кеф преди 7 години
Всички червени *** бяха брутално поругани аннално от Бате Бойко :)
44
4
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
няма победа 50 процента не сме гласували защото не вярваме на никоговьн бьлгария от нато и ес вьн ам воиски от балканите и черно море
43
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
У нас вече и прелетните птици нема да се върнат..И те разбраха, че у Африка е рай.Само не ми е ясно, що тука не го разбрахме...от студа ли, от водата ли, неам представа.
42
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименИвчо Христов е празнодумец и червен ццървул.
41
3
 
18
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Всички се...гордеем с Тиквата,особено двата ,милиона пенсионери...цакани по Швейцарското...правило с жълти стотинки,хилядите малки и средни фирмички фалиралипод неговия...бащински поглед и безчет нашенски икономически мигранти...залели шенгенска Европа,като черноработници за *** хляб.
40
2
 
4
 
! Отговори
Звезден преди 7 години
Безсмислено е да се карате!Всички сме комунисти!
39
2
 
14
 
! Отговори
Конгратюлейшън преди 7 години
Българската демокрация умря под звука на потупване по рамото.
38
6
 
5
 
! Отговори
БСП=ПЪЛЕН ФАЛИТ!!!!! преди 7 години
до 61 Можеш ли да ми посочиш къде съм излъга??? :)))))))))))Или пишеш от лудницата? :)))))))))))
37
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП нищо не построиха за тези 27 години. Освен много частни фирми за държавни поръчки.
36
7
 
7
 
! Отговори
БСП=ПЪЛЕН ФАЛИТ!!!!! преди 7 години
БСП има изключителни постижения в сферата на ИКОНОМИКАТА!!! Луканов - ПЪЛЕН ФАЛИТ на държавата!!! Глад, купони и опашки пред магазините, КУУФАРЧЕТА и разграбване на държавата!!!Виденов - ПЪЛЕН ФАЛИТ на държавата!!! Пирамиди, фалирали банки, ограбване на спестяванията на хората!!!Станишев/Доган - спрени и окрадени Евро фондовеОрешарски/Пеевски - ФАЛИТ КТБ, минус 4 милиарда за държавата
35
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гостуването на проф.Иво Христов при Цветанка Ризова беше равносилно на Айнщайн при Борисов!
34
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той и Ердоган е щастлив. Опита се малко да си ускори плановете, като пусна Местан, но и Баце ще му свърши работа... Без даже да се усети нашият ***.
33
5
 
4
 
! Отговори
До 42-Помним преди 7 години
По-старите помним.През 1980 комунизма трябваше да е победил.Нямаше да има нужда от пари.От чешмите-мед имасло.В СССР направиха опит с кибрита-без пари.Изчезна от магазините броени минути.Повече експерименти не правиха.А социализма си рухна от само себе си,светът вървеше напред,а ние търгувахме със себе си и плюехме ,,империализма" от който всячески се мъчехме да,, откраднем" технологии и стоки.Да ама пуста валута -тя ни съсипа.И дългът не е от миналата година.А имаше и мораториум на Луканов.
32
4
 
18
 
! Отговори
Психиатър преди 7 години
Здравейте! Странджата да се е мяркал? Професора го видях и го засякох от кои храсти на лечебното заведение пише! Вече съм изпратил санитарите да го заловят!И на двамата довечера тотална смяна на хапчетата!
31
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Европа не желае да работи с *** и руски ***(едно и също).Рубладжиите се късат от яд.
30
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къде е буля Сланинкова? Взе си скункса и се скри :)))) Гадна лъжлива натрапчива ***. Цял живот хрантутена около партията и днес продължава да вземе заплати за сметка на пенсионерите ,които гласуват за нея.
29
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цветан Цветанов към Бойко Борисов :-Шефе имам една добра и една лоша новина с коя да започна ?-Ами давай първо добрата, че отивам да поритам мачле в Бистрица и да не ми разваляш настроението.-Добрата новина е че отново спечелихме изборите.-Браво, Цецо знаех си че си добър. А лошата ?-Лошата е, че пак никой не е гласувал за нас.