Карадайъ: Тези избори са най-важните от 1989 г. насам

ДПС се регистрира в ЦИК, иска да връща нормалността в политиката
Обновена: 16 фев 2021 14:08 | 16 фев 2021 10:43, Красимир Ангелов
58

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Нашите цели на изборите са да постигнем добър резултат, за да възстановим нормалността в политиката, демокрацията и държавността. Това обяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, след като партията се регистрираха в ЦИК за участие в парламентарните избори на 4 април.

Лидерът на ДПС посочи, че тези избори са най-важните от 1989 година насам.

Още по темата
"Тези избори ще определят посоката за развитие на България: доколко ускорено и догонващо ще се развива страната или ще продължаваме да затъваме. За да развиваме ускорено и догонващо, има задължителна предпоставка, а тя е да възстановим нормалността в политиката, да възстановим демокрацията, за да възстановим държавността и авторитета на органите и институциите в държавата", заяви Карадайъ, цитиран от "Фокус".

На въпрос на кои партии и коалиции гледат като на потенциални коалиционни партньори Карадайъ посочи, че от ДПС имат ясна програма за ускорено догонващо развитие на България.

"Последните 4-5 години непрекъснато повтаряме нашите приоритети и сме призовавали всички отговорни политически сили да седнем на масата на база партийните ни приоритети да определим приоритетите на страната. За съжаление, това не се случи, но от друга страна за наша гордост сега виждаме, че нашите приоритети, които повтаряме 4-5 години, са вече приоритети на ЕС и щем, не щем, ние като част от ЕС трябва да ги реализираме и в България", посочи лидерът на ДПС.

Мустафа Карадайъ коментира и обръщението, което почетният председател на ДПС Ахмед Доган направи преди дни. "Мисля, че г-н Доган много точно и ясно в неговото обръщение каза това, което имаше да каже. Тълкуването на думите на Доган го оставям на всеки един, който чете обръщението", посочи той.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
1
 
! Отговори
човек от народа преди 3 години
Мечтите на Разединителя май няма да се случат.Аз още от първите дни го заподозрях че иска да играе Орел - Рак - Щука на българския народ. Засега, въпреки многото медиен шум, плановете му не се осъществяват. На изборите ще бъде решителния бой.
45
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-отговорно ви казвам, че ако оставят Ахмед Доган да си направи кабинета и да управлява ще сме в пъти по-добре от колкото кухи, крадливи некъдърнци да се упражняват върху народа. И пари има и власт има. Няма какво повече да изцеди от държавата - остава да даде !
44
1
 
1
 
! Отговори
ОСМАН преди 3 години
ДО всички тук да се разберем най сетне..Д( п ) С няма нищо общо с интересите на турците в Република България.Дпс е най успешния проект на бившата комунистическа ДС в България.Дпс е най-големия душманин на българските турци.Дпс е създадена за интересите на финансовата олигархия на БКП/БСП.С цел разделяне и лесно управление на раята.РАЯТА ВКЛЮЧВА ЦЕЛОКУПНИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД..
43
0
 
0
 
! Отговори
балтов чарк преди 3 години
какво е преповторил доган няма никакво значение, лидерът на дпс да не се вайка от кумова срама, те нещата ще се наредят. кога я заченаха демокрацията, кога я изтърсиха някъде по пътя, а че сега ще я възстановяват ...с избори. щом и д-р москов се нареди на опашката за управленци, работата е сериозна. ако не им хареше конфигурацията, отиват на нови избори - до дупка, както казваше конституционния съдия едно време.
42
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва да се запази статуквото, как иначе ще управлява Доган.
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва да се спасява Пеевски, как да не са важни.
40
1
 
1
 
! Отговори
1 преди 3 години
До мхм,ти какво искаш,на тиквата ли да вярват,та той надмина и доган.
39
2
 
4
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Турската етническа партия ДПС по Конституция не трябва да съществува!!!
38
2
 
3
 
! Отговори
въпросче преди 3 години
на български ли го е казал това , тоя кара.... некой си ?
37
2
 
11
 
! Отговори
Българин преди 3 години
А бе, Карадайъ ( да ти дрискам на името) , що не си вземеш феса и не се махнеш някъде на майната си ? Бегай , бе, кютюк !
36
2
 
6
 
! Отговори
Българин преди 3 години
А бе, Карадайъ ( да ти дрискам на името) , що не си вземеш феса и не се махнеш някъде на майната си ? Бегай , бе, кютюк !
35
4
 
8
 
! Отговори
Българин преди 3 години
РУСКОТО БОЛШЕВИШКО РОБСТВО.... Е ДАЛЕЧ ПО-ТЕЖКО И ТРАГИЧНО ЗА БЪЛГАРИЯ, ОТ ВЛАСТТА НА СУЛТАНА! РУСКИЯ КОМУНИЗЪМ----Е ВИД МРАКОБЕСЕН ФАШИЗЪМ! ТАКА - - - БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ И ЖИВОТА БЪЛГАРИТЕ!
34
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гад крадлива
33
5
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ГЕРБ И ДПС ПРИЕХА МАШИННАТА ИЗМАМАДОКОГА БОРИСОВ И ДОГАН ЩЕ СА ЖИВИ ОЩЕ ?????????????????????????
32
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ и ДПС вечна дружба,дружно раздаване и хапване от порциите! Защита на олигарси и мафиоти до пълното изчезване на държавата!Доган е осъзнал че ако гербавите и ДПС бъдат свалени от власт и падне Гешев ,няма кой да защитава ограбването на народа и може отново да се озове в затвора!Хора мислете!
31
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бе те и 2013-та бяха много важни....
30
1
 
2
 
! Отговори
Доган Кефли преди 3 години
Много съм раать и мноо кефли! Омръзна ми се да раздавам порциите в тази държава и сложих Шлюхойко за това, а аз заедно със Саксът излязохме в творческа отпуска. Саксът кефли в имотите си, а аз написах Новият Завет Болгарски! Сега, след Шлюхойко народнипят цар е време за моят Шиши да царува! Да царува, да добрува!
29
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корумпирана партия турска краде пари с Слона Пеевски,ОНЯ ТЕЦ имал Доган каква измислена държава.Хунтата ГЕРБ същата крадлива пасмина.Гешев си го избраха да могат да не ги съдят.Елена Йончева дано успе с Интерпоол.Русия е далеко да ви нарита яко ***.
28
3
 
10
 
! Отговори
мхм преди 3 години
Още ли има братя турци, които вярват на тази ***. Всичко отива при бей доган и накрая за 30 години само живота ви се влоши!
27
3
 
10
 
! Отговори
4epa преди 3 години
ДПС С ЦЕЛУВКАТА БСП- СА НАЙ ВРЕДНИТЕ ПАРТИИ ЗА БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!