Миков, Цачева, Стоилов, Местан... без тези емблеми в новото НС

Заради партийни решения и волята на избирателите видни депутати извън НС
Обновена: 3 апр 2017 19:35 | 3 апр 2017 19:25,
52

44-ото Народно събрание се очертава арена за много млади депутати, които тепърва ще трупат опит. На трибуната обаче няма да виждаме редица известни парламентаристи, които бяха неизменна част от всеки дебат. Чували са ги дори тези, които не се интересуват от политика.

Още по темата

Следващото НС ще се конструира без няколко именити юристи - Михаил Миков, Янаки Стоилов, както и Цецка Цачева и Четин Казак.

С парламента се сбогуват още Лютви Местан и Хюсеин Хафъзов. Единият - известен с екзактността си, а другият - прочул се с вкарването в обращение на нова дума - "ваканцувам".

Заради подредбата на листите много от хората на Сидеров също остават извън парламента. Сред тях е Магдалена Ташева, която написа прочувствено послание във Facebook и помоли за тишина.

Вижте повече във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Съзнан ЛогиковТи що се не кандидатира? Барем тебе да бееме избрале! Глей що си учен! Къса ми се сръцето, дека не си станАл президент!
17
1
 
21
 
! Отговори
обективен и ляв преди 7 години
Янаки Стоилов е може би единственият от БСП, за който едва ли някой може да каже , че по някакъв начин стои зад корпоративни, бизнес или банкови интереси. Той е от лявото крило в БСП , а имайки напредвид , че БСП е клиентелистка, дясна олигархично-бизнес партия на крупния капитал, то е логично , че "неудобният" и "стар" автентичен социалист става неудобен на новото "ръководство", дърпани с конци директно от пловдивската масонска ложа на Гергов
16
2
 
5
 
! Отговори
дедко преди 7 години
еее не може без баба ви Цацка иначе какво ще прави комунистите няма да е вземат а и няма да може да снима с некви бабички защото Валери Симеонов ги е избутал всичките
15
8
 
4
 
! Отговори
Съзнан Логиков преди 7 години
Тая Цачева ни седна на 60 милиона лева разходи за избори + шапкар льотчик за президент + червена карйеристка за нова първа дама ...
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Остават само още 236 емблеми за съжаление :)
13
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
УжасТ!!!!!! Ми сега? От какво ще живеят хорицата? Ще трябва да крадат? Или могат и нещо друго :О
12
0
 
2
 
! Отговори
do 16 преди 7 години
Razsmya me naistina))
11
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Narodniya alkoholik,nagliya Stoilov,anti choveka Bustan i Cacheva.Samo Cacheva ot tiya zaslujava uvajenie,drugite da si harchat hilyardite samo mikov obicha agneshko po selata s rakidjos na avanta,yurist mi bil..Aidee metem plaja
10
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мъчно ми е за Цуцка Мамата. Как ще гледаме НС без нейният мъдър взор и остра мисъл, както и звучен глас. Миката не е проблем, ще си пие ракийката и ще лови риба. А дъртият козльо т.е. Екзактния, за него ми се къса сърДцето. Кой ще ни дава такъв изказ, толкова умозаключения, върху които да анализираме цяла седмица. Плачааааааа, много ми е мъчно и мама пружоли и преглъщам с червен винцок.
9
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нардното събрание не е народно събрание, а представителство на картелите и престъпническа органицация нарущаваща конституцията. Xората приели пръстовия отпечатък да се осъдят на 10 год затвор за нарушаване на основни човешки права и свободи.
8
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако не бяха се обединили пишман патриотарите нямаше да влязат в парламата. Събират общо 27 човека разделени на 3 са по 9 човека от партия. Усетиха че ще ядът дебелият и се обединиха забравиха как обиждаха Сидиров като го наричаха перхидроленият а пък той от своя страна ги наричаше националин фронт за спасение на Бойко.. Но в името на мангизите всички различия се изглаждат. Както казват старите хора парата прави обединението или интереса клати феса. Абе изобщо мамата си трака във върбалака!
7
1
 
16
 
! Отговори
емблематичен преди 7 години
Миков, Цачева, Стоилов, Местан... без тези емблеми в новото НС .....на какво са тези емблеми тези бездарници? А сетих се на най-бедната държава в ЕС. Каквито са емблемите, такава е и държавата!
6
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не може шкебелията - Македонеца от Русе Каракачанов - тоя е гладен за власт,като прасе за помия
5
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нито един няма да ми липсва :)
4
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наздраве, Мика!
3
1
 
23
 
! Отговори
Врачанин преди 7 години
С Цачеве защо така? Нали щяха да я уредят и нея като Бъчварова.?Ту , да му се невиди!
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво стана с Миков?
1
1
 
23
 
! Отговори
Сиганин преди 7 години
Притеснен съм, няма го нашия патрон с частното ЕРП - бат саали!