Тъп Боб, дълъг бретон... Как да се подстрижете тази есен?

Ето няколко тенденции, които да следвате
30 сеп 2020 23:00, Иванка Гъркова
5
Тъп Боб, дълъг бретон... Как да се подстрижете тази есен?
Pixabay

Пандемията промени изцяло живота ни. Освен това, че спряхме да  се виждаме с хората както преди и се затворихме вкъщи, за да работим, начинът ни на обличане, гримиране и стилизиране на косата също се измени. С идването на карантинния стил израсналите тъмни корени, подстригването и боядисването в домашни условия станаха нещо съвсем нормално. Сега, няколко месеца след като почти се върнахме към истинското общуване, коронавирусът продължава „да диктува“ по какъв начин ще изглеждаме. 

Прическите ни вече са по-нестандартни и недотам перфектни, дори и да имаме възможността да посетим любимия си салон. 
 
Кои са тенденциите в подстригването за есен 2020?
 
1. Дълги бретони
 
Отдавна мина времето на перфектно подрязаните и оформени бретони. Все пак 2020-а година ще бъде запомнена с небрежните прически, които изискват минимална поддръжка. Дали под карантина или ограничавайки социалните си контакти, много жени оставиха бретоните си да пораснат, като ги разделиха умело на две части. Това е единствената промяна, която могат да постигнат без да им се налага да се подстригват. 
 
Дуа Липа, например, бе от звездите, които най-много експериментираха с боядисването на косата у дома. Освен розовото, червеното и оранжевото, които използва, тя остави бретона ѝ да израсне, като си направи път през средата. Понякога просто слагаше бретона си зад ушите или по една щипка отстрани, за да не ѝ пречи в очите. 
 
Моделът Бела Хадид също дава пример с новата си прическа, сътворена с ножица и гребен у дома. На своите снимки тя е със зализана назад коса, прибрана с ретро щипка, като от двете страни има висящи кичури от по-дългия ѝ бретон.
 
2. Тъп боб
 
Тази прическа, която ще е актуална през есен 2020, е според така наречения парижки стил. Актрисата Марион Котияр е една от най-големите ѝ почитателки. Подстригана на права черта, тя често носи косата си изправена, с леки къдрици или небрежно начупена с преса. 
 
Тъпият боб се различава от стандартния по това, че е с една и съща дължина както в предната, така и в задната част. Докато при асиметричния например, части от косата са доста по-къси в сравнение с други. 
 
Дори и да израсте повече заради невъзможността да отидете на фризьор, този вид боб изглежда страхотно. Дори по-рошавият му вид след душ и използването на сешоар, може да бъде стилно, стига да сложите малко пяна за коса. 
 
Още за тенденциите в подстригването за есен 2020 четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Фризьора преди 3 години
Има нещо тъпо в статията, но не е прическата " *** Боб".*** е авторът.
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще пръднa!
2
0
 
8
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
Прически тип Цецка, Барни Ръбъл и Пришълецът се завръща (Дариткова) са винаги актуални.
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тъъпп Радьо