Славчо Атанасов: НФСБ и ВМРО трябва да са заедно на вота

"Радев направи силен политически ход със заявката да се кандидатира"
Обновена: 2 фев 2021 23:20 | 2 фев 2021 22:17, Веселина Йорданова
17

След искане на Красимир Каракачанов името на "Атака" беше заличено от състава на "Обединените патриоти". От партията подадоха сигнал във Върховния административен съд, а Волен Сидеров протестира със свои съмишленици пред сградата на ЦИК и нарече решението "подла игра".

"Не виждам драма. Мисля, че съдът ще потвърди решението на ЦИК. Всеки в политиката има своите виждания. Политиката е сложна и винаги има неразбории", каза депутатът от НФСБ Славчо Атанасов в ефира на "Денят ON AIR"

"Ако има някаква драма, то това е, че взимаме решения за обща позиция, но на другия ден Сидеров говори друго. Ние изтърпяхме няколко пъти и после решихме, че не можем да продължим заедно”, добави Атанасов.

Той коментира и с кого от НФСБ биха се коалирали на предстоящите избори.

"Много неща се изговориха в публичното пространство, екзотични идеи като съюз между НФСБ и ГЕРБ, но аз не се наемам да коментирам това. Смятам, че трябва да се явим като НФСБ и ВМРО, и ако друга партия отговори на нашите виждания, са добре дошли. Докато не се подпишат лидерите на двете партии, нещата не са решени", допълни депутатът пред Bulgaria ON AIR.

Атанасов изрази мнение и спрямо отчетa на президентa Румен Радев и обявяването на неговата кандидатура за втори мандат.

"Отчетът на Радев не беше толкова важен - по-скоро заявлението му да се кандидатира отново. Той направи силен политически ход, изкара войската си на бойното поле, заби знамето си и каза: "Това съм аз, който иска - да ме подкрепя". Президентът така поставя БСП пред бързо решение. Според мен той искаше да покаже на политическите лидери, че е силен фактор в държавата. Ако съм на мястото на БСП, бързо правя пленум и го подкрепям за втори мандат", коментира депутатът от НФСБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Номера преди 3 години
Ако ВМРО и НФСБ се явят поотделно на изборите, ще загубят много гласове на хора, които не биха рискували да дадат гласа си за партия потенциално непреминаваща 4%. А гаранция, никой не може да даде! Каракачанов да обяви, че ще напусне политиката, ако направи глупостта да се яви самостоятелно и не мине 4%. Трябва да се носи отговорност, не като Радан, който се перчи, перчи и не влезе в BG-Парламента. И като награда за провала, отиде Брюксел. Същия номер ли иска да изиграе Каракачанов!?
13
1
 
0
 
! Отговори
Краси преди 3 години
За тези,които не знаят: Сл.Атанасов е бивш ЗКПЧ/заместни командир по политическата част/в БНА.Пропогандираше "правата линия на БКП" и слухтеше и донасяше за несъгласни!Българи,мислете преди гласуване-животът ни мина в подчинение на комунисти-*** !
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Славчо...умря коня )
11
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо не се разбра накрая. Георги Димитров бил македонец ама карал българи да стават македонци. Ама тогава както и сега не всички искат да са българи. И в България има турци помаци роми и т.н. а не е ясно след войната дали Пирин ще остане в България или не. Сега като е толкова лесно и го няма Георги Димитров, но пак не всички в Македония искат да са българи. Някои са българи в С. Македония, но С. Македония не е българска вече. Това че има македонци в Пирин не значи, че е македонски а си е пак бг.
10
5
 
6
 
! Отговори
V преди 3 години
От такива патриоти няма нужда. Германските патриоти се пребориха за северен поток 2 а наще въобще не се бориха. Това са патриоти на Ф16 . Възраждане и Атака биха защитили вашия интерес а не на демократичния скъп американски шистов газ ;) Долу мафията герб и техните патриотични патерици .България на българите а не на американски корпоративни интереси.
9
13
 
5
 
! Отговори
Жълто в гащите преди 3 години
Фигуранта се загърчи в паника и истерия - осъзна, че шефовете, вече са му били шута! В Кремъл разбраха, че този *** и дискредитиран агент вече не им върши работа, защото е разкрит. Само 1-2 хил. низши умове се подведоха по вдигнатия му юмрук. Рундю не става за лидер и ще бъде сменен! Сега цели 10 месеца ще трябва да му слушаме квиченето! Но пък е приятно да слушаш, как национален предател циври за милост!
8
0
 
9
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
До Гошо......тъпотоДве нули една до друга, правят тоалетна.
7
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С Македония ВМРО и ГЕРБ се провалиха тотално и преди ОП поне макетата не гореха бг знамето и гласуваха за бг на евровизия.
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вън от парламента продажни псевдопатриоти.Вие нямате нищо общо с патриотизма.
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма оставка. Съд и затвор.
4
1
 
12
 
! Отговори
кръпел преди 3 години
къде се събраха тие трапезни келепир ,,патриоте,,......
3
1
 
14
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
След като боко тиквата им подхвърли няколко милиончета тези забравиха за какво ги избраха хората
2
1
 
12
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Това е...безмислено;две събрани...нули,правят една...голяма.
1
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най добрата коалиция през прехода!!!ГЕРБ с ОП!!!Все разумни политици!Факт!