Румяна Бъчварова влиза в НС, станаха ясни 12-те нови депутати

Нейното място бе гарантирано от Теменужка Петкова
210
Румяна Бъчварова влиза в НС, станаха ясни 12-те нови депутати
Снимка: Булфото

На свое заседание Централната избирателна комисия обяви имената на 12-те народни представители, които ще заемат местата на тези, които са подали заявления от кой избирателен район желаят да влязат в 44-тото Народно събрание.

Така се потвърди новината, че сред депутатите на ГЕРБ в 44-тото НС ще бъде Румяна Бъчварова. Чисто технически тя влиза на мястото на Теменужка Петкова.

Още по темата
Ето кои са 12-те нови депутати:

Александър Мацурев от листата на ГЕРБ в Първи изборен район - Благоевградски влиза на мястото на Цветан Цветанов, който е избрал да влезе от листата във Велико Търново.

Йордан Апостолов от листата на Обединени Патриоти във Втори изборен район в Бургас влиза на мястото на Валери Симеонов, който влиза в НС от листата в 23-ти МИР в София.

Александър Паунов влиза от листата на БСП във Варна на мястото на Стефан Данаилов, който пък е избрал да влезе в парламента като кандидат от 24 МИР в София.

Андон Дончев влиза от листата на "Воля" в Трети изборен район във Варна на мястото на Веселин Марешки, който влиза в НС от 25 МИР в София.

Симеон Симеонов влиза от листата на ДПС във Велико Търново на мястото на Камен Костадинов, който влиза от листата в Бургас.

Сергей Кичиков
влиза от листата на ДПС в Тринадесети изборен район в Пазарджик, след като Делян Пеевски е избрал да бъде класиран от листата на ДПС в Благоевград.

Алтимир Адамов влиза от листата на ГЕРБ в Двадесети изборен район – Силистренски на мястото на Владислав Горанов, който е избрал да влезе от листата на 25 МИР в София.

Мария Илиева влиза от листата на ГЕРБ в 23 МИР София на мястото на Томислав Дончев, който става депутат от Габрово.

Боряна Георгиева влиза от листата на "Воля" в 23 изборен район – София на мястото на Албена Найденова, която е заявила, че желае да остане избрана в листата в 26 изборен район – Софийски.

Снежана Дукова влиза от листата на ГЕРБ в 25 МИР – София на мястото на Бойко Борисов, който е избрал да влезе от листата на партията в Пловдив.

Румяна Бъчварова влиза от листата на ГЕРБ в 25 изборен район – София на мястото на Теменужка Петкова, която е пожелала да влезе от листата в Търговище.

Танер Али влиза от листата на ДПС в Двадесет и осми изборен район – Търговищки на мястото на Мустафа Карадайъ, който е пожелал да влезе като депутат от Кърджали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гласуваха против Румито, но кой го интересува какво иска "матрияла". А Баце със стари моми нов бърдак ще прави.
95
1
 
15
 
! Отговори
Андрешко преди 7 години
До #144 Не се притеснявай за баба Цеца стругарката,тя е дялан камък и ще й измислят някое министерство,мисли повече за себе си,какво те очаква оттук нататък. Време е този изборен кодекс да бъде променен също,за да немогат партиите да подменят вота ни. Ако те не желаят това,ние трябва да не гласуваме за кандидат депутати предложени ни в два или повече изборни района,за да немогат и те да влезнат в парламента.
94
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
е няма оправяне пак същите к.......ви ще ни казват как наи правилно трябва да живеем как не ви е срм
93
1
 
25
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
Безсрамието е издигнато във водещо начало!!! Човек би трябвало да се смали малко, да се погледне отстрани, да ама не Тази е толкова влюбена във себе си и властта , че мрази да мисли!!!
92
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стара и неможеща ама вярна на Баце. Ако вземе някоя млада, като започнат свалиликте ще вземе да му избяга. А ако и предложат кинти, съвсем ще го предаде. Грозна, дърта ни послушна. Не задава въпроси, слушка. Ще вкара сигурно и Цуцка Мамата. Няма да я остави. Тя пое подигравките и удара от президентските избори. Да кюти още некое време в НС, да взима заплата и да си трае. Стари кадри но верни. Вече си ги събира а щели да вървят по Нов път. Пътя на разрухата.
91
4
 
16
 
! Отговори
Професионалиста преди 7 години
Тая Надя Николова е дoлнa кyчкa, да си знаете! Пазете се от нея!!!
90
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако пак я сложат министърка на МВР направо ще ги довърши.
89
3
 
27
 
! Отговори
От Градът ЕврРазБ преди 7 години
До От село Миналата година решихме да послушаме съвета на Бойко Борисов и засяхме 2 декара с тикви. Ами какво да ви кажа доволни останахме, на фона да си безработен този доход ни дойде добре. Тази година посяхме 3 декара тикви и една леха гербери. ...Сега ги чакаме да цъфнат.
88
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С какво тази е толкова ценна , че парламента не може без нея ?!!
87
0
 
32
 
! Отговори
Андрешко преди 7 години
Избори по български...Хората не ги искат в парламента,а партиите ги вкарват на сила с най-различни фокуси с измисления от тях"Изборен кодекс". Това показва,че трябва да ходим на мажоритарни избори.
86
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Накратко казано: - Нов цирк с овехтели кло.уни!
85
0
 
15
 
! Отговори
РЕДНИК преди 7 години
До 80-ти набор АЗ СЪЩО ИДВАМ С ТЕБЕ ТАМ СА БАЯ КУЧЕТА ЗА ТРЕПАНЕ
84
1
 
22
 
! Отговори
MoX преди 7 години
До Генади ... Генади, на Позитано от 27 години има социалисти, а комунистите си спретнаха ЕООД ГЕРБ-БОРИСОВ. ... И като говорим за крадене се огледай в последните 10 години в сметките на това ЕООД.
83
2
 
18
 
! Отговори
До 133 преди 7 години
И как разбра за Цецка Цачева?! Тя ще влезе в Парламента, ако Ивайло Московски стане министър. Да не би вече да има правителство, пък да не сме разбрали?!
82
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Батко хвърли оставката уж да започне начисто, с нови хора, а пак си събира префтасалите бабички. Да е стар петел между дърти квачки. На него сигурно му е хубавко, слушкат го, галят го по косъма, може и тутурутки да му правят. А, че обедняваме, няма икономика, миграцията не спира, образованието е трагедия а здравеопазването Има - Нема, т.е. имаш пари-живейш, нямаш-умиргаш, не му пука. Опитва се още 4 години да ни яха и това е. Благодари ли ви с новите цени за гласуването, благодари. Nice, a?
81
0
 
24
 
! Отговори
Янонимен преди 7 години
До Анонимен "Бъчварова е дъщеря на последния главен редактор на комунистическия врстник " Отечествен фронт". Браво на наште! Иначе да плюем по комунистите сме перфектни." .. Виж сега, лоши са комунистите, които са в БСП. Тези комунисти, които са в ГЕРП са евроатлантически и са добри комунисти. Знамето е синьо и петолъчките са бели. Така че за нашите комунисти лошо не приказвай.
80
4
 
6
 
! Отговори
Смешник, СКРИЙ СЕ !! преди 7 години
До 80-ти наборАми айде бе, тарикат, кво чакаш? ХА-ха-ха, смешници, гоУеми във форумите, в живота - МИШКИ !!!!
79
3
 
20
 
! Отговори
80-ти набор преди 7 години
Г-н Майор, може ли да си взема автомата Калашников с номер 32-10 от Втори батальон, трета рота втори взвод от ШЗО Плевен и да вляза в НС с една раница пълнители?Благодаря, г-н Майор!
78
0
 
16
 
! Отговори
Българка преди 7 години
Може ли се без верните кучета на Борисов - няма значение добри ли са професионално
77
0
 
19
 
! Отговори
**** преди 7 години
Ей няма отърване от тези бръ.,.с.кал..ки,те са като кушешка тения,умиране има,отърване няма.