Румяна Бъчварова влиза в НС, станаха ясни 12-те нови депутати

Нейното място бе гарантирано от Теменужка Петкова
210
Румяна Бъчварова влиза в НС, станаха ясни 12-те нови депутати
Снимка: Булфото

На свое заседание Централната избирателна комисия обяви имената на 12-те народни представители, които ще заемат местата на тези, които са подали заявления от кой избирателен район желаят да влязат в 44-тото Народно събрание.

Така се потвърди новината, че сред депутатите на ГЕРБ в 44-тото НС ще бъде Румяна Бъчварова. Чисто технически тя влиза на мястото на Теменужка Петкова.

Още по темата
Ето кои са 12-те нови депутати:

Александър Мацурев от листата на ГЕРБ в Първи изборен район - Благоевградски влиза на мястото на Цветан Цветанов, който е избрал да влезе от листата във Велико Търново.

Йордан Апостолов от листата на Обединени Патриоти във Втори изборен район в Бургас влиза на мястото на Валери Симеонов, който влиза в НС от листата в 23-ти МИР в София.

Александър Паунов влиза от листата на БСП във Варна на мястото на Стефан Данаилов, който пък е избрал да влезе в парламента като кандидат от 24 МИР в София.

Андон Дончев влиза от листата на "Воля" в Трети изборен район във Варна на мястото на Веселин Марешки, който влиза в НС от 25 МИР в София.

Симеон Симеонов влиза от листата на ДПС във Велико Търново на мястото на Камен Костадинов, който влиза от листата в Бургас.

Сергей Кичиков
влиза от листата на ДПС в Тринадесети изборен район в Пазарджик, след като Делян Пеевски е избрал да бъде класиран от листата на ДПС в Благоевград.

Алтимир Адамов влиза от листата на ГЕРБ в Двадесети изборен район – Силистренски на мястото на Владислав Горанов, който е избрал да влезе от листата на 25 МИР в София.

Мария Илиева влиза от листата на ГЕРБ в 23 МИР София на мястото на Томислав Дончев, който става депутат от Габрово.

Боряна Георгиева влиза от листата на "Воля" в 23 изборен район – София на мястото на Албена Найденова, която е заявила, че желае да остане избрана в листата в 26 изборен район – Софийски.

Снежана Дукова влиза от листата на ГЕРБ в 25 МИР – София на мястото на Бойко Борисов, който е избрал да влезе от листата на партията в Пловдив.

Румяна Бъчварова влиза от листата на ГЕРБ в 25 изборен район – София на мястото на Теменужка Петкова, която е пожелала да влезе от листата в Търговище.

Танер Али влиза от листата на ДПС в Двадесет и осми изборен район – Търговищки на мястото на Мустафа Карадайъ, който е пожелал да влезе като депутат от Кърджали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
0
 
3
 
! Отговори
Съвет преди 7 години
Да си дава половината заплата на Теменужка Петкова ,че ако не беше тя.....?
115
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голямо народно избиране,голяма работа!А класацията е в три групи -продажници, предатели,престъпници и тук-там нормални!Но за компенсация правоохранителните органи продължават се управляват от "освободени от военна служба по болест "тарикати" с гладки като детски балон мозъци,на които дори мухи не кацат - знаят ,че ще се разкрачат и заради отменените пръстови отпечатъци на Москов няма да могат да се излекуват!
114
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Навързани са като свински черва.Борисов освободи място на Дукова,чиито син бе уреден изпълнителен директор в,,Булгаргаз",чрез Теменужка Петкова.Последната помогна и на Бъчварова като влезе отТърговище.Да не би Бъчварова ,Петкова,която знае само мерна единица мегават,да са по умни и кадърни от Цачева?Последната обра всички негативи от герберската некомпетентност.
113
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преференциите са за балъците. Който слуша го уреждат. А Вие си гласувайте за оня дето духа.
112
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
няма отърване от нег.рамотни и пр-ости калинки
111
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ba4varova e nekadarna nikoi ne ja isbiral no boiko si ja probutva naroda ne ja iska ina4e schtaha da ja isberat i zazeva ne sa ja isbrali kakto i ba4varova
110
0
 
10
 
! Отговори
Поговорка преди 7 години
Който бърка в кацата с мед не може да не си оближе пръстите. Но кацата е една и от нея граби геребето, а до тях се реди о *** то. За останалото на секонд лайн - каците со лаЙ но Лин.
109
1
 
20
 
! Отговори
Дим40 преди 7 години
За Бъчварова е ясно, много далавери знае: кой продава дрога, кой ***. Не може такъв човек, пак да не го вкараме в парламента да ***.А Бойко е перфектен министър председател за бизнеса, нали знаете, че в мътна вода се ловят шарани. За бизнеса ред не им трябва : ниски заплати на работниците, без осигуровки, без касови бележки, с укриване на данъци. Така се трупат пари, вижте улиците, крадците карат нови скъпи коли, а народа тъне в мизерия.ГЕРБава работа.
108
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хей, писачи ! От утре всички цени в бг тръгват нагоре ! Тикво , гордея се ,че не гласувах за ГЕРБ !
107
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имаме време , до 45г. , както бай ТОШО така и Б.Х. !
106
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трети пореден опит с българския народ , СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ отново СОБСТВЕНИК на БЪЛГАРИЯ !!! Чавка мозъка ли ни изпи ?
105
0
 
21
 
! Отговори
Балкански синдром преди 7 години
Българският народ не е ***.Българският народ е много ама много ***.Корнелия била комунистка,Карнелия била седесарка.Борисов крадец и мафиоз,Борисов велик държавник.Терористична групировка финансирана от Турция прави партия-български съд я регистрира.Някакви *** се правят на десни,но са се хванали за гушите и електоратът ги отсвирваСветльо Витков за малко депутат.Руми,Цецка,и Лиляна пак са тука.Само Москов и Кунева ги няма.Валери и Краси министри.Ура другари.
104
23
 
5
 
! Отговори
Браво Бъчварова! преди 7 години
Радвам се като гледам как плачат червените тролошки :)))
103
2
 
8
 
! Отговори
чакам неволя преди 7 години
До Анонимен-127// 27 г. чакаме тоя видовден и все не идва, докога ?
102
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ползата от тази леля е само в кухнята, да направи малеби на внучетата или яхнийка на мъжо си. А в НС ползата е глас за Мутрагена и нищо повече.
101
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен - След първоаприлското увеличение на газта с 30%, на водата с 18%, на топлото до 37% са ни приготвили и нови увеличения от 1 юлиЯвно не вдяваш, че описаните стоки по-горе не са собственост на никое правителство. Толкова години досега предложенията за нови цени се приемат с преглъщане от всички правителства. А както може да си спомним, бъзикът с цените започна още от началото на тази година, но кой ти гледа.
100
0
 
13
 
! Отговори
Андрешко преди 7 години
До #154. Още ли не ти е ясно защо гласувахме и защо изборите са задължителни? Защото така партиите чрез субсидиите си ще откраднат повече от нашите пари. Дори да гласуваш не подкрепям никого,те пропорционално на процентите ще си разпределят и тези субсидии...
99
0
 
6
 
! Отговори
ivo преди 7 години
Ne berete grija za baba CECA, probit kamak na pat ne ostav.....
98
0
 
4
 
! Отговори
Надя Николова преди 7 години
А тия с големите чyтopи, остриганите най ме кефат! Един такъв седем години го влачих, нищо че беше глyxoнeм, важното е че езика му достигаше сърцето ми.Вината си е моя, когато двама които аз познавам седят на моята маса и не се познават...е редно аз да ги запозная!!Ама съм си Tъпa сeлянкa, и дипломи не помагат вродено си е.
97
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След първоаприлското увеличение на газта с 30%, на водата с 18%, на топлото до 37% са ни приготвили и нови увеличения от 1 юли на гореизброените плюс тока! Пък ние си чешем езиците дали ще има кабинет вместо да изхвърлим всичките цоцащи пари на държавна хранилка!