Във ВМРО нямало ревност към НФСБ

Красимир Богданов подчерта, че войводите не се притесняват от другите
10 фев 2021 22:10, Красимир Ангелов
1

По-малко от два месеца преди изборите познати обединения се разделиха. Решението на патриотичната формация да тръгне по три различни пътеки дойде след вътрешни противоречия.

Пред Bulgaria ON AIR лидерът на "Атака" Волен Сидеров коментрира, че ОП са се разпаднали, защото Красимир Каракачанов и Валери Симеонов се занимавали с лобизъм.

Още по темата
"Не знам какъв лобизъм точно визира. Лобираме за българските национални интереси, за българската кауза в Северна Македония, за повишаване на доходите, за борба срещу монополите, за силна отбрана. Ако това е лобизъм - лобисти сме", заяви депутатът от ВМРО Красимир Богданов в "Денят ON AIR".

И докато едни излизат от коалициите, други влизат в нови. Така за първи път на изборите НФСБ ще се яви с "Воля".

"Пожелавам успех на тази коалиция особено на нашите партньори. Нямаме никаква ревност към това, което реализират отделно", заяви Богданов.

Депутатът каза още, че ВМРО очаква добрия тон с НФСБ да бъде запазен и уточни, че ВМРО отразява модерния патриотизъм в страната и не се притеснява от другите формации.

"Не знам до колко е риск това, което реализираме като намерение за бъдещите избори. През 2019 г. показахме отлични резултати. Дали сме си ясна сметка за това, което можем. Ако сме пострадали репутационно от нечии чужди грешки през последните години, сега не искаме да страдаме от това", допълни депутатът пред Bulgaria ON AIR.

Той добави, че е убеден, че партията ще влезе в следващия парламент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
2
 
! Отговори
V преди 3 години
Това е добре .Ще разцепят лагера на Ф16 в България. от към Ф16 са много малки партии а процентите са ограничени и заради протестния вот. Тия няма да влязат .Марешки също. Дай България също .Триото и те. Всички тия ще вземат проценти от герб и Слави според мен. Обаче сметките пак не излизат. Без бсп не може да се бутне ф16 и да им се каже - янки гол хом тук е България.