Красимир Янков: БСП не прави лява политика

Партията се занимава със скандали, смята депутатът
10 фев 2021 22:20, Красимир Ангелов
9

Красимир Янков създаде нов ляв политически проект ПП "Българска прогресивна линия". Той е един от социалистите, които през септември се отцепиха от групата на БСП в парламента и станаха независими депутати.

"До края на другата седмица ще регистрираме партията. Няма формация, която да застане последователно с решенията, позициите си с леви политики. Разчитаме на хора, които разбират необходимостта от точно лява политика, особено в една такава кризисна ситуация", каза независимият депутат Красимир Янков в студиото на "Денят ON AIR".

Още по темата
Той дълбоко подчерта, че има лява политика.

"Крайно необходимо е държавата да застане до човека, да разбере неговите проблеми, да намери начин как да се решат тези проблеми. БСП не прави лява политика, тя се занимава със себе си и със скандали. Опитах се да променя партията, но тя продължи в тази посока", коментира още Янков пред Bulgaria ON AIR.

По думите му БСП се явява партията на Корнелия Нинова, а не социалистическата партия на България.

"Българска прогресивна линия" ще се яви самостоятелно на изборите. Тя ще даде възможност на тези, които са лявомислещи. Първо - да се запознаят с конкретните предложения във всеки сектор, предложения как ние да живеем по-добре, каква реформа е необходима. Ще ги извадим в началото на кампанията. В момента се крадат послания, но без да се аргументират", подчерта независимият народен представител.

Той смята, че голяма част от обществото ни не е доволно от това, което се случва.

"В такава кризисна ситуация ситуация се вижда инфантилността на управлението на Борисов. Ако не им харесва - ние им даваме възможност да гласуват за политическа партия, която гледа напред в бъдещето. Тя не търси скандали", допълни Красимир Янков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
1
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 3 години
До Анонимен 8: Хал хабер нямаш какво е лява и какво дясна политика. Поредната п'ростотия ная гербаджийски ***.След три мандата на Бойко имаме милион и 270 хиляди пенсионери с пенсии под 380 лева. А от тях има хора, които са работили по 40 години.А БСП отдавна предлага преизчисляване на всички пенсии. Те това е лява политика. Аннадъмму?
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП никога не са правили лява политика. У нас абсурда е че Боко повече го е еня за бедните от Корнито. Абсурд, но факт!
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Янков, вместо да плачеш като млада булка за ... си търси електорат. Нито БСП е примамлива цел за тебе, нито ти ще вземеш от нейните привърженици.
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 4БСП са нищо за младите и средните поколения, не знам с празни приказки кого ще заблудят :)) Но пък кака Корни и шутовете вдигат врява, нека да става шоу :))
4
3
 
8
 
! Отговори
Колко е права Корни преди 3 години
Колко е била права Корни да изхфърли *** от партията....Тея ревльовци освен да ронят сълзи и да се оплакват колко са жалки и нещастни на раменете на мисирките на мутрата друго не могат!!!!!
3
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гениалната идея на Иван Костов и Корнелия Нинова е, че не е необходимо да се борят с БСП, а да я превземат отвътре.БСП е като егрегория за много от хора от старите поколения.БСП е като религиозен храм, в който може да проповядва и дявола.
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, и?Нищо не можете да презложите, Янков.Изчерпали сте се отдавна.Единственото, което искате е баницата.
1
1
 
9
 
! Отговори
Въхььь... преди 3 години
А стига беее...тоя току що откри ТОПЛАТА ВОДА!!!!