Кабинетът вероятно ще е ясен до Великден, прогнозира Каракачанов

Воеводата каза, че би могъл да се справи като министър на отбраната
Обновена: 2 апр 2017 21:31 | 2 апр 2017 21:29,
155
Кабинетът вероятно ще е ясен до Великден, прогнозира Каракачанов
Снимка: bTV

Новият състав на кабинета вероятно ще стане ясен до Великден. Това прогнозира лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов в предаването "120 минути" по bTV.

Той отрече до момента да са водени разговори с ГЕРБ за конкретни министерски постове, но обясни, че би могъл да се справи с Министерството на отбраната.

Още по темата

Много е рано да се говори за каквото и да било участие във властта, за нас е по-важно да договорим политиката на следващото правителство, каза той. По думите му, за да стигнат до разговора за министерство, трябва да минат през разговора за програмата и ангажиментите пред българското общество и да има национално съгласие по основните приоритети.

"Има много въпроси, които от дълги години не се решават и за нас е важно най-накрая да започне тяхното решаване - като проблемът с бедността", допълни Каракачанов и даде пример, че дори в Албания пенсиите и заплатите са по-високи.

Той е категоричен, че участието във властта не е на всяка цена за патриотите и преди да се обсъждат министерските кресла, трябва да се постигне съгласие за програма и ангажименти. Въпреки това Каракачанов коментира "дежурния слух", че ще става министър на отбраната.

"Мога да бъда министър на отбраната. Имам афинитет към армията. Смятам, че българската армия е в едно тежко положение. В света, в който живеем, във времето, в което живеем, армията трябва да е в състояние да изпълни своите конституционни задължения, а именно -  защита на териториалната цялост и държавния суверенитет на Република България", каза той.

Каракачанов коментира и участието на реформаторите във властта в миналия мандат и тяхното разцепление.

"Гледайки какво стана с Реформаторския блок, нямаме никакво намерение да повтаряме същата грешка и нямаме никакво намерение да си правим някакво вътрешно-коалиционно съревнование – кой ще докопа повече власт", коментира той.

Воеводата е категоричен, че с блокадата на "Капитан Андреево" преди изборите патриотите не са извършили никакво престъпление.

"Показваме на съседна Турция, че България не може да бъде възприемана като бивша османска провинция, че България не е "Булгаристан", в който нашите съседи в Турция могат да си инсталират нови партии, да ги вкарват в парламента и по този начин да определят бъдещето на нашите деца. Това показваме..., че сме народ с достойнство", заключи Каракачанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
2
 
0
 
! Отговори
ГЕРБ И ГРАДУШКИТЕ СЪ преди 5 години
ГЕРБ И ГРАДУШКИТЕ СЪСИПАХА СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ ЕДНА ГРАДУШКА НЕ МОЖЕ ДА СПРЕ ТРЪГНАЛ САМОЛЕТИ ДА КУПУВА
93
2
 
0
 
! Отговори
2 въпроса преди 7 години
Кабинетът ще е ясен до Великден или на Великден, когато цял народ е пиян, да не забележи веднага новото поредно прецакване ли?И втори въпрос. Като го направят този вече омразен кабинет, после какво ще правят? С танковете ли?
92
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Войвода само че на маса.То си му личи.А сега ако състават правителство,газъ му ще стане още по голем.
91
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КАРАКАЧАНОВ , СТРОЯВАЙ ГИ ТЕЗИ ДРУГИТЕ . ТЕ ПРЕКАЛЕНО МНОГО ОБИЧАТ ДА РАЗПУСКАТ .
90
3
 
0
 
! Отговори
До 136 преди 7 години
Не забравяй и фашисткият опит до 1944г,който отново се упражнява вече 27години.
89
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Със сигурност ще напълнеете още повече.Кацата с медъ щом е при вас,няма какво да ви мислим.
88
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За типове като Каракачанов и Симеонов няма да си хабя думите,но имам въпрос към Сидеров.Волене,ти написа ПЛАНЪТ СИДЕРОВ.Сега се каниш да крепиш един премиер и едно правителство,което безпрекословно ще продължи да изпълнява ПЛАНЪТ РАН-ЪТ.Не е лошо ясно да заявиш срещу колониалното робство ли ще се бориш или срещу самия себе си,ако някога си бил искрен,пишейки този план.
87
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе,журналистите,нали цял месец от десет кладенеца вода вадехте,та да очерняте Корнелия Нинова.Явно бая се уплашихте от нея да не ви развали журналистическия рахатлък.Ама как пък един не се сети да поразбута кирливите ризи и на другите.И примерно на"воеводата"Красимир Каракачанов.Помните ли как точно преди 4 години същият беше хванат по бели *** от една скрита камера да урежда купуването на гласове в полза на ГЕРБ в ловната била на небезизвестния Емо Ротманса в Етрополския Балкан.
86
3
 
6
 
! Отговори
ТАКА ЛИ? преди 7 години
Г-Н КАРАКАЧАНОВ ИМАМ ВЪПРОСИ КЪМ ВАС- С ДЪНКИТЕ ЛИ ЩЕ БЪДИТЕ КАТО СТАНЕТЕ МИНИСТЪР - ПЕНСИИТЕ ЩЕ СТАНАТ ЛИ 300ЛВ. - БОРИСОВ ОБЕЩА 1500 ЛВ. ЗАПЛАТИ САМО ЧЕ НЕ СЕ ЗНАЕ НА КОГО ЩЕ ГИ ДАДЕ МОЖЕ БИ НА ТЕЗИ КОИТО ПРИЕМАХА И ПРЕДАВАХА ПРОТОКОЛИТЕ НА ИЗБОРИТЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВАТ ПОМОГНАХА НА ГЕРБ МНОООГО - А ПАТРИОТИТЕ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ НА ЕСЕН ЩЕ СА ПРИ РЕФОРМАТОРИТЕ
85
5
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Коалиция между псевдопатриоти и псевдокомунисти - това ще бъде краят за България, това ще бъде краят и за ПП Атака, Следват мажоритарни избори и управление Герберската олигархия до второ пришествие,,,Амин!
84
6
 
5
 
! Отговори
Зен преди 7 години
Е, добраха се до копанята! Ха сега да видим каква помия ще забъркат и колко време ще лочат! Би трябвало да сме сетните наивници та да вярваме, че тия ще сторят нещо в "полза роду" в едно правителство, което е изцяло под контрола на брюкселските зелки и "партнерите" от ул. Козяк! А наздраве...
83
6
 
5
 
! Отговори
ТОЗИ КАРАКАЧАНОВ преди 7 години
НЕ БЕШЕ ЛИ АГЕНТ НА ДС??Вербуван на 11.05.1989 година в хотел "РОДИНА" с агентурно име "ДОНЧО" с последващо превъплъщение и ново име агент "ИВАН".Вербоващият офицер на това *** е л-т Новев.МАЛКО ЛИ НИ БЕШЕ ДВА МАНДАТА ДА НИ УПРАВЛЯВА ЕДИН АГЕНТ НА ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДС /агент ГОЦЕ/ , АМИ СЕГА ШЕСТАЦИТЕ НА МИТЬО ГЕСТАПОТО ДА НИ ПРЕДЛАГАТ НОВ ТЕХЕН ВЪЗПИТАНИК /агент Иван/АЙДЕ БЕЗ ВАС "ПАТРИОТИ" ОТ ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ!!
82
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гнусно червено прасе-доносник си ти,Агент Иване!
81
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Gladna kokoshka proso sunuva.Shto e to?
80
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Унизително е да си българин, дори обидно! Да избереш за трети път един полуграмотен и психясал австралопитек, който унищожи всичко нормално останало в нашия живот. И за благодарност веднага вдигна цените! Като има такива овци които сами искат да ги Стрижат до голо, какво лошо. Нито заплати, нито пенсии ще се вдигнат, брулене и брулене на тези Овци. Наистина има между нас по-*** и от аборигените. Никой не протестира за цените на тока и парното!Ако това беше в Гърция, Иванов жив щеше да е запален
79
11
 
16
 
! Отговори
преди 7 години
Как да му вярвам на този дебелия бивш агент? Плюха с онзи мейекащият селчо Валерко по Рапона, ще се борят стещу корупцията и турската агресия на Ердоган, а веднага полегнаха на тъпира от Банкя. Забравиха за пенсии, заплати, стандарт веднага. Започна разпределението на плячката. Правителството на Тъпчо от Банкя пак същото. Свинетка отново вътре. Няроде ***, гризете дръвцето и трайте. Това иска *** от Банкя. Вие мизерствайте а той милиардер. Умни сте, браво!!
78
9
 
8
 
! Отговори
До 128 преди 7 години
За голямо планирано увеличение на газа от 1-ви април се говореше още през февруари. Не е вярно, че са крили.
77
5
 
17
 
! Отговори
Предатели преди 7 години
Печалбарския фронт, не ви ли е срам бе, защо не сте на площада - тунеядци гадни. Да взимате по 4-5 хиляди лева. Референдум депутатската заплата да не е повече от средната за страната. Как спите спокойно като милиони българи са полугладни. Вие не сте хора. Срам за вас. Или вие, или ние, тук става въпрос за оцеляването ни като народ. Цените опряха до кокала.На 3.04. 11.00 пред КВЕР и на 4.04. 13.30 пред КВЕР.
76
5
 
7
 
! Отговори
Порнопатриот преди 7 години
Аз гласувах за обединените патриоти и се радвам, че така се съешиха с ГЕРБ. Надявам се сега Воленко Сидероглу да се прегърне и целуне с Доганя, също руски радетел като него и да стане Премиер вместо Боко
75
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо не обявихте убийствените цени на вода, парно и газ преди изборите?ЗАЩОТО ГЕРБ И ПАТРИОТАРИТЕ НЯМАШЕ ДА ПОЛУЧАТ И 100 ГЛАСА!Шокът с новите цени е само за тези, които наивно повярваха на управляващата клика и гласуваха за ГЕРБ, ПФ, Марешки и останалата либерална ***.Затова всички пред КЕВР понеделник, 3 април, 11.00 часа.