Доц. Михов: Патриотичният вот ще е консолидиран

По думите му опозицията използва трагичен случай в предизборна ситуация
17 фев 2021 22:12, Красимир Ангелов
6

ВМРО взе решение да се яви самостоятелно на предстоящия парламентарен вот. Техният партньор в "Обединени патриоти" - НФСБ, пък обяви, че на изборите ще се яви в коалиция с партия "Воля". Ще бъде ли разцепен патриотичният вот изборите на 4 април?

"На тези избори ще се случи нещо, което може би за някои ще бъде изненада. Патриотичният вот ще бъде консолидиран, хората ще направят разлика между оригинала и дубликата. Хората ще направят разлика между градивния патриотизъм и онези, които имитират патриотично поведение", каза зам.-председателят на ВМРО доц. Милен Михов в предаването "Денят ON AIR".

Още по темата
Той отбеляза, че с думите си не визира партньорите си в "Обединени патриоти" от НФСБ.

"От ВМРО не се е чула лоша дума за който и да е политически субект. Това е стил на поведение. Нашето решение не беше взето емоционално - много дълго се обсъжда и се стигна до категорично мнение в полза на самостоятелно участие. Дилемата в тези избори ще е между левия и десен либерализъм и евронационализма", смята Милен Михов.

Трагичният инцидент със смъртта на 16-годишното момче стана повод за напрежение в пленарната зала днес. БСП поиска оставката на столичния кмет Йорданка Фандъкова заради инцидента.

"Много трагичен инцидент, съвпадна с изострянето на предизборната риторика. Днес опозицията използва този трагичен случай в една предизборна ситуация с много несъстоятелни аргументи. Трябва да се носи отговорност, тя не може да бъде анонимно или политически определена към някого. Отговорността трябва да е персонална, както и административна", добави зам.-председателят на ВМРО в ефира на Bulgaria ON AIR.

Доц. Михов коментира и казуса с ваксините, които България обеща да дари на Северна Македония. В понеделник македонски медии попитаха къде е помощта от "братята българи", след като страната получи първата си доставка на имунизационен препарат от Сърбия.

"Не вярвам някой чиновник в България или български политик да е спрял тази доставка. Може би някой в Скопие си мисли, че ако ваксинират хората с ваксина, дошла от София, може да се получи някакъв негативен резултат", посочи зам.-председателят на ВМРО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Ако преди 3 години
Ако това са патриоти всичкинтрябва да скочим от някой мост.Пиша за всички така наречени патриоти. Те можеби са патриоти от нов тип, само че ориентирани към пари и лични облаги.
5
3
 
2
 
! Отговори
Каква консолидация, преди 3 години
шепа народ се нацепи на 30 партии и всеки дърпа чергата кам себе си!? "Патриот е, душа дава, но не свойта душа братя, а душата на народа", ето такива са днешните патриоти! И този като доцент трябва да е по умен, но и той е същият продажник! Славейков ни е отворил очите, но днес слепци ни затриват. "Немци, френци, англичани, наши са враждебници, дружни с нашите тирани, наши са изедници"Ето това е запада и днес!
4
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докато бандити като този влизат в парламента,не в затвора ,македонците ще ни се смеят с право.
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен А отърваха ли се ВМРО от милионите ,спечелени от паспортите ? А Краси с 140 квадрата тераси ,как е ? Или се е отървал от тях ?
2
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така е. ВМРО най-после се отърваха от недоразуменията Волен и Валери Симеонов. И без тях ще получат достатъчно гласове.
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами както и вие, кадесарите, използвахте трагичния случай с малкия Пепи 2001 г. за да свалите правителството на Иван Костов и ОДС!Сега що ги няма нахъсените таксисти да окупират площада пред НС, другарю Мийов?