Борисов: Строи се, прави се, ако има нещо го дооправяме!

Премиерът посети Ямбол в традиционните съботни инспекции
Обновена: 13 фев 2021 12:24 | 13 фев 2021 12:11, Петя Славова
321
Борисов: Строи се, прави се, ако има нещо го дооправяме!
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов продължава с традиционните си съботни инспекции. Този път той посети пречиствателна станция в Ямбол в компанията на финансовия министър Кирил Ананиев и зам. министъра на регионалното развитие и благоустройство. На място бяха посрещнати от кмета Валентин Ревански.

Борисов попита каква е ситуацията в града, а кметът го увери, че водата е пречистена и е в норми. Стана ясно , че най-добрите пречиствателни станции, които са в Европа, ги има и у нас.

Готов е проекта за кръговото на околовръстното в града, обяви Нанков и обеща, че ще бъде сменена и канализацията на града.

Борисов допълни, че много са се повишили доходите от заплати и пенсии, а Ананиев обясни, че над 6,6 милиарда лева повече има сега спрямо 2017 година. Тази сума е инвестирало правителството за доходи и пенсии в рамките на настоящия мандат.

Финансовият министър допълни, че през четирите години от 2017 до 2021 г. до пенсионерите са достигнали 52 млрд. лв., като номиналното увеличение за периода е 3,366 млрд. лв. което е ръст от 37,23 %. За мандата до заетите в бюджетната сфера, включително  учителите, полицаите и лекарите са достигнали над 33 млрд. лв., като номиналното увеличение за периода е 3,252 млрд. лв. или има ръст от 61,66 %.

"Нека хората в Ямбол знаят, че се строи, прави се и местната и централната власт работят в пълен синхрон", каза категорично Борисов.

Той допълни: "Всичко е на наша страна. Толкова добре сме направили и там, където има нещо да се доправя, го дооправяме".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


321
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
242
0
 
0
 
! Отговори
Краси преди 3 години
До ГиговТи си брой стотинките-комунистът Винету пълни шкафчето с евро и злато !
241
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
г-н Борисов, в квартал Дианабад, вече бившият кмет от ГЕРБ, застрой част от спортната площадка и зелената площ до нея зад бл.45 !Квартала е презастроен и се презастроява от ГЕРБ както никога до сега !!!Бе ми показано от администратор от ГЕРБ, че апартаментите в новопостроените блокове се дават/продават приоритетно на симпатизанти на ГЕРБ, с което се променя избирателната пропорция в полза на ГЕРБ, и плановете са с новожилците следващите избори спечелени от вас !!! Това е просто СРАМНО !!!
240
4
 
0
 
! Отговори
Гигов преди 3 години
Давай Бойко не им се вързвай на критиките. В България е така, ако си заспал У-- те осмиват и ругаят, ако си работяга умен и находчив - още повече. Само дето новите кандидати за власт си мислят,че това ще им се размине. И да не забравиш да гаврътнеш една чаша червено днеска за здравето на дедо ей. Благодарим за пенсийката и за всичко.
239
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако има нещо го дооткрадваме!
238
0
 
7
 
! Отговори
Хейтър Петър преди 3 години
Що кърпите веднага дупките т ? Да не ви се види единия сантиметър асвалт. Къде е другото бе . Що крадете?
237
1
 
2
 
! Отговори
Антигуйнизъмът преди 3 години
Че то остана ли несмачкан електорат . Че то остана ли някой недооправен от всякъде.Бааниммататез гъвази.
236
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голямо мрънкане, но това се прави за хората! Мачкай червения електорат!
235
1
 
14
 
! Отговори
саки преди 3 години
Този жалък празноглавец и празнодумец е за психическо лечение.Болен е!
234
1
 
10
 
! Отговори
Поздрави от Дубай преди 3 години
ИСТИНСКОТО ИНТЕРВЮ С ВАСИЛ БОЖКОВ: БОЙКО ВЗЕ ПАРИТЕ! ПАЧКИТЕ НОСЕХ НАПРАВО В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ. ОХРАНАТА НЕ МЕ СПИРАШЕ! СЕВДА ЕДИН ПЪТ НЕ МИ ОТКАЗА!/ВИДЕО/ ................https://afera.bg/%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B2%D1%8E-%D1%81-%D0%B2%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BB-%D0%B1%D0%BE%D0%B6%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%B1%D0%BE%D0%B9/
233
1
 
16
 
! Отговори
Дебел дебил преди 3 години
Тез дебелоглави *** не разбраха че не количество се иска а качество ще видим колко ще издържи Чирпан-Стара Загора...
232
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов пусни си ютюб интервюто на Цанов с Божков, ти и Пеевски....
231
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гласуваш за ВЪЗРАЖДАНЕ - И получаваш потурнашки опростачен ци .ганин избягал от майчината му родина настанил се във България да краде ЕВРО фондове,който стои зад партия Възраждане. А падне ли правителството,пада и България.
230
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гласуваш за ВЪЗРАЖДАНЕ - И получаваш потурнашки опростачен ци .ганин избягал от майчината му родина настанил се във България да краде ЕВРО фондове.
229
1
 
3
 
! Отговори
Господин Премиер преди 3 години
Аз и Серапис - гръцкият бог послужил за основа на демократичните държави си имаме едно разбирателство. Върховенството на закона не само изисква то се налага господин Премиер. Това, че "светите отци" са нарушили конституцията и още четири закона е факт, тяхната наглост е факт, тяхното незачитане на светската държава и тяхното постоянно присъствие навсякъде на всяко гърне мерудия са и после как ще се оправи държавата при условие,че тя е в състояние на гражданска война с БПЦ, която не спазва закона
228
1
 
6
 
! Отговори
Господин Премиер преди 3 години
Не мислите ли, че четири милиона лева за един богословски факултет и една семинария са малко множко, като се има предвид неадекватното и противоконституционно поведение на "светите отци". Ако сте решил да правите два три попа милионери добре, ама в такъв случай 40 милиона глоба за противоконституционна религиозна субсидия и вероучение в публичното образование!
227
1
 
7
 
! Отговори
Какво да ви кажа! преди 3 години
Какво да ви кажа Господин Премиер - аз съм анархист, но познавам и спазвам законите на Република България повече от вас! И между другото няма духовни училища в България според термина духовни тоест религиозни - има само едно Семинарията и един Факултет дето май са ви са се качили на главата!
226
3
 
4
 
! Отговори
Майтапчийски преди 3 години
я па че бъдем Годжи на Слави
225
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
бягай от тука
224
0
 
6
 
! Отговори
Господин Премиер преди 3 години
С цялото ми уважение към длъжността, а не към вас (защото нямате лично мнение) и с цялото ми уважение към съда в Страсбург и неговата функция (но не и състава му, защото са съучастници в държавна измяна и нарушаване на човешки права), ама няма шанс да ме арестувате нито вие нито те ... И когато един ден почнете да проявявате собствено мнение може и да решите тоя беше прав през цялото време!
223
1
 
11
 
! Отговори
АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ преди 3 години
СБОГОМ БАРБА БОРИСОВ.АБЕ ЕВРОПЕЕЦ СИ ТИ НО НЕ ДО ТАМ.ИЗРЪЖКА ЦЯЛА ЕВРОПА ГРЕБНА СИ БОГАТО ОТ КЕЛЕПИРА НА ВЛАСТТА АМА СЕГА СИ *** ЧЕ ДРУГИ НАПИРАТ КЪМ ВЛАСТТА.КЕЛЕПИР ИМА В ТАЗИ ВЛАСТ МАЙКА МУ МЕЧКА ! А КАКТО КАЗВАШЕ ЕДИН ТВОЙ ПРЕДШЕСТВЕНИК БАРБА *** ДАЙТЕ МИ ПАРИ И МАГАРЕ ЩЕ ВКАРАМ В ПАРЛАМЕНТА И ЩЕ ГО НАПРАВЯ ДЕПУТАТ.БОРИСОВ НЕ СТАВАЙ МАГАРЕ.