31 партии и 8 коалиции ще се борят за любовта на народа

Предизборната кампания ще започне на 5 март и ще приключи на 2 април
Обновена: 17 фев 2021 18:13 | 17 фев 2021 18:12, Красимир Ангелов
43
31 партии и 8 коалиции ще се борят за любовта на народа
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

31 партии и 8 коалиции са регистрирани в ЦИК за участие в парламентарните избори на 4 април.

Таня Цанева - говорител на ЦИК- посочи,че от Централната избирателна комисия вече са дали своите забележки по проекта на протокола, изготвен от Министерството на здравеопазването.

Още по темата
"Когато го получим, надявам се в края на седмицата, ще бъдат дадени указания на районните и секционните избирателни комисии", посочи тя, цитирана от БНР.

От думите на Цанева стана ясно още, че ЦИК изтегля сроковете на консултациите за състава на СИК с една седмица, а назначаването на членовете на СИК да приключи към 1-ви март, за да могат да бъдат ваксинирани желаещите членове.

Предизборната кампания ще започне на 5 март и ще приключи на 2 април. 3 април пък ще е ден за размисъл.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
2
 
! Отговори
Петю преди 3 години
САЩ-320 млн население-2 партий -Демократи и Републиканци,България 7 млн население над 120 партий.Те са на всеки километър-по целята държава.Е наистина казва Трифонов-Няма Такава Държава-за съжаление
35
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България Мека-та на партиите. Може да сме бедни, но от партии сме богати.
34
1
 
5
 
! Отговори
НАРОДА преди 3 години
ОСТАВКАА МУТРИ ВЪН ЗА КП НЕ ГЛАСУВАМЕЕЕ!
33
4
 
4
 
! Отговори
Откровено казано: преди 3 години
Политическата неграмотност и нравственото ниво на голяма част от на населението са отлична среда за виреенето на политическите измамници и шмекери по време на избори в България. От всичките партии и коалиции, участващи в изборите поне 28 партии и 6 коалиции са против ЕС и НАТО и познайте кого представляват те на политическата сцена!
32
5
 
1
 
! Отговори
От пръча преди 3 години
Искам да правя любов с 31партии и 8коалиции.!.
31
3
 
7
 
! Отговори
българин преди 3 години
Българино! МОЛЯ ТЕ ОТ СЪРЦЕ! ЗАРЕЖИ ВСИЧКО В ИЗБОРНИЯТ ДЕН! ИЗЛЕЗ И ГЛАСУВАИ! ОТ ТЕБ ЗАВИСИ ВСИЧКО<КОЛКОТО И ДА НЕ ТИ СЕ ВЯРВА! ВИСОКИЯТ ПРОЦЕНТ ГЛАСУВАЛИ,ЩЕ ТИ ДАДЕ ЗА 1 ПЪТ ИСТИНСКИ ИЗБОРЕН РЕЗУЛТАТ! ОТ ДЕСЕТ ГОДИНИ НА САМ!-:) Не вярваш ли? Повярвай ми моля те! ГЕРБ групировката се възползва от теб 10 години вече! Именно ЗАЩОТО НЕ ГЛАСУВАШ! Аз лично,ще пропътувам над 200 километра,ЗА ДА ГЛАСУВАМ ПРОТИВ ГРУПИРОВКАТА ГЕРБ на др БОРИСОВ БИВШАТА МУТРА ОТ КОТИЛОТОИ НА БОЖКОВ! СТИГА Е ЛЪГАЛ МЛАДИТЕ!
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ега и гладниците ,срама нямате ей!
29
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И сега ще почнат да ни обещават каквото се сетят..
28
3
 
6
 
! Отговори
българин преди 3 години
до 28 .ЗАщото вече са сами! -:) Патриоти и ВМРО бъдейки във властта,и стискайки малките топки,на бившето борче др Борисов.Си пожелаха и имаха постове и лостове в държавата цял мандат,за да са на власт и изкуственно държаха Мутрата на власт! САега си повярваха че могат да "управляват" сами?! Особенно Каракачанската "овчарка" Каракачанов! -:( Никой не го брои за нищо тоя дебелак! Това ще са му последните "избори"!-:) Както и за групировката ГЕРБ на Борчето ПАЗАЧ на ТАТО И Мадритският КРАДЕЦ!-:)))
27
8
 
4
 
! Отговори
SS преди 3 години
Казано и доказано е : Нов бардак със стари к..ви не става. Който е наивник да ходи да гласува.
26
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе герб нали уж имаха подкрепа. Защо са със сдс сега?
25
0
 
7
 
! Отговори
Костов преди 3 години
Кой назначи Пеевски за шеф на ДАНС ? Кой кой кой кой кой ?
24
2
 
1
 
! Отговори
от 25 преди 3 години
Продължение:За целта са необходими 5 милиарда лева с време на изпълнение на един четири годишен мандат. Проектът (с подпомагането на ромите - бел.моя) ще започне веднага със започването на мандата без да търпи отлагане.За пенсионерите, понеже явно българите сме на ВТОРО място според тази партия, има следното обещание - точка номер 2:2. Увеличаване на минималните пенсии на 600 лева месечно плюс индекс на инфлация като пенсиите ще се увеличават на равни части за всяка година от мандата
23
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Една новоизлюпена партия също като ГЕРБ се застъпва за " малцинствата", отколко за българите,сами помислете и преценете дали тази партия заслужава вашето доверие и глас.В раздел " Превръщане на България в пример на Европа и света", в подзаглавие "Подпомагане на нуждаещите се", точка 1, тази нова партия предлага следното:1 Премагване на *** гета и замяната им с чисти жилищни блокове при изготвени ясни правила за експлоатация на апартаментите. За целта са необходими 5 милиарда лева с време на
22
0
 
2
 
! Отговори
8 преди 3 години
Субсидията е 8лв,не 11,не че има значение, всички се борят за нея, умножете брой получени гласове за партия по осем лева, бая сума се получава
21
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
31 партии и 8 коалиции ще се борят за любовта на народаЗапочва "ухажването" на Българския народ от страна на стари и новоизлюпени партии, макар и все още да не е дошла Пролетта! НЕ бъдете безразлични към България! НЕ бъдете аполитични! Гласувайте МАСОВО! Упражнете Конституционното ви право на глас! И мислете кого избирате! Има партии, които по отношение на *** са пододби на ГЕРБ - внимавайте! Калинките на ГЕРБ злепоставят Бойко и му правят антиреклама! ГЕРБ и СДС - това ще е пагубно!
20
6
 
4
 
! Отговори
дядо Курти преди 3 години
СБОГОМ МУТРИ! ОЩЕ МАЛКО ВИ ОСТАНА!
19
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
31 партии, сега ще драпат за по 11 кинта на глас. Аз що не напрайх и аз една партийка. Стига ми 1000 човека да гласуват за мен. 11К са си 11К парички. Отникъде. Кво толкова... ей счупи се далаверата ми значиииииииииииииии
18
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, поне може да не гласуваме за мутрите.
17
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До GGПишеш глупости! Гроб - Герб се съюзи със СДС!Хора, ГЛАСУВАЙТЕ! ВАЖНО Е! БЪЛГАРИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА СА БЕЗРАЗЛИЧНИ КЪМ БЪЛГАРИЯ И СЪДБАТА Й!