"Воля": Коалицията ни с НФСБ може само да бъде от полза

Не е момент да се разединяват патриотичните партии, убеден е Пламен Христов
11 фев 2021 23:15, Анисия Иванова
34

Коалицията между НФСБ и "Воля" изненада българските избиратели, след като през последните години лидерите на двете партии имаха редица вербални конфликти в публичното пространство. Социалните мрежи се изпълниха с шеги и хумористични колажи по адрес на новото сдружение.

Нека всички да се упражняват на наш гръб във Facebook. Забавлявам се на колажите. Българинът винаги е имал чувство за хумор", каза депутатът от "Воля" Пламен Христов в ефира на "Денят ON AIR".

По думите му двете партии имат достатъчно допирни точки.

"Това сдружаване може само да бъде от полза на хората. Нито "Воля", нито НФСБ успяха да бъдат вкарани в корупционни схеми", добави Христов пред Bulgaria ON AIR.

Той смята, че все пак е възможно и в бъдеще да "прескачат искри".

"До колкото познавам г-н Марешки и Валери Симеонов, те са колоритни характери и биха се критикували и в бъдеще", смята депутатът.
Той каза още, че не е моментът сега да се разединяват патриотичните партии, тъй като от това печелели само старите партии и етническите партии.

"Смятам, че ще прескочим бариерата от 4% от вота на гражданите. Но няма смисъл да извадим пред обществеността огромна предизборна програма и да им свалим звездите", допълни Христов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Тиквите от "Воля": Та кой друг освен Татарина ще се коалира с вас?! Нали лидер ви е осъден на 4 години затвор! Не са решили онези от Спецпрокуратурата, не са го прибрали! Докато един прекрасен ден новите управляващи, дай Боже това да стане на 4.04., и тях не ги приберат за геноцид над България...
30
5
 
4
 
! Отговори
АМИ , ПРАВИЛНО! преди 3 години
ПРИ ГЕРБ И ПАТРИОТИТЕ СЕ ВИДЯХ С ПАРИ И ВЪЗМОЖНОСТИ!ПРИ БСП...ЗА 4-г , МИ ВДИГНАХА ПЕНСИЯТА С 5-лв...ХА,ХА,ХАААААААА/...и то , пак ГЕРБ ги плати../
29
6
 
5
 
! Отговори
Бачев преди 3 години
Защо да не гласувам за ПАТРИОТИТЕ?Нали , благодарение на тях ми вдигнаха пенсията и заплатите!?ЗА РАЗЛИКА ОТ МНОГО ДРУГИ ---ТИЯ ОБЕЩАВАТ...И ГО ПРАВЯТ!
28
4
 
6
 
! Отговори
Илиев преди 3 години
Сбирщината която представляват тези индивиди,тръгнали отново да баламосват простолюдието,е срам и унижение за обикновените,за грамотните българи.Олигарси,които искат да пълнят банковите си сметки,пренебрегвайки всички честни правила в живота.Ниско грамотни льо.мани,които използват нисшата образувана от пенсионерите,които ангажират половината си останал мозък.
27
7
 
5
 
! Отговори
българин преди 3 години
Ще гласувам за тази коалиция!!!!!!!!!!!!
26
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ква полза )тия баш политици им харесва власта и сега се чудят как да минат 4% но надали)
25
4
 
6
 
! Отговори
песимист преди 3 години
До страна на катастрофиВсички пътища ни водят да национални катастрофи и вечно робство на Велики сили.Какво си въобразяваме друго? Само Ботев е пророк до ден днешен и съвременно звучи
24
3
 
2
 
! Отговори
страна на катастрофи преди 3 години
До роби сме билии спечелени смели битки.
23
3
 
5
 
! Отговори
смелите ни битки преди 3 години
Доведоха ни само до национални катастрофи! Само за еничари и легионери ставамеТурците не са били прости и добре са им заплащали...
22
3
 
2
 
! Отговори
само парите преди 3 години
До АнонименТе са власт и сила! Но властта се дава само от Бога а не от народа!
21
5
 
2
 
! Отговори
роби сме били преди 3 години
До Мяу...и роби ще си останем!!!! Какво си въобразяваме ние шепа нарад и педя земя
20
3
 
5
 
! Отговори
комунисти преди 3 години
До МяуВидя се тяхната полза!
19
4
 
13
 
! Отговори
:) преди 3 години
Чао, чао политически трупове! Ще бъдете запомнени с безпощадно разграбване, хищничество, безгранична арогантност и чувство за безнаказаност. Но тя историята си знае работата! :)
18
4
 
20
 
! Отговори
Л.П. БЕРИЯ преди 3 години
ИДВА КРАЯТ НА ГРУПАТА ЗА ЕДНОВРЕМЕННО РАЗГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ - ДО 4.4 ОСТАВАТ 51 ДНИ. НИКОЙ ДЯ НЕ ГЛАСУВА ЗА ТЯХ! А КОЙТО СБЪРКА ДА Е ПРОКЛЕТ!!!!
17
4
 
17
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
От кого е наследен триетажния курник с басейни и алеи на Марешки, строен с крадени пари???
16
5
 
3
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
В_д_и_г_н_а_т пенсиите
15
7
 
10
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Патриотите изпълниха своите обещания към пенсионерите / с малки пенсии/ да вигдигмнатнат пенсиите, дори ги преизпълниха, като вдигнаха двойно цените на всичко в рамките на 1 година.
14
2
 
16
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 3 години
Герберите управляват. Протестите продължават. Изборите наближават. Българите намаляват. Партиите никнат като гъби. Лидерите точат зъби. Искат да ни управляват. Пак ли ще забогатяват ?! Със подхвърлени трохички ще ли оцелеят всички? Управата пак добрува. Стадото мълчи, кротува. Социолозите-агенти ще надуват тез проценти. Вождът е непобедим,с подвизи недостижим! Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията, военните, полицията, медиците, институции и граждани. Трето поколение репресиран.
13
3
 
19
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
СИК ,ВИС, и всички звезди от онова време отново на сцената,този път като политици.А съвместни снимки на луксозни яхти,в задушевна атмосфера няма ли да има?Скукаа...,а какви времена бяха някога,че и новините,мда..
12
3
 
19
 
! Отговори
Марешкун преди 3 години
Питайте една аптекарка на Марешки колко пари взема.Питайте защо пос терминалите все не работят.