Омерзен съм, 4 години ГЕРБ са се дебнали взаимно!

Станишев: През това време обаче са закрити 400 хил. работни места
Обновена: 27 апр 2013 17:17 | 27 апр 2013 17:17,
374
Омерзен съм, 4 години ГЕРБ са се дебнали взаимно!
Предизборни срещи. Снимка: БСП

Няма защо да се чудим каква е причината за 4 години да бъдат заличени 400 000 работни места. Това очевидно не е било приоритет на правителството на Бойко Борисов. Това заяви лидерът на БСП Сергей Станишев пред журналисти в Добрич.

Лидерът на социалистите коментира и скандала с подслушванията. „Чувствам се както повечето български граждани – омерзен от това, което става очевидно. Четири  години само с това са се занимавали управляващите от ГЕРБ – да се дебнат взаимно, да се подслушват, да следят и да мачкат хора”, каза Станишев.

Той напомни, че законът за СРС-тата категорично определя кой е отговорен за подслушванията. „Цветанов показа как управлява МВР – в най-добрия случай като плод-зеленчук”, отбеляза лидерът на БСП. По думите му прокуратурата и институциите трябва да си свършат работата.

„Важно е как да измъкнем България от този батак, в който ГЕРБ ни вкараха”, подчерта Станишев. Той изтъкна, че бизнесът е смачкан, а бедността и недоимъкът са навсякъде. Необходимо е да има поминък, хората да могат да си плащат сметките. Да се спре рекета срещу малкия и среден бизнес и държавата да го подкрепя”, каза председателят на БСП.

По думите му европейските фондове реално не достигат до бизнеса. „Държавата не може да стои безучастно, както е стояла 4 години и да не полага грижа за най-засегнатите от кризата”, отбеляза Станишев.

Той напомни за ангажимента на левицата за създаване на 250 000 работни места, за подкрепа на майките, децата, възрастните хора. Лидерът на БСП добави, че един от първите закони, които социалистите ще внесат в парламента, е Законът за младежката заетост.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


374
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
281
0
 
0
 
! Отговори
Пенсионер преди 10 години
До П.ПeтровСърдечно благодаря за топлите думи, за определението ти! Но трябва да знаеш, че IQ-то ми превишава твоето с поне 20 пункта. И нещо по-важно, несвързано с предното изречение - че ако ми прегрее бушона, ще трябва да търсиш оторизирано фото за снимка за нова л.к. И още нещо - на когото му харесва да се топли в л***Yн***та, не мога да му попреча!
280
2
 
1
 
! Отговори
Дядо преди 10 години
До ПенсионерНаборе, колко ти е пенсията? Аха, тавана. Партийните секретари имаха големи заплати.Цуни му дупето на Станишев, той го обича това.
279
4
 
1
 
! Отговори
П.Петров преди 10 години
До Пенсионер 306, *** изкуфял, кризата започна още 2008 края, но БСП продължиха да харчат като за последно, ако изобщо е останало нещо след тях то е било предварите лно похарчено с увеличението на пенсиите точно, когато им свърши мандата и сключени държавни и обществени поръчки, за които не бяха платили. До колко са крадливи БСП съди от Кражбата на Масларова, която купи с държвни пари китайски слухови апаратчета на цена половин милион при себестойност 5000, Станишев който даде на Simens Австрия 100 милиона евро за принтери, а купеното оборудване не изкара и 6 месеца, спомни си аферата Хохе
278
3
 
3
 
! Отговори
Пенсионер преди 10 години
Като пирани сте бе, хаплювци! Човекът вии говори истини, а вие - вой до небесата! Значи не сте пирани, те не вият. Тази - добър, лош, ама остави 7 милиарда в хазната, които тиквите разпердушиниха! Вдигна пенсиите 4 пъти, а Боко настройваше народа срещу пенсионерите. И това ако ви харесва, гласувайте си за Боко, Цвъчко и останалата ***! А пенсионерите ще дадем наказателен вот!
277
3
 
3
 
! Отговори
Коко преди 10 години
Станишев е по-можеш и силен от ББ!
276
4
 
5
 
! Отговори
1 преди 10 години
НОРМАЛНИТЕ И ЧЕСТНИ ХОРА ДА ГЛАСУВАТ ПО СЪВЕСТ. А НЕКА ОСТАНАЛИТЕ ДА СИ ГЛАСУВАТ ЗА БСП. МНООООГО СА МАЛКО.
275
4
 
3
 
! Отговори
П.Петров преди 10 години
Прозрях от къде Станишев ще извади 250000 работни места, може дори и 500000 да извади, това се тези, които ще бъдат принудени от мизерията и крадливото и антибългарско управление на БСП да емигрират и ще си намерят работа в Германия, Италия, Франция, Обединеното кралство, Щатите и Канада.
274
3
 
3
 
! Отговори
БКП преди 10 години
А вие сте крали взаимно ДРУГАРЮУУУУ ЛЯВ !!!!!!!!!!!
273
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Др.Станишев един съвет,ако се покриеш някъде няма да те сърби *** толкова,моляте не се показвай повече,нямаш си на идея колко пъти на ден те псуваме теб и агитката около теб,не сме забравили че твоята партия заедно с Доган имате най много вина за това което се случи в БЪЛГАРИЯ,вашето място е в затвора заедно с Р,ОВЧАРОВ ,ДОГАН И СИЕ и ще ви накажем на 12.05. БОРИСОВ ще ви смачка и то с много сериозна преднина..........
272
2
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 10 години
Сатанишев бил омерзен от Герб.Абе *** ,ти имаш ли си представа колко хора повръщат всеки ден като ти видят мазния сурат на вестник или някой тв канал, а колко плюнка е храчена по твойта бесъвестна морда знаеш ли?на 12 щте ти бъде нацепен в бесрамния *** от омерзения от теб народ.
271
2
 
3
 
! Отговори
изборен резултат преди 10 години
С тез възторжени тълпи симпатизанти, като нищо съслето ще мине 4-то % и ще стане депутат и отърве панделата......120 милиона къта *** в кипърски офшорки само
270
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На хората, пребиваващи в България, трябва да им стане ясно, че всички, без изключение, от червената мафия, наречена партия, и то лява, са с някаква ужасяваща психика. Те са нахални, безочливи, нагли, лъжата и кражбата за тях са в реда на нещата, демагогията също! Те подценяват народа на България, считайки, че хората са по-*** от тях самите и не виждат колко са долни!!! Те унищожиха морала, ликвидираха вярата, че може да стане по-добре !
269
1
 
5
 
! Отговори
Омерзен преди 10 години
Аз съм оберзен че този се подвизава като Български политик! Марш! Скрий се *** такъв!
268
0
 
3
 
! Отговори
Фен преди 10 години
Ако не вярвате питайте мазната лелка от райха.
267
1
 
5
 
! Отговори
Фен преди 10 години
И Сорос да стане финансов пак щеше да има безработица. С тази политика на евросъюза...икономията е маика на мизерията.
266
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Къде я намират пущата работа в Испания и Гърция, да пратя тъщата че беше се върнала от Гърция , нямало работа и гъркините били вече чистили сами. Гърците и те плюят Бойко заштото докара кризата, даже един приятел каза че и в Англия нямало работа и Бойко и там не го обичат.
265
3
 
10
 
! Отговори
Върбан Тополов преди 10 години
дежурните добре си вършат работата, СТАНИШКАТА ДА МИ ЯДЕ ***
264
9
 
4
 
! Отговори
До277 преди 10 години
Aз съм в Испaния и рaботя днес е неделя почивaм.По -добре е фдa е дa вярвaм в Дядо коледa отколкото нa Б.Борисов.
263
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Станишка, 4 години сте подслушвали и сте дебнали, и пак нищо не извадихте, вече и един компромат не можете да спретнете като хората...
262
6
 
2
 
! Отговори
хех:) преди 10 години
До И АЗ ПИТАМ ???? тва е лесно-ооло боко има охрана и платени мазници

Спонсорирани публикации