Румяна Бъчварова влиза в НС, станаха ясни 12-те нови депутати

Нейното място бе гарантирано от Теменужка Петкова
210
Румяна Бъчварова влиза в НС, станаха ясни 12-те нови депутати
Снимка: Булфото

На свое заседание Централната избирателна комисия обяви имената на 12-те народни представители, които ще заемат местата на тези, които са подали заявления от кой избирателен район желаят да влязат в 44-тото Народно събрание.

Така се потвърди новината, че сред депутатите на ГЕРБ в 44-тото НС ще бъде Румяна Бъчварова. Чисто технически тя влиза на мястото на Теменужка Петкова.

Още по темата
Ето кои са 12-те нови депутати:

Александър Мацурев от листата на ГЕРБ в Първи изборен район - Благоевградски влиза на мястото на Цветан Цветанов, който е избрал да влезе от листата във Велико Търново.

Йордан Апостолов от листата на Обединени Патриоти във Втори изборен район в Бургас влиза на мястото на Валери Симеонов, който влиза в НС от листата в 23-ти МИР в София.

Александър Паунов влиза от листата на БСП във Варна на мястото на Стефан Данаилов, който пък е избрал да влезе в парламента като кандидат от 24 МИР в София.

Андон Дончев влиза от листата на "Воля" в Трети изборен район във Варна на мястото на Веселин Марешки, който влиза в НС от 25 МИР в София.

Симеон Симеонов влиза от листата на ДПС във Велико Търново на мястото на Камен Костадинов, който влиза от листата в Бургас.

Сергей Кичиков
влиза от листата на ДПС в Тринадесети изборен район в Пазарджик, след като Делян Пеевски е избрал да бъде класиран от листата на ДПС в Благоевград.

Алтимир Адамов влиза от листата на ГЕРБ в Двадесети изборен район – Силистренски на мястото на Владислав Горанов, който е избрал да влезе от листата на 25 МИР в София.

Мария Илиева влиза от листата на ГЕРБ в 23 МИР София на мястото на Томислав Дончев, който става депутат от Габрово.

Боряна Георгиева влиза от листата на "Воля" в 23 изборен район – София на мястото на Албена Найденова, която е заявила, че желае да остане избрана в листата в 26 изборен район – Софийски.

Снежана Дукова влиза от листата на ГЕРБ в 25 МИР – София на мястото на Бойко Борисов, който е избрал да влезе от листата на партията в Пловдив.

Румяна Бъчварова влиза от листата на ГЕРБ в 25 изборен район – София на мястото на Теменужка Петкова, която е пожелала да влезе от листата в Търговище.

Танер Али влиза от листата на ДПС в Двадесет и осми изборен район – Търговищки на мястото на Мустафа Карадайъ, който е пожелал да влезе като депутат от Кърджали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
10
 
! Отговори
До снайпер преди 7 години
Охо то вашия Боко последен бедняк бе !? Никъде го няма в списъка ти от милионери !? Или той го углавява !? Питам само !?
55
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами като ги почнеш те всички са комунисти, и Борисов, и Бъчи, и Цецка, и Свинетка, Плевнята, Цвъки и той е бил някакъв секретар навремето! Иначе се борят с комунисти:)))))))
54
3
 
3
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
до 86 анониманЕ да де то все такива ни управляват до вчерашните другари от червения висш ешалон си раздадоха куфарчетата и станаха господари ,а такива като тая, тиквата,стрина Цеца, комсомолчето плевел и т.н. забравиха за партията майка и станаха гербави *** по-големи католици от папата.
53
3
 
8
 
! Отговори
До "Професор&qu преди 7 години
Как да мачка комунизите Бъчи, като тя, Цуцка Красивата, Цецо от ДеСето, Свинетка Павлова, Бойко Комунистчето на когото цялото семейство е било БКП, Краси Велчев и още една кохорта БеКаПейци, от хард комунистически семейства. Как да ги мачка тетка Бъчи, тя от същото котило. А даскаличката - кметичка е от АБПФК. Нея как? Тя крадне за Падишаха но и за нея има. Намърда се пак дъртата Бъчи, ще пие човешка кръв. Нали си ги искахте щото сме щели да излезем от ЕС и НАТО? Удари ли ви с цените Падишаха?
52
0
 
5
 
! Отговори
до смЕх преди 7 години
Или Професор или Странджата, под едно от тези имена стои Георги Жеков!
51
0
 
12
 
! Отговори
Оххххх преди 7 години
Като чета и ми се плаче ! Тя плака ,че не влиза в парламента ! Сега аз плача ,че ни изиграха и пак влиза !!!!! Съдба !?
50
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поптодорова има мъж Бизнесмен. В БЪЛГАРИЯ ВСЕКИ МОЖЕ ДА СТАНЕ МИЛИОНЕР , АКО КАЖЕ БСП ИЛИ ДПС ИЛИ ГЕРБ ИЛИ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ. Това Е факта. КАКТО И ВСЕКИ МОЖЕ ДА СТАНЕ БЕДНЯК АКО СТРИКТНО ИЗПЪЛНЯВА ЗАКОНИТЕ.
49
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бъчвата я мразят всички - и от ГЕРБ, и от МВР и всички българи /не български граждани, а Българи/!!! Не ни я пробутвайте отново за министър!!! Лошо ще стане!!!
48
2
 
13
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Професоре и ти си май с присаден мозък какви комунисти да мачка тая стрина като тя самата е от това семе. Татенцето и беше главен редактор на вестник Отечествен Фронт и щом като се титулуваш професор трябва да ти ясно кои по онова време бяха главните редактори по медиите най-верните от верните на БКП така, че що не ходиш да се гръмнеш нЕкъде!?!?!?
47
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А, сложете я тая Бъчва *** и дърта пак министър на вътрешните работи и тогава гледайте сеир по български и падане на Кабинета- Боко 3-та серия.
46
1
 
6
 
! Отговори
Българин до 68 преди 7 години
Прав/а си, затова проблема трябва да се реши ако не по Венецуелски или Румънски сценарий, то поне по Гръцки!
45
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бъчварова трябва да влезе в Сливенския затвор, а не в Парламента!!!
44
10
 
2
 
! Отговори
Професор преди 7 години
Абе я си гледай работата бе! Комунист!
43
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някой да му каже на Борисов, да се разходи из форумите на всички медии да прочете мнението на хората за Бъчварова. Мнения изразени дори от хора гласували за ГЕРБ.
42
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Любов или неква грешка в Системата е между Борисов и Бъчварова
41
1
 
12
 
! Отговори
До Професор преди 7 години
Професоре, психиатъра от сутринта ви търси със Странджата!
40
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това гнусно недоразумение...
39
2
 
18
 
! Отговори
До 59 преди 7 години
Не ми пука за Витков митков или други некадърници ( Витков може да пее и до там)!Въпроса е че не вярвам вече, че и с мажоритарна система могат да се вкарат читави хора!Защото България има потенциал и пари, само че има един Картел между партии, бизнес и външни сили да държат Народа с ниски доходи, нисък стандарт и неграмотност!
38
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ГенадиТук пишем и гласоподаватели на ГЕРБ, алооо. Не си разбрал май за какво иде реч? Такива, като теб пречат и вредят на ГЕРБ. Не пиши по-добре.
37
17
 
1
 
! Отговори
Професор преди 7 години
Мачкай Бъчва комунистите!