Румяна Бъчварова влиза в НС, станаха ясни 12-те нови депутати

Нейното място бе гарантирано от Теменужка Петкова
210
Румяна Бъчварова влиза в НС, станаха ясни 12-те нови депутати
Снимка: Булфото

На свое заседание Централната избирателна комисия обяви имената на 12-те народни представители, които ще заемат местата на тези, които са подали заявления от кой избирателен район желаят да влязат в 44-тото Народно събрание.

Така се потвърди новината, че сред депутатите на ГЕРБ в 44-тото НС ще бъде Румяна Бъчварова. Чисто технически тя влиза на мястото на Теменужка Петкова.

Още по темата
Ето кои са 12-те нови депутати:

Александър Мацурев от листата на ГЕРБ в Първи изборен район - Благоевградски влиза на мястото на Цветан Цветанов, който е избрал да влезе от листата във Велико Търново.

Йордан Апостолов от листата на Обединени Патриоти във Втори изборен район в Бургас влиза на мястото на Валери Симеонов, който влиза в НС от листата в 23-ти МИР в София.

Александър Паунов влиза от листата на БСП във Варна на мястото на Стефан Данаилов, който пък е избрал да влезе в парламента като кандидат от 24 МИР в София.

Андон Дончев влиза от листата на "Воля" в Трети изборен район във Варна на мястото на Веселин Марешки, който влиза в НС от 25 МИР в София.

Симеон Симеонов влиза от листата на ДПС във Велико Търново на мястото на Камен Костадинов, който влиза от листата в Бургас.

Сергей Кичиков
влиза от листата на ДПС в Тринадесети изборен район в Пазарджик, след като Делян Пеевски е избрал да бъде класиран от листата на ДПС в Благоевград.

Алтимир Адамов влиза от листата на ГЕРБ в Двадесети изборен район – Силистренски на мястото на Владислав Горанов, който е избрал да влезе от листата на 25 МИР в София.

Мария Илиева влиза от листата на ГЕРБ в 23 МИР София на мястото на Томислав Дончев, който става депутат от Габрово.

Боряна Георгиева влиза от листата на "Воля" в 23 изборен район – София на мястото на Албена Найденова, която е заявила, че желае да остане избрана в листата в 26 изборен район – Софийски.

Снежана Дукова влиза от листата на ГЕРБ в 25 МИР – София на мястото на Бойко Борисов, който е избрал да влезе от листата на партията в Пловдив.

Румяна Бъчварова влиза от листата на ГЕРБ в 25 изборен район – София на мястото на Теменужка Петкова, която е пожелала да влезе от листата в Търговище.

Танер Али влиза от листата на ДПС в Двадесет и осми изборен район – Търговищки на мястото на Мустафа Карадайъ, който е пожелал да влезе като депутат от Кърджали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
14
 
! Отговори
До 21 преди 7 години
Естествено колега! Защо е събрал и повечв жени, и защо им даде важни министерства!?Защото дефакто той управлява тези министерства! Тези жени около него по принцип са влюбени в него и никога не опонират! Слушат, смеят се на дебелашките му размисли и изпълняват всички негови заръки! Затова и сме на това дередже и затова сме на дъното!
15
0
 
18
 
! Отговори
морски преди 7 години
Само някой да ми каже и един министър от боковото правителство ,който не е за затвора ,и ще му пратя 5 литра бургаска мускатова!!
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явно се мазни на Борисов или обратното , не се знае какво точно се случва между 2-та
13
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така се правят избори по бай Ганьовски: гласуваш за т***лпата - получаваш комплек калинка петкова и калинка бъчварова. Честити ви министър на мвр и енергетиката!
12
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Същите грозни муцуни, същите некадърни министри. Това е герб!
11
0
 
22
 
! Отговори
Минаващ преди 7 години
Хората казаха НЕ на Бъчварова и Цачева, само че Борисов има друго виждане и идеите му не съвпадат с идеите на работодателя му - Избирателя!
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дъртата м*и*л*ф*к*а успя пак и пак
9
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Коментираше се тези дни, че в този случай преференциалният вот става безсмислен. Ще се пише Бойко Борисов в 10 листи, ще го изберат в 1, в останалите ще вкара своите хора. Нямам си и на идея дали мажоритарен вот ще промени нещата, но истината е, че настоящата ни избирателна система е морално остаряла. Най-малкото това, че все едни и същи лица влизат в парламента, трябва да е сигнал.
8
0
 
30
 
! Отговори
любо преди 7 години
Какво става?Не мога да разбера. Както и да гласуваш те пак са тук. Нека поне един, който не и е роднина да напише защо е гласувал за нея. Какво и хареса?
7
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами преференциите са си частично мажоритарен вот. И видяхме , че дори цветанов беше аут в В. Търново. Явно са изритали взелия неговото място.
6
0
 
28
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Г-н Борисов съобразявайки се с волята на народа. ХОрата не избраха тази личност да влезе в парламента, не им я натирисайте със селски трикове, заобикаляйки закона!Моралният закон не можете да го заобиколят!
5
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хаха пак КЛИНКИ-малинки , дето само ги въртят на некви Постове и тва ми било Управление
4
0
 
27
 
! Отговори
АК-47 преди 7 години
Е, това е наглост... Човек да повърне...
3
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е КАК НЯМА. КОЙТО ВЕДНЪЖ Е БИЛ НА ТАЗИ ПЪЛНА ТРАПЕЗА НЕ СЕ ОТКАЗВА....ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ ,ВСИЧКО БЕЗПЛАТНО,КОЛИ,ЖИЛИЩА ПРЕВОЗИ ,ЕКСКУРЗИИ.....И НАКРАЯ ПАРИ НЯМА ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ. ЗА НАРОДА ЕДИН ГОЛ.....Е ТАЗИ ЛАКОМИЯ ,КОЯТО БЪЛГАРСКИТЕ УПРАВНИЦИ ОЗАКОНИХА ЗА СЕБЕ СИ ,ЗАТРИВА БЪЛГАРИЯ ВСЕКИ БОЖИ ДЕН. НИКЪДЕ ПО СВЕТА НЯМА ТАКИВА СУБСИДИИ ,ТАКИВА ПРЕВИЛЕГИИ КАКВИТО НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ СИ ГЛАСУВАТ И ВСИЧКО НА ФОНА НА ТАЗИ ЗАГИВАЩА БЪЛГАРИЯ ! ГЕНОЦИДЪТ НАД НАРОДА ПРОДЪЛЖАВА !
2
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имайте късмета пак да сложите тая бездарна, проста, некадърна и некомпетентна калинка за министър.
1
0
 
34
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 7 години
Ей няма отърваване от тези ***...