Нинова към водачите на листи: Работа и грижа за хората

Екипите на левицата за изборите били силни
65
Нинова към водачите на листи: Работа и грижа за хората
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на БСП Корнелия Нинова събра на обща среща водачите на листи в централата на партията на „Позитано“ 20. Вчера приключиха Областните съвети на БСП, които подредиха листите в 31-те избирателни райони на страната.

На челни места застават предимно икономисти, юристи, лекари, учени, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Още по темата

На срещата в партийната централа бяха обсъдени платформата за изборите на БСП, визуализацията на кампанията й, граждански квоти и организацията на изборния ден.

Водачите получиха задачите по региони и напътствия за работа по конкретните проблеми, свързани с организацията на предизборната кампанията, която стартира след три седмици.

"Радвам се, че ние първи от всички партии имаме готови листи за народни представители, предизборна платформа и реален план за управление на България. Направихме силни екипи по места и тръгваме силно и позитивно към предстоящите избори. Пожелавам ви успех и очаквам от ваша страна работа и отдаденост с грижа за хората", обърна се към присъстващите лидерът на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
1
 
! Отговори
до 57 преди 3 години
Що така бе баце? Нинова си е идеална.Изпокара се с Гергов,Миков и така разсипа БСП както Борисов 200 години да се беше бъхтил не би могъл.Не ,че ГЕРБ са добри,но БСП са направо клоуни!Браво Корни,браво Нинова.
50
0
 
2
 
! Отговори
човек от народа преди 3 години
На тази, мястото и е в затвора.
49
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази лелка няма никакъв чар. А и как да и се вярва-преди участвала нагло в приватизацията, която остави хиляди хора на улицата, а сега изведнъж се загрижила з хората. Я стига!
48
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
...И НЯМА *** ПИТАТЕ ОТ ГДЯ ЗЕХ ПАРИ ЗА ПРИВАТИЗИРАНЕТО НА ТЕХНОИНПЕКС- ТУЙ Е ТАЙНА- ТУГАС, ГА УПРАВЛЯВАХМЕ МОЖЕШЕ ВСИЧКО, БЕШЕ ВРЕМЕ НА КУЧЕ ВЛАЧИ ДИРЯ НЯМА- САМО *** ИЗБЕРЕТЕ И ОНИЯ СЛАВНИ ГОДИНИ- ГА ПРИБИРАХМЕ ВСИЧКО КО НИ АРЕСАШЕ ЗА ВАС ДРУГАРИ ША СЪ ВЪРНАТ- ША ВЪРНЕМ И ОНЯ ДРУГАР ОТ ДУБАЙ- ..ВЕНСЕРЕМОС ДРУГАРИ...
47
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Снимката и е култова.Боже обери си версиите!
46
1
 
8
 
! Отговори
балтов чарк преди 3 години
корнела следва директивата ,,фалете *** уста, иначе ше с.ра у вазе,, ... силно позитивното и тръгване са приказки извадени от торбата с лъжи. аз такива ги слушам 30 години. речникът и е задръстен от комуняшки клишета, не се ли толкоз намери някой да и рестартира пружината на езика или трансформърса ще я направи неразпознаваема, знам ли...
45
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корнело гледам тебе вче не те и коментират,толкова си плоска и прозрачна.
44
0
 
6
 
! Отговори
Мара преди 3 години
Сетила се Мара да се побара.до сега къде беше.ех ,сладка е властта.защо не ме предложи сега мен за народен представител ,а пак едни и същи сте.
43
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При другарят Миков всичко беше наред . Сега Нинова се изпокара с шефовете в Пловдив и Перник.И така в навечерието на изборите в Партията има раздор.Борисов доволно потрива ръце - Нинова явно е негов човек.
42
0
 
10
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
Тази кака ,ако си мисли ,че Р.Гечев ще мисли с отдаденост и грижи няма да и повярвам ,вече бях милионер като с половината пари купувах буца сирене и мляко за децата .Да си държи икономистите и специалистите на Позитано и всеки ден да им разтега лакърдии за светло бъдеше,
41
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко в тая партия и шуробаджанащина, тия там си нямат понятие от управление на държава, единственото което знаят е, колко пари ще взимат. Пак им дайте власт и едва ли резултата ще е различен.
40
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова, работа и грижа за хората? За кои хора, ония от Техноимпекс и Техно импорт-експорт, които останаха не само без работа, но и без пенсии заради теб? За тия хора, чийто живот опропасти ли говориш?
39
0
 
15
 
! Отговори
НА снимката преди 3 години
''Червената ти връзка , сърцето ми пръска ''!Най-големият вътрешен враг в БСП , е и на най-високото място !
38
2
 
6
 
! Отговори
АЗ СЪЩО преди 3 години
И аз не гласувам отдавна , ВСИЧКИ СА ЕДНАКВИ КРАДЦИ !
37
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 40Може би гледат много турски сериали.
36
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ме кефи снимката. Прилича на неадекватен аутист!
35
0
 
9
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До разбира сеГласувай против тях, ба! За който ти падне, но против това национално заболяване - БСП! Требе да се лекуваме от него, *** нема как да стане ако непрекъснато ни разболява, значи....Трябва всички да гласуваме против тях, а после да мислим за ново възраждане на страната и хората в нея...
34
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
как може да има още хора да им вярват на тия, не мога да разбера!
33
0
 
11
 
! Отговори
разбира се преди 3 години
До Даа!"Демократичните" комунисти превърнаха България в маймунарник!За това и не гласувам!
32
0
 
11
 
! Отговори
АЙДЕ, МА.... преди 3 години
СТИГА С ТИЯ СДС-арски ЛАКЪРДИИ....!!КОЙ ТИ. ВЕРВА НА ЛЪЖЛИВАТА УСТА....??!!!