Симеонов и Марешки си стиснаха ръце, отиват заедно на изборите

Ще се борят за скок на доходите и развитие на бизнес средата
Обновена: 10 фев 2021 11:40 | 10 фев 2021 11:38, Камелия Цветанова
145
Симеонов и Марешки си стиснаха ръце, отиват заедно на изборите
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

НФСБ и „Воля“ще се явят заедно на предстоящите избори. Това стана ясно от изявление на лидерите на двете формации Валери Симеонов и Валентин Марешки. Името  на коалицията ще е “Патриотична коалиция - “Воля” и НФСБ”.

Още по темата

Според Марешки двете партии имат много общи цели и очакват огромна подкрепа от избирателите, за да участват в следващото управление.

Симеонов подчерта, че обединението е „на принципна база.

„Мога да потвърдя категорично, че в моменти на криза държавата има нужда от единение. Ние сме един такъв пример - на обединение, не на разединение и то на принципна база“, каза Симеонов.

Сред основните приоритети на новата коалиция са повишаването на доходите, създаване на равноправна конкурентна среда, намаляване на административните тежести и борбата с монополите и недопускането на ДПС отново във властта.

Безплатни лекарства за деца до 18-годишна възраст и лишаване от право на вот на рецидивистите също са сред приоритетите на коалицията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
5
 
5
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Изберете Марешки да си завърши курника в морската градина на Варна с крадени пари!! 2%на Марешки +2% на Далавери ето ти Бургаско_ Варненска коалиция. Долу Герб!!
122
3
 
4
 
! Отговори
Никк преди 3 години
Поредните едни и същи обещания започват. А после - нищо
121
4
 
7
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Историята е...спирала.Витката на Боко Кюлчето се...затвори.Всички напъни на коалиции и коалицийки да го реанимират са...кьорфишеци,китайски бенгалски огън.
120
7
 
5
 
! Отговори
дедо гого преди 3 години
НФСБ-Симеонов и Воля-Марешки заформят морска коалиция Варна-Бургас, там им са седалищата и основния електорат. Единият ще обещава безплатни лекарства и евтин бензин, другият ще обещава отваряне на хотелите и ресторантите и привличане на туристие все пак нека влязат в парламента да има подкрепа за ГЕРБ и следващ нормален десен кабинет 4, че с тая червена *** дето се е засилила да взема властта, пази Боже България!
119
3
 
2
 
! Отговори
Другата България преди 3 години
Мафията се мобилизира разместват местата видяхме за 30 години ,че ни продадоха сега ще влачат парянги от народа да си носят нови костюми.
118
9
 
5
 
! Отговори
Хасен преди 3 години
Макар,че не съм българин казвам евалла и на двамата.и Валери,и Марешки са политици точни и са показали доста положителни качества. Е,само българите(някои) са кьорави. Троловете руски няма да са доволни от коалицията. И др. РадеФ, и шкембевойвода също. Депесе не е на Доган и определено не му пука на Карадайъ много за сокола-русофилКГБ
117
4
 
8
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
Да се пробват щом искат, но надали ще минат 4%. Каква роля ще изпълняват в парламента? Най вероятно ще се кандидатират за патерица на ГЕРБ, та дано получат нещо за това. В тоя парламент Марешки чака, чака, и нищо не получи. ДПС като скрита патерица му беше съвсем достатъчна на Бойко. Този филм вече сме го гледали.
116
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много общи цели. Даже външно си приличат.
115
2
 
6
 
! Отговори
тъй е тя преди 3 години
Целият ни политически живот е една върховна глупост!
114
5
 
7
 
! Отговори
Хехе преди 3 години
Отдолу един написал, че няма такава пародия. А коалиция Триото, Мая,Слави и ДПС,към каквато призовават арменчето и адвокатчето, е апотеоза на пародиите...
113
11
 
6
 
! Отговори
Loyko преди 3 години
Това е най естествената коалиция. Двамата лидера са доказали се бизнесмени с визия за развитие на държавата.Незнам защо вярваме повече на политици които не са постигнали нищо през живота си.Доказали са и двамата,че могат да постигнат това с което са се захванали до успешен край.Не робуват на измислена ,,славна,, псевдо история.Имат визия за бъдещето.Какво повече да искаме от тях. Хубаво е и други такива стойностни коолиции да има.
112
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
няма такава пародия
111
3
 
4
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Морските,не е бургаско,а ромско от Врачанските села,преселил се е в БУРГАС.
110
2
 
9
 
! Отговори
продължение преди 3 години
Ще бъде победа на простащината. Дебелоочието. На самозабравилите се. На тези, които се гаврят с родолюбието и патриотизма, и с почтеността. Лидерът на НФСБ не му остава длъжен, като подсказва на Марешки: "Господ е дал устата на ***, за да яде, не да приказва.А сега се взеха. което говори, че нямат спирка, морал, нито качества, но пак искат да се докопат до властта.
109
3
 
9
 
! Отговори
да си спомним преди 3 години
Думите на Марешки от 2018 година по адрес на Сименов: Партия Воля, които заставаме плътно зад интересите на българския народ в битката им срещу тези двамата вицепремиери - Каракачанов и Валери Симеонов, които си позволиха да проведат една злостна, нелепа, подла, цинична битка срещу българските майки Ще се борим до край да ги изчегъртаме от властта не за друго, а защото ако тези двамата останат в българското правителство, това ще е победа на Байганьовщината в българската политика.,,,
108
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голямо обединение, няма що: от Валерката 1000 човека и от Марешки 100-200 общо 1100-1200 души. Валери, дотук беше, а Марешки има 4 г. затвор.
107
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обединението казват, че било на принципна база. Така ще е - заедно ще крадат.
106
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да кръстят новото формирование,ОЧЗ, Организация на чудовищата и злодеите!
105
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия двамата се плюеха ,сега заедно )голем цирк ще е ...и доганя се връща )явно след изборите може да ги подгонят ,ще има имунитет
104
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха-ха! Егати падението на Черкезина. Ся ще е целия омазан с л--на.....