Румяна Бъчварова влиза в НС, станаха ясни 12-те нови депутати

Нейното място бе гарантирано от Теменужка Петкова
210
Румяна Бъчварова влиза в НС, станаха ясни 12-те нови депутати
Снимка: Булфото

На свое заседание Централната избирателна комисия обяви имената на 12-те народни представители, които ще заемат местата на тези, които са подали заявления от кой избирателен район желаят да влязат в 44-тото Народно събрание.

Така се потвърди новината, че сред депутатите на ГЕРБ в 44-тото НС ще бъде Румяна Бъчварова. Чисто технически тя влиза на мястото на Теменужка Петкова.

Още по темата
Ето кои са 12-те нови депутати:

Александър Мацурев от листата на ГЕРБ в Първи изборен район - Благоевградски влиза на мястото на Цветан Цветанов, който е избрал да влезе от листата във Велико Търново.

Йордан Апостолов от листата на Обединени Патриоти във Втори изборен район в Бургас влиза на мястото на Валери Симеонов, който влиза в НС от листата в 23-ти МИР в София.

Александър Паунов влиза от листата на БСП във Варна на мястото на Стефан Данаилов, който пък е избрал да влезе в парламента като кандидат от 24 МИР в София.

Андон Дончев влиза от листата на "Воля" в Трети изборен район във Варна на мястото на Веселин Марешки, който влиза в НС от 25 МИР в София.

Симеон Симеонов влиза от листата на ДПС във Велико Търново на мястото на Камен Костадинов, който влиза от листата в Бургас.

Сергей Кичиков
влиза от листата на ДПС в Тринадесети изборен район в Пазарджик, след като Делян Пеевски е избрал да бъде класиран от листата на ДПС в Благоевград.

Алтимир Адамов влиза от листата на ГЕРБ в Двадесети изборен район – Силистренски на мястото на Владислав Горанов, който е избрал да влезе от листата на 25 МИР в София.

Мария Илиева влиза от листата на ГЕРБ в 23 МИР София на мястото на Томислав Дончев, който става депутат от Габрово.

Боряна Георгиева влиза от листата на "Воля" в 23 изборен район – София на мястото на Албена Найденова, която е заявила, че желае да остане избрана в листата в 26 изборен район – Софийски.

Снежана Дукова влиза от листата на ГЕРБ в 25 МИР – София на мястото на Бойко Борисов, който е избрал да влезе от листата на партията в Пловдив.

Румяна Бъчварова влиза от листата на ГЕРБ в 25 изборен район – София на мястото на Теменужка Петкова, която е пожелала да влезе от листата в Търговище.

Танер Али влиза от листата на ДПС в Двадесет и осми изборен район – Търговищки на мястото на Мустафа Карадайъ, който е пожелал да влезе като депутат от Кърджали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До РеалистНе съм съгласна за Цачева. Жената си работеше тихо и кадърно, просто такива хора не оцеляват. Използват ги и ги захвърлят. Направила е много, но не се е давало гласност, което е грешка на самата партия и Борисов.
35
0
 
13
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
Жалко .Върл член на ГЕРБ съм но Бъчварова и Цацева нямат място в НС.Всеки човек тръбва да има чувство за самооценка , и да преценят до къде са им способностите. Тези двете нямат такова чувство.Байко ако им предложи и Патриарх да станат, двете кифли са готови.
34
1
 
10
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Подкрепата за герб не е същата, това показаха изборите, за Борисов незнам.Иначе аз гласувах за патриотите (за да не решиш че го защитавам)
33
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аве не може Герб да има толкова гласове бе, на балами ли ни правят!!!!! Нещо са направили!!!!
32
6
 
8
 
! Отговори
От 54 преди 7 години
Само пример: С мажоритарен вот Витков влизаше!
31
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз си мислех, но сега вече съм сигурен, че мажоритарната система ще доведе само до вкарване в Парламента на престъпници, певци, артисти и всякакви още калпазани!
30
0
 
22
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Г- н Борисов, ще си позволя втори призив към вас днес:Имате PR екип и то не лош. Черните информация за отношението на избирателите ви относно тази персона г-жа Бъчварова.От 50 КОМЕНТАРА не видях нито един одобрителен, "сиреч" 100% неодобрение за тази рокада. Нека ако на вас не ви е ясно, PR #ите да ви посъветват как да процедурата!
29
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди време, когато са се нареждали листите е имало натиск отвън за Бъчварова да я вкарат. Вкарват я в листа на седмо място - компромис, защото никой не е искал тя да бъде в която и да е листа. Никой не я хареса и тя пак влиза. А тя вместо да прояви мозък и да се оттегли, се натиска и влиза. Егати гьонсуратлъка.
28
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 321 - Хората не искат Бъчварова а те я вкарват по заден път?позорВсеки може да си иска по нещо, Работата на едно правителсто обаче, е екипна, изисква сглобен отбор. Вече се виждат недостатъците на т.нар 100% мажоритарен вот. Сравнително малка група може да се наговаря и да обърква листите нарочно.Вярвам, че тази работа (с мажоритарния вот) няма да мине, колкото и да се кряка.Това ще е в полза на цялото общество, а не само в полза на едно по-тясмо обкръжение на шоумена.
27
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стара чанта лачена по много квартири влачена
26
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно мие да попитам като ни броят залъка от устата след това дали имат съвест да гледат реално което става по пътищата
25
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак ни надиграха.Гласуваш за един,а получаваш този който е удобен.
24
0
 
18
 
! Отговори
321 преди 7 години
Хората не искат Бъчварова а те я вкарват по заден път?позор
23
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цачева е на светлинни години пред Бъчварова и много други. Яд ме е за нея, защото медийната среда я унищожи, а и Борисов помогна. Ако съм на нейно място, дори и Московски да стане министър и така тя влиза ще им тегля едно Благодаря, но бях дотук!Тя не заслужаваше това отношение.
22
3
 
11
 
! Отговори
Гумен Гадев преди 7 години
А Славо Атанасов на влизане в Позитано 20 вчера какво вика - Знаете ли кой съм аз? Знаем, всички сте едно и също нищо.
21
0
 
15
 
! Отговори
Без изход преди 7 години
Явно и мажоритарната система няма да помогне в борбата със Статуквото! Въпреки всичконте пак наместват който си искат!Просто гадинките всичко са измислили и изчислили!
20
0
 
16
 
! Отговори
факт преди 7 години
ТАКОВА ПЕРДЕ КАТО ТАЗИ Е НЯМАЛО НИКОГА В ПАРЛАМЕНТА !!ПРЕСТЪПНОСТТА БЕШЕ НА МАКС ,А ТЯ КАЗВАШЕ ,ЧЕ Е СВЕДЕНА ДО 0 !! КОЛКО ПЕНСИОНЕРИ УНИХА И ОКРАДОХА ШВЕДИТЕ , И ГОСПОД НЕ ЗНАЕ !!
19
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И с преференциите ни цакат яко, разбрахте ли?Замислям се и мажоритарния вот какво може да произведе. Правят ни на луди.
18
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази некадърница Бъчварова влиза, защото Борисов влиза от Пловдив и така я дърпа да влезе от 25 район в София.Не го разбирам аз това - да държиш до себе си такова нещо, като нея.
17
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никога няма да се оправим! Вервайте ми!