Кабинетът вероятно ще е ясен до Великден, прогнозира Каракачанов

Воеводата каза, че би могъл да се справи като министър на отбраната
Обновена: 2 апр 2017 21:31 | 2 апр 2017 21:29,
155
Кабинетът вероятно ще е ясен до Великден, прогнозира Каракачанов
Снимка: bTV

Новият състав на кабинета вероятно ще стане ясен до Великден. Това прогнозира лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов в предаването "120 минути" по bTV.

Той отрече до момента да са водени разговори с ГЕРБ за конкретни министерски постове, но обясни, че би могъл да се справи с Министерството на отбраната.

Още по темата

Много е рано да се говори за каквото и да било участие във властта, за нас е по-важно да договорим политиката на следващото правителство, каза той. По думите му, за да стигнат до разговора за министерство, трябва да минат през разговора за програмата и ангажиментите пред българското общество и да има национално съгласие по основните приоритети.

"Има много въпроси, които от дълги години не се решават и за нас е важно най-накрая да започне тяхното решаване - като проблемът с бедността", допълни Каракачанов и даде пример, че дори в Албания пенсиите и заплатите са по-високи.

Той е категоричен, че участието във властта не е на всяка цена за патриотите и преди да се обсъждат министерските кресла, трябва да се постигне съгласие за програма и ангажименти. Въпреки това Каракачанов коментира "дежурния слух", че ще става министър на отбраната.

"Мога да бъда министър на отбраната. Имам афинитет към армията. Смятам, че българската армия е в едно тежко положение. В света, в който живеем, във времето, в което живеем, армията трябва да е в състояние да изпълни своите конституционни задължения, а именно -  защита на териториалната цялост и държавния суверенитет на Република България", каза той.

Каракачанов коментира и участието на реформаторите във властта в миналия мандат и тяхното разцепление.

"Гледайки какво стана с Реформаторския блок, нямаме никакво намерение да повтаряме същата грешка и нямаме никакво намерение да си правим някакво вътрешно-коалиционно съревнование – кой ще докопа повече власт", коментира той.

Воеводата е категоричен, че с блокадата на "Капитан Андреево" преди изборите патриотите не са извършили никакво престъпление.

"Показваме на съседна Турция, че България не може да бъде възприемана като бивша османска провинция, че България не е "Булгаристан", в който нашите съседи в Турция могат да си инсталират нови партии, да ги вкарват в парламента и по този начин да определят бъдещето на нашите деца. Това показваме..., че сме народ с достойнство", заключи Каракачанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Плющяяяят! Уши плющяяяят!Като на слончето-бончето им плющят ушите!
53
12
 
9
 
! Отговори
ИСТИНАТА ЗА БГ преди 7 години
Вие как може да се сравнявате с една развита държава като Турция
52
1
 
16
 
! Отговори
О, неразумни ... преди 7 години
Ами, да ви кажа, българския гласоподавател ми прилича на някой пенсионер ,който си е хвърлил спестяванията през прозореца, за да помогне на полицията да залови ''ало измамници'' .
51
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама на БСП-то още им плющят ушите от шамара на изборите! Ухааааааа! Хахахахаа!Голям кеф! Плющят им бе, плющят им ушите, та чак мотористите заглушават. Ухахахаааа!
50
4
 
15
 
! Отговори
Паметлив преди 7 години
Един път Борисов премиер,втори път Борисов премиер,а на третия път.....Да се надяваме че ще се счупи Тиквата,а не държавата!Впрочем,напълно ще му побелее главата от Патриотите!Тия са особени луди,затова съм гласувал за тях!(ха-ха!)
49
1
 
17
 
! Отговори
Булгар преди 7 години
Ти отбраната остави буре-войводо, а кажи за пенсиите дето още от предния парламент не спряхте да повтаряте, че ще ги направите 300лв.
48
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименШамара е за Радев, защото той върна Борисов чрез Герджиков.
47
1
 
9
 
! Отговори
До 83 преди 7 години
След като не правиш разлика между ПВО и ПРО какво те прави такъв голям експерт ти автомат виждал ли си през живота си бе *** ? Бегай да сееш тютюн и да пасеш магаретата европеецо.
46
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама какъв само шамар зашлевиха българите на БСП, а? Ухаааааааа-ха!Радев и Герджика спешно-спешно се видяха веднага, щом разбраха, че Бойко се връща и се затръшкаха какво да правят!Ухаааааааа! Ухахаааа!
45
2
 
5
 
! Отговори
до 83 преди 7 години
А не думай бе как разбра ? Аз пък помня как два небостъргача и Пентагона бяха ударени за Пентагона казваха че e самолет ама тарамбуките ги удариха със някаква ракета и от там тръгнаха конспирациите и фалшиви снимки.
44
2
 
13
 
! Отговори
Бъдещето... преди 7 години
Г-да Обединени патриоти, не се захващайте с Герб!!!! Ще бъдете сдъвкани, употребени и изплюти и ще завършите като РБ !Борисов е двуличник, използвач, егоист и най-вече страхливец а страхливия човек и най-опасния човек! Не бъдете наивни, не се захващайте с тая мафия!Плюс това подменяте вота, хората не са гласували за Герб а точно за вас!Помислете!!!
43
2
 
9
 
! Отговори
за 77 преди 7 години
И какво като имат при наличие на балистични ракети и добро ПВО и самолетонасачи ли трябва да имаш ? По-добре ни разкажи как краварника се е опасал отвсякъде с ПРО, а треперят като есенни листа пред всяко движение на Путин нека ти кажа нещо то и Британия има 5 подводници aмa нито една не е в състояние да отплава. И дори не Путин една С Корея всява страх в редиците на НАТО, ммм ? .
42
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки който се хвана с гробажиите пи една студена вода мислете му.
41
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви патриоти сте бе Каракачанов, да правите сделки на тъмно предишния път Волен не влезе в тъмните стаички влезете ли сега повече парламент няма да видите.
40
5
 
7
 
! Отговори
Хитър Петър преди 7 години
След следващите избори патриотите ще направят коалиция с БСП и ДПС. От сега ви го казвам да знаете. Загуби ли ГЕРБ от БСП, патриотите са първите, които ще подадат ръка на БСП и ДПС за коалиция.
39
3
 
12
 
! Отговори
Лакомиите преди 7 години
Няма по-големи продажници от тези патриоти. Те не са просто предатели, а направо продажници. Те самите си признават, че не са патриоти. Не знаят защо са се събрали в една коалиция като преди това са били врагове, но знаят, че парите за тях са номер едно и всичко миха направили, за да вземат колкото се може повече министерски кресла, постове и пари.
38
2
 
9
 
! Отговори
Гейбераст преди 7 години
Аз съм *** *** от ромското малцинство, с незапочнато образования - знаци съм идеален за какъвто и да било МИНИСТЕРСКИ пост в правителство ТИКВИТЕ 3!!!
37
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
...Слез на земята.Чуй какво говорят за "патриотите" и какъв войвода си. . Студенството ти е свършило отдава!
36
2
 
10
 
! Отговори
за 47 преди 7 години
Истинa е че не се шегува, мислете по-добре как хората ще си плащат газта, че като ни дойдат сменките за газ и ние няма да се пошегуваме с Боко тиквата. oсвен ако Меркел не ни ги плати или прехваление ви ЕС.
35
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен45 Още един мандат ще ближете подметките на РАДЕВ ,още един ..... И да скимтите и да квичите .....