Поздрав за Борисов и откъм Русия: Честита победа!

Посланик Макаров се надява "конструктивният диалог" да продължи
30 мар 2017 17:45,
113
Поздрав за Борисов и откъм Русия: Честита победа!
Снимка: архив Булфото

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов получи поздравления за победата си на изборите и от руския посланик у нас Анатолий Макаров.

"Приемете моите поздравления по случай победата на Вашата партия "Граждани за европейско развитие на България" на предсрочните парламентарни избори", пише Макаров в поздравителен адрес до Борисов.

В писмото си посланикът акцентира и на това, че разчита на продължаване "на конструктивния диалог  и взаимноизгодното сътрудничество с цел по-нататъшното развитие на добрите връзки между България и Русия".

Още по темата

"Приемете, господин Борисов, уверенията в най-високата ми към Вас почит", се казва още в писмото, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Поздравите от Русия завариха председателя на ГЕРБ в Малта на конгрес на европейската десница. Там Борисов бе засипан от поздрави на европейските лидери.

Премиерът на Унгария Виктор Орбан обяви, че  победата на ГЕРБ е гарант за продължаването на България по европейския път на развитие.

Председателят на Европейския съвет Доналд Туск също поздрави лично Борисов за изборната победа над социалистите.

Той каза, че победата на ГЕРБ е радостна новина за всички европейски лидери, които винаги са работили отлично с Бойко Борисов като премиер.

Вчера похвала за победата лидерът на ГЕРБ получи и от шефът на ЕНП Жозеф Дол.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ShoppТе преди БСП 20 години бяха още по зле. Тогава бяха Виденов и компания. Всъщност много е трудно да се прецени тогавашните или сегашните лица на БСП са по бездарни.
80
5
 
3
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
До "Shopp: Вярваш ли си на това, което си написал? Ако някоя партия има кадрови и управленски потенциал, това е точно БСП. Всички други партии и партийки или наследиха нейни кадри или такива, които извън България са били на такова ниво, че никой не е искал да ги задържи там. Пример: Симеон Дянков, който от дребен банков чиновник стана министър на финансите и вкара България с летящ старт във финансовата криза.
79
3
 
4
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Много са недоволните от Борисов а как е успял Бахххх маааа
78
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има само един спасителен вариант за ГЕРБ.Да не успее да състави кабинет.Във всички други случаи ще е губещ.И на това му казвате победа?!На това умните хора казват началото на края.
77
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно как ще направи правителство вожда на КП ГЕРБ?Със русофили в парламента както наричате патриотите, ДПС и да не отписваме перача на руски пари Марешки;)Голямо забавление ни чака
76
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те хубавите работи не стават бързо.Бавно,но сигурно ГЕРБ отиват в миманса.Реално сега Бойко е в поне три пъти по-неизгодно положение от есента.
75
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 80Хубаво си го казал, ама кой ли тук ще те разбере.Времето ще им го втъкне постепенно, но неумолимо докато не глътнат и тази дъвка
74
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Култ към личността в 21 век.Жалка история във едно малцинство с претенции за европейски ценности
73
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами нормално е руснаците да поздравяват ***.Все пак те изпълниха успешно и втората стъпка от плана си,след като преди това уволниха евроатлантическия президент Плевнелиев и туриха свой човек.В момента Боко е в позиция цунгцванг в един парламент без изританите сорошоиди-седесари и с няколко дузини хора на Кремъл.Тук са Сидеров и Каракачанов,тук е перачът на руски пари Марешки,тук е носителят на руски орден Доган,тук са БСП.Ами естествено са доволни в Москва.А наесен ще са още по-доволни.
72
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тук станало панаир на умните и красиви комунисти от ГЕРБ;)Не знам какво му се радвате като корейци на Ким Ир Сен.Освен ако не сте държавни калинки спасили кожата засега.А сега след Тръмп, Европа на Енп ще изчезне
71
8
 
2
 
! Отговори
айде аут преди 7 години
Путин много обиден бе ,а вярваше на Решетников ???? Ха ,ха ,ха .... Не ни трябва никакъв посланик в България ,нито руски агенти и конспиратори ...Да ходят в Сев.Корея и Монголия . В България не ги искаме .....
70
3
 
8
 
! Отговори
ДО 74 преди 7 години
БСП умре ама и държавата умре. Яни кажи нещо за светрото европейско бъдеще че да се порадваме.
69
5
 
4
 
! Отговори
Киприян преди 7 години
Лошо. Много лошо е неблагодарен руснак да ти се натрапва на Трапезата Неканен. Върнете ни парите руски "гости". Лукойл да се самозапали.
68
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименБСП УМРЕ ВЪПРЕКИ ВСИЧКИ ЛЪЖИ, МАНИПУЛАЦИИ И ПРОВОКАЦИИ И ПОМОЩ ЗА ТОВА ОТ СЪВЕТСКИЯ ШОФИОР И ГЕРДЖАКА.
67
4
 
7
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 7 години
Прости сте и аз съм ***-каза ви го вашия гуро с килийно образование и затова България е в това състояние неуважаеми избиратели на Герб!
66
8
 
8
 
! Отговори
Загубата е победа ? преди 7 години
*** каза: Въпреки загубата на тези избори БСП е постигнала много голям успех. Другарко Нинова(г-жа Лъжа) и симпатизантите на БСП и техните противници ви пожелават все по-големи подобни успехи на следващите избори. Това само г-жа Лъжа(комунист) може да го каже, да превърне лъжата в победа, истината в лъжаКого лъжете др. Нинова ? Да са живи и здрави тези, които ви вярватКолкото повече си я търпите ***, толкова повече изборни загуби ще претърпи БСП.
65
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе нали уж Нинова е истинският победител? Защо никой не я поздравява?
64
3
 
6
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
Чета и си мисля - хубаво си чешете езиците, така хубаво, Бойко печели но какво от това? Мнозинство?! Надали. Европейски път - добре, но първо България трябва да е добре, а тя НЕ е. Така, че уважаеми десни и прозападни коне с капаци, моля, извадете си крааката от легена и пръстите от контакта и се примирете с реалностите. Бойко не е вече това, което беше и слава Богу. Повече депутати - липса на мнозинство - ФАКТ!
63
3
 
4
 
! Отговори
До 67 преди 7 години
Абсурдни неща говорите,господине или госпожо !Не съм съгласен с вас.Аз в диктатура живях до 89г.
62
3
 
5
 
! Отговори
до 65 преди 7 години
Че то по-голям комунизъм от тоя в ЕС няма бе дрогaрю червен ***. Oг тебе вземат дават на унтарците от унгарЦите вземат дават на гърците от италианците вземат дават на шведите от шведите вземат и отново дават на гърците. Ленин и Сталин може да са били сатрапир но не са били тькива комунисти като Меркел. Някога вземаха насила, сега даваш доброволно и ни вряскаш какъв голям европеец си, а си един комунист по точно жертва на евросоцилизъма.