Доц. Мангъров: Мнението на президента Първанов е комплимент

"В АБВ се развиват същите процеси като в обществото"
65
Доц. Мангъров: Мнението на президента Първанов е комплимент
Снимка: БГНЕС

"Явно в АБВ се развиват същите процеси като в цялото общество. Има хора, които са за мерките и се страхуват, и хора, които виждат цялото безумие на мерките и сриването на икономиката и психиката на хората". Това каза пред БНР доц. Атанас Мангъров, чието влючване в кандидатдепутатските листи на АБВ предизвика спор между настоящия председател на партията, Румен Петков, и нейния създател и пръв лидер - президентът Георги Първанов.

Още по темата
"Мнението на президента Първанов си е негово и аз го приемам като комплимент. Бих бил неприятно изненадан, ако той имаше положително мнение към моята кандидатура", заяви началникът на Covid клиниката в Инфекциозна болница.

Той уточни, че не е в партия АБВ, а е с тях.

"Това, което правя, го правя по неволя, защото виждате, че цяла година съм самотен малък човек. Кучето си лае, а керванът си върви", посочи медикът.

Доц. Мангъров коментира пандемията и мерките срещу коронавируса, като отново подчерта, че Covid-19 не е особено опасна инфекция, а се действа като при особено опасна.

Той беше категоричен, че това, което го движи напред, е, че един медицински проблем се използва за съвсем други цели.

"Затварят се държави, разрушават се бизнеси. Коя е тази сила, която се опитва да наложи тази нова нормалност. Не искам да живея в нова нормалност, искам животът да се върне такъв, какъвто е. ... Новото е, че се затварят хора, които не са болни".

Според него резултатите от борбата с вируса в България са по-добри, отколкото в други европейски държави, защото при нас мерките са били нормални, а не много строги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още по темата: АБВАтанас Мангъров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
13
 
7
 
! Отговори
МретеБе преди 3 години
Мангъра казваше заразявайте се смело и който умре, умре! Вие и вашите възрастни родители готови ли сте пробвате този подход!И този мизантроп иска да става депутат!?Той е за затвора заради пропагандираната идея за гонене на естествен стаден имунитет, при който десетки хиляди заразени се изсипват в болниците и се борят за последния свободен респиратор и място в моргата!
57
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 3 години
ДоИмаш много правописни грешки,приятелю.Не вървиш. Анонимен
56
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първанов не е като Румен Петков ,да се хваща за някой негатив,некоректен въздухар ,който докара с обратното на всичко говорене да стигнем до пик през ноември.Мерките може дори хлабави ,задължително трябва да се спазват и хората да наясно ,че е в техен интерес,а не както този интригант умишлено да създава хаос.Че било вирусче,чайче,аспиринче,е не става,починаха хора,други прекараха тежко,а вируса си мутира и не му дреме.Цяла година не си е тръгнал.Веднъж за ваксини,после обратно,еее!
55
5
 
1
 
! Отговори
нищо не разбираш преди 3 години
До Анонимен38 няма такова нещо като бивш президентвъзможни са са няколко начина на изписванеПрезидент ---- иметоПрезидента Първанов, Президента Стоянов, президента Радев.ако са двама с това име - например Рузвелт се уточнява дали става дума за Теодор Рузвелт или за Ф.Д.Р.другият начин е да се изпише президента с името и годинитеПрезидентът Първанов 2001-2011
54
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мангъров предложи 70 процента да преболедуваме болестта. При 6,7 милиона, това прави 4,9 милиона заразени.при 6 процента смъртност - 250 000 починали от Ковид. Ако умрат в един месец, болниците ще експло-дират.Той през юни каза, че ако има нова вълна ще си скъса дипломата, а имаше по 600 заразени на ден. Е - имаше нова вълна, достигнахме и 4000 на ден. Защо не си скъса дипломата?Говореше, че се придобивал имунитет, но всички инфекционисти говорят друго.
53
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Новият герой на българина. Един ненор...малник.После се сърдете на някой друг, че аме последни в Еяропа, че и в света, по каквото се сетите.
52
0
 
2
 
! Отговори
Гуфу преди 3 години
До ОбективноМи щом има казвай го. Явно си сигурен в думите си.
51
3
 
5
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
И щях да призная Мангъров за Нещо, ако беше дал ЛЕЧЕНИЕ за ковид. Защото ИМА такова.
50
12
 
8
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
ДО МОМЕНТА МАНГЪРОВ НЕ ПРЕДЛОЖИ НИКАКВА АЛТЕРНАТИВА, НИТО ПЪК ЛЕЧЕНИЕ НА КОВИД. ТАКА ЧЕ - ТОЙ НЕ СТАВА ЗА НИЩО!! БЕЗПОЛЕЗЕН Е. В ПОЛИТИКАТА ЩЕ БЪДЕ СЪЩИЯТ. А БАЩА МУ СЕ ОБРЪЩА В ГРОБА.
49
1
 
6
 
! Отговори
До цент преди 3 години
До Бау ти не спориш със световните учени защото нямаш елементарен капацитет.
48
14
 
3
 
! Отговори
Евала преди 3 години
Първанов - пак президент!!!На всички в БГ-то!
47
25
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мангър ти си зомби!
46
4
 
10
 
! Отговори
питам се преди 3 години
Нормални хора в тази държава не останаха ли ?
45
1
 
18
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Както е казал народът търкулнало се гърнето на мангъра та си намерило похлупака ... В природата няма нищо случайно и е съвсем резонно медицинско светило с нестандартен подход във вирусологията, като доцент Мангъров, да учи АБеВето на политическата азбука от доказани светила в тази област, като Румен Главъта, Агент Гоце и другите бивши съратнаци на акционерите от РеМеДето на "Позитано 20" ... !!!
44
22
 
13
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Явно знае че може да оплеска нещата, и гледа да се докопа до имунитет, да ама на да ли.
43
3
 
11
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Как този жълтият ще ходи при червените! Обратна работа!
42
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Историята на науката е чудесен пример за това как малцинство посрамва мнозинството. Това е значението на науката. Това е смисълът на изкуството. Алън Дийн Фостър
41
27
 
16
 
! Отговори
изнервен преди 3 години
А бе този психопат докога ще ни счита за иддиоти? Ние не виждаме ли какво става по света и какви мерки се взимат в останалите държави?
40
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Благородният човек винаги е в малцинството - каза бащата, - това е неговата привилегия. Ричард Олдингтън
39
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако ти си малцинство и даже в единствено число, това все още не означава, че ти си безумец.Джордж Оруел