Васил Божков предложи на Слави общи листи, Трифонов отказа

Партията на бизнесмена "Българско лято" не бе регистрирана за изборите
18 фев 2021 13:17, Красимир Ангелов
133
Васил Божков предложи на Слави общи листи, Трифонов отказа
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Много от целите на Българско лято и ПП”Има такъв народ” съвпадат. Политиките също. Предлагаме участие с общи листи на избори 2021. Слави, ако наистина искаш да спасим България - да се обединим“

С това предложение излезе в социалната мрежа Facebook бизнесменът Васил Божков, който е подсъдим и поради тази причина се намира в Дубай. С него Божков поиска Слави Трифонов и партията му "Има такъв народ" да включат неговите хора в листите си.

Публикувахте от Българско лято в Сряда, 17 февруари 2021 г.


Партията на бизнесмена "Българско лято" не бе регистрирана за изборите, след като Coфийcкaтa гpaдcкa пpoкypaтypa оспори peшeниeтo нa Cофийския градски съд за peгиcтpация нa пapтиятa на бившия собственик на Левски и така формацията не успя да се регистрира за изборите.

Реакцията на Трифонов не закъсня и той отговори на Божков също в своя профил във Facebook.

"Още на 30 ноември аз заявих, че партия “Има такъв народ” ще се яви самостоятелно на изборите. Аз съм последователен човек и правя това, което съм казал.", бе отговорът на шоумена.

 

 

Още на 30 ноември аз заявих, че партия “Има такъв народ” ще се яви самостоятелно на изборите. Аз съм последователен човек и правя това, което съм казал.

Публикувахте от Слави Т. Трифонов в Четвъртък, 18 февруари 2021 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
0
 
1
 
! Отговори
Божкоф преди 3 години
Ла де моме ла !
122
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименУчиндолският шоумен обслужва себе си и впоследствие Боце от Банкя. Сега го дава тежко, но бързо ще разбере разликата между шоу и политика, а тя е доста голяма и не е нито за устата на Сл.Т., нито заТошко Йорданов, който сега се кукушини, но сетне ще се превърне в мокра кокошка. В.Божков би следвало да се съюзи с такива, които могат да съберат електорат, но нямат финансови ресурси. Трябва да се формира АнтиГЕРБ фронт, а не всеки политик главатар. Иначе Боце и сие няма да паднат.
121
0
 
6
 
! Отговори
Loyko преди 3 години
Мислете с главите си,за да не се почесвате след това където не ви сърби. Политиката и управлението на държавата не е шоу за чалгари и псевдо патриоти.
120
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Партия на Божков хазартния бос и крадец на артефакти ,обявил се за "спасител" с 18 обвинения укрил се в Дубай подстрекател и фанинасист на метежите,плюс други подобни,сценарист на нападения и провокация срещу полиция,оставил Левски пред фалит,голям " икономист" да бе," чакаме" го ,а Чалгаря опростачил поколения и той тръгнал за власт.А триото доматояйцехвъргачи,и те големи " капацитети" ,другата партия на др.Череп ,дъното и те ламтят,все оправачи.Гротеска!А броихте ли аборигените?
119
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Учиндолския пъпеш обслужва червените тулупери
118
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Учиндолския пъпеш обслужва червените ***
117
2
 
3
 
! Отговори
Изненадата преди 3 години
Ще дойде на 5 априлСлафчу ще се гушне с тулупа.Вземете си пуканки:)
116
0
 
6
 
! Отговори
Златка преди 3 години
И каква е тази простотия, никъде не видях как смята да повиши доходите на хората! Това става с работа, работата идва със създаване/съживяване на имдустрията! В БГ нищо не се произвежда, как смята да вдигне доходите? Като всички работим в интернет ли какво? И какво е това електронно гласуване, тоя чували се, няма нищо, което да е свързано с интернет и да не може да бъде хакнато! Ако по този начин иска да си гарантира преизбиране за близките 100 години, давай смело въвеждай електронно гласуване!
115
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави за записа за номер на бюлетина в ЦИК. Но досега това му е участието в публичния живот. "НЕМА такава партия"
114
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малко му е предложил, кеш.
113
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
116 Защото е в Дубай, а тамошните власти отказват да го екстрадиран, също като Цвъки Василев в Белград.
112
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
бизнесменът Васил Божков, който е подсъдим и поради тази причина се намира в Дубай-----Защо не го съдят като е подсъдим?
111
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Охо..не се знае ,явно му трябват пачки,то за това ако станеш член на има такъв народ...членски внос е 10 лв на месец )а за изборите април на блюдатели и застъпници няма да получат и лев . )
110
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имате за кандидати:1. Бивш охранител, бивш мафиот, настоящо-бъдещ премиер2. Шоумен с ниско iq, приятел на горния3. Десни партии, които с радост биха ви сменили пола 4. Леви партии, по-срамежливи, които биха направили същото,
109
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като страничен на людател ми се струва, че на Божков му е под нивото да се коалира със Слави, не знам защо му се предлага. С подледното интервю дето го изтрихабитвдякъде доста постове разклати. Аз лично съм за него
108
14
 
6
 
! Отговори
Бай Коко преди 3 години
Василе , Слави ще те предаде, той е къртицата на Бойко за следващия парламент. Явно са големи артисти щом са те подвели да ги удостояваш с внимание. На тях не им се управлява. Те искат само да отклонят електорат който сега гласува наказателно за да не отиде при други .
107
1
 
7
 
! Отговори
Поп преди 3 години
Бог да ги прости, чалгарите просто!
106
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спомняте ли си плаката "Заговорът" на Атанас Панайотов и другарите от новото време.
105
2
 
13
 
! Отговори
Смее ли преди 3 години
Някой да накриви шапката на Боци. Иначе всички борци за справедливост, всъщност се борят да се наредят на хранилката.
104
11
 
9
 
! Отговори
БЕДНИЙМИ БЕДНИНАРОДЕ преди 3 години
СЛАВУЦА=БОКО МУТРАТА. НИКОЙ ЛИ НЕ ВИЖДА, ЧЕ СА ЛИКА ПРИЛИКА - БОКО ВСЕКИ ДЕН ЛЪЖЕ КАТО РАЗПРАН, ЧЕ ИЗПЪЛНЯВА ВСИЧКИ ОБЕЩАНИЯ, КОИТО Е ДАЛ. ДА, АМА ТОВА Е ЛЪЖА ЗА НАИВНИЦИТЕ, КОИТО ОЩЕ МУ ВЪРЗВАТ.СЕГА ПЪК СЛАВИ, КОЙТО Е СПОНСОРИРАН ОТ БЛИЗКИ ДО ГЕРБ,ДПС И ДС БИБЛИОТЕКАРИТЕ, БИЛ ПОСЛЕДОВАТЕЛЕН В ТОВА, КОЕТО Е КАЗАЛ, Т.Е. КОЕТО МУ КАЗВАТ ДА КАЖЕ. ЖАЛКА РАБОТА! ТОВА Е ПОРЕДНИЯ "СПАСИТЕЛ" И "ЧЕСТЕН МОШЕНИК", КОЙТО ПРАВИ ОПИТ ДА СЕ ПРОМУШИ В ПОЛИТИКАТА И СТРИКТНО ДА ИЗПЪЛНЯВА ВОЛЯТА НА СПОНСОРИТЕ СИ