Доц. Михов за разпада на ОП: Решението не беше спонтанно

Раздялата с "Атака" е била болезнена, но необходима
24

"Обединени патриоти" няма да бъдат обединени на изборите. "Естествен процес и нещо очаквано." Така лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов определи разпада на коалицията. Защо ВМРО се отказа от коалиция с НФСБ?

"Това решение не е нито спонтанно, нито емоционално, а плод на един дълъг анализ. Проведе се един вътрешноорганизационен референдум. Решението беше много задълбочено обсъдено", каза депутатът от ВМРО доц. Милен Михов в ефира на "България сутрин".

Още по темата
Според него може би разпадането е трябвало да се случи по-рано, но волята на всички в организация е била такава.

"Решението е продиктувано от една политика на ВМРО за консолидиране на патриотичния вот. Опитът да се постигне такова обединение чрез създаване на коалиции показа своята невъзможност да бъде трайно и перспективно развито", добави депутатът от ВМРО в ефира на Bulgaria ON AIR.

Той подчерта, че политическата регистрация за изборите ще бъде на ВМРО, но ще се търси подкрепата на по-малки партии, граждански организации и авторитетни личности, споделящи идеите за силна България.

"Самата идея за коалиция с ГЕРБ беше по-скоро обществена мълва, отколкото някакъв реалистичен опит. Що се отнася до формацията на Слави Трифонов, понякога се забавлявам с новите личности, които са ни добре познати. Когато хората видят кой стои зад популярния шоумен, ще си зададат въпроса: "Нима това е новото", смята доц. Михов.

Той отбеляза, че се чувства спокоен и уверен за предстоящите парламентарни избори.

"Един от главните ни инструменти за водене на кампания ще е от човек на човек. Тук ще се прояви силата на ВМРО, която след 4 години в управление може спокойно да гледа хората в очите. Не успяхме да постигнем да консолидираме представителите на патриотичните политически сили. Раздялата ни с "Атака" беше болезнена, но необходима. Всички учебници по политология казват една максима, че кампанията има значение. Излизането от коронакризата е първостепенна задача на това управление", коментира доц. Милен Михов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Предателство преди 3 години
По заръка бъдещите си съуправляващи(БСП,Мая,Трио+Х) под юмрука на Фигуранта, МВРО поряза Валери,които през лятото с усилия удържаше малодушните си другарчета да не вдигнат бяло знаме пред Фигуративно-Черепния протест.Това предателство на МВРО и Чака-рака-чанов няма бъде простено от патротичния електорат". Евала на Симеонов- можеше да изригне с тежки думи срещу бившите си партьори,но им ги спести, защото знае, че като не влезат в Парламента пак ще трябва да се обединяват!Както повели Хан Кубрат!
20
2
 
6
 
! Отговори
чудя се? преди 3 години
колко трябва да си глупав за да гласуваш за тез?изключвам една много малка като като бройка шайка плюс роднините им, които са се наредили на трапезата им.да си най-обикновен човек и да си дадеш гласа за тези граничи с патологична малоумщина.толуп войвода, валерката фашагата, болния мозък сидеров ?! защо , защо защоооо ???
19
0
 
7
 
! Отговори
Радо преди 3 години
Беше голяма грешка явно забравиха лозунга над народното събрание" Съединението прави силата."Дали от лакомия или глупост Но ще останат извън парламента След изборите ще осъзнаят че са се издънили.
18
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
майсторите на маркуча, да отиват да поливат градинки, а не мирни граждани алкохолиците които не могат да пият, да не пият, още по малко пък да шофират преялите с власт - да си сменят памперсите, и да не вмирисват повече парламента
17
2
 
3
 
! Отговори
Гробо преди 3 години
Колкото до ОП, които реално не съществуват поне от 2 години, те останаха в управлението за да прекът Бойко да си завърши мандата. Това публично по канал 1 бе изговорено от "Ревизоро" от НФСБ. Но, дори и до краят на мандата на Борисов не удържаха и видимо-публично се разпаднаха, което отново идва да покаже, че Борисов в продължение на 2 години узурпира управлението на държавата! Това е узурпация на властта. Затова Радев излезе и каза: "Мутри, вън!"
16
1
 
8
 
! Отговори
Чичо преди 3 години
На 4.април поемате пътя към бунището.
15
2
 
2
 
! Отговори
Гробо преди 3 години
До ИвоКогато станеш зам.министър и си под крилото на Тумбалара пашалара нормално е да рапортуваш подобни изречения. МВРО- ***!
14
4
 
2
 
! Отговори
До Бунгар преди 3 години
А кой ако не ченгетата може да реши ромския проблем? Лудите от атака или платените от възраждане?
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Клаус ШвабАко Ленин можеше да те чуе, другарю, щеше да е изключително доволен. Значи ни очаква комунизъм, така ли? "И благата ще потекат като от рог на изобилието!" Най-важното е, че жените ще са общи.:)))))
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Клаус ШвабАко Ленин можеше да те чуе, другарю, щеше да е изключително доволен. Значи ни очаква комунизъм, така ли? "И благата ще потекат като от рог на изобилието!" Най-важното е, че жените ще са общи.:)))))
11
3
 
0
 
! Отговори
Клаус Шваб преди 3 години
Закъснялите с политиците и изборите. При инклузивния капитализъм след зануляването няма да има политици и държави, няма да има и собсвеност и елита ще разпределя на масите и всички ще бъдат щастливи (хепи)!
10
2
 
11
 
! Отговори
Бунгар преди 3 години
ВМРО няма място в бъдещия Парламент. Генезиса им е ченгета-крадци,псевдо историци- манипулатори, заблуждаващи хората ,че водят борба за измислен,,Национален идеал,,.Ако няма подклаждане на Македонския въпрос,то тяхното съществуване се обезмисля.След 1989 година с похвати на ченгета агенти -доносници заграбиха и присвоиха всичко създадено от Македонските дружества в България с дарения и доброволен труд.Прокуратурата е на ход сега.
9
8
 
2
 
! Отговори
ПоНчО преди 3 години
Не е разпада на ОП, а възхода на ВМРО.
8
11
 
4
 
! Отговори
Иво преди 3 години
Абе човек. За пръв път от 30г. насам някой прави нещо за армията. Аз съм военен и напълно подкрепям ВМРО. България има нужда от здравомислещи патриоти, а не от подскачащи джуджета. Хора с реални и реализируеми идеи. 2020 г. показа, че демокрацията и свободата се крехки и всяка страна има нужда от армия, която да гарантира интересите й.
7
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 3и защо мислиш, че военните ще гласуват за Шкембе войвода - да е направил нещо за тях - НИЩО - нали ги виждам с какви дрехи и обувки ходят - СРАМ!СРАМ! Иначе за за себе си - взе комисионната за старите щайги, наречени f16
6
3
 
6
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Всичко...конюнктурно е времено.Много...вожд,малко индианци.Патриотарите ги...обедини жаждата за власт и...привилегии.За това и легитимираха Банкянския...интелектуалец,за трети мандат,че го и...добутаха до края.Няма да...ривем за тях.Всеки си поигра на...държавник.Веме е да дойдат другите...играчорчета.
5
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ВМРО + нов парламент = КРИВ МАКАРОН
4
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Михов,вас не ви ли е срам ,че сте престъпник и сте в парламента.Докога такива?
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Армията ни официално е около 31 хиляди.На всичко отгоре половината са на хартия и местата не са попълнени.
2
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да му мисли Валерката, каракачанина има одобрението на армията едни общо към 55000 гласа включая гласове от семействата на военнослужещите.Все пак успя да им вдигне заплатите с 30% за целия мандат.