До 2 март всички имена в листите на ГЕРБ ще са известни

Сачева: Нужни са знаещи и можещи хора
68
До 2 март всички имена в листите на ГЕРБ ще са известни
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Най-късно до 2 март всички имена в листите на ГЕРБ ще са известни". Това заяви пред БНР Деница Сачева - социален министър и областен координатор на ГЕРБ за Добрич.

По думите ѝ ситуацията е трудна заради пандемията и затова са нужни знаещи и можещи хора, които веднага да влязат в час и да започнат да предлагат решения на проблемите.

"Да са млади и неопетнени хора, за които не може да има съмнение в почтеността им", подчерта тя, обяснявайки аргументите за посочване на хората, които ще влязат в партийните листи за предстоящите парламентарни избори на 4 април.

Сачева подчерта, че реденето на листи е екипна дейност в ГЕРБ и мнението на областните координатори и на Изпълнителното бюро имат значение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още по темата: ГЕРБлистиСачева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 3 години
сачева,защо се отказахте ,от неопетнените,и младите, бойко,суджуков ,цецка-цъфнал ,фидосова,това говореше преди два дена,а днес ,търсите знаещи и можещи.
42
0
 
1
 
! Отговори
Читател преди 3 години
В 19-МИР гр. Русе,с нетърпение очакваме сегашният координатор на ГЕРБ да поведе листата за депутати,за да спечелим за трети път важни за нас избори.Дунавската столица, след 4.4.21г.от червена,ще се превърне в тъмно червена,знак,който ще "говори",че е дошло време за истинска промяна на десетгодишното управление на гражданите за европейско развитие на България!
41
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като тебе и останалите калинки ли?
40
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Крадци,убийци и изнасилвачи ! Това е активът на ГЕРБ!БСП - същите! С обща "МАЙКА" БКП - Толкова! :))))))))))))А народа рупа ли рупа!!
39
0
 
3
 
! Отговори
Петър Димитров преди 3 години
Сменяме старите *** с по-млади.да живея партията майка и държава,банани ще има за всички.
38
0
 
3
 
! Отговори
Пълни преди 3 години
биографии на хората в листите.Без евреи.
37
0
 
8
 
! Отговори
БАНко преди 3 години
НОВИТЕ КАЛИНКИ НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ТРЯБВАЛО ДА СА ОТ КРЪСТОВИЩЕТО И НЕОПЕТНЕНИ !!!ЗА 12 ГОДИНИ САМО УВОЛНЕНИТЕ МИНИСТЕРИ ЗА КОРУПЦИЯТА И НЕКАДЪРНОСТ СА 50 БРОЙКИ !!!НЕОПЕТНЕНИ НА МАГИСТРАЛАТА , НА РАИЕТА СЛЕД ТИКВАТА !!!
36
1
 
7
 
! Отговори
Селянин с колело преди 3 години
За Добрич предлагам Живко сюджука от ГЕРБ и Румен пъпката от СДС.Има и много резерви.Някой от днешните властващи в ГЕРБ задавал ли си е въпрос,къде отидоха качествените хора,учредители на Сдружението и после на партията, и как така тя беше окупирана от сюджуците,арендаторите,наследниците на активните борци против фашизма.И кой стои в основата на това?
35
2
 
9
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Крадци,убийци и изнасилвачи ! Това е активът на ГЕРБ!
34
1
 
4
 
! Отговори
реалист преди 3 години
До 35. Ако всички българи излязат и гласуват масово ГЕРБ ще е първи участник в изборите. Те по принцип всички са участници, бе охллюв. Ти разбра ли колко са регистрираните партии и партийки? И по типично ганьовския принцип орел рак и щука гласовете ще се разпилеят. Ти май си скаран с реалността.
33
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има ли значение имената? Знайни и незнайни калинки. Нали се знае кой им дърпа конците и командва по телефона. Ако пък я объркат в клякането, им го турва с 200..
32
3
 
9
 
! Отговори
алооо гешев преди 3 години
сачева си го призна , че сегашните които са вкарали в парламента са ОПЕТНЕНИ И НЕОПИТНИ и виждаш ли били решили , че им трябват нови лица ! при положение , че герб управляват 10 години въпроса е защо след всяко управление трябва да търсят НЕОПЕТНЕНИ лица като досегашните са опетнени !!! и какво до сега са вкарвали опетнени или всеки път са започвали с неопетнени които в края на мандата са опетнени т.е ояли се . каква е гаранцията , че това няма да се повтори защото реформи НЕ ИСКАТ
31
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А бря ..всички министъки на герба са загрижени за нови постове ,и подготвят изборите )
30
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не занимавайте народа с тази ГЪСКА Сачева.Има излъчване на простотия няма нищо в този човек,ако може да се нарече,който подкрепч корупция лъже нагло и безотговорно.
29
5
 
9
 
! Отговори
за съжеление преди 3 години
Така са поставени картите под масата, че която и да изтеглиш, играчите на масата остават същите. Няма смисъл от "избори". Без образование, без визия, само с връзки, само с далавери, един няма нормален. Всеки някъде е взел под масата нещо и слуша. Сменят си цветовете като ессенни листа, толкова простовати, някой даже български не могат да говорят. И тези "лица" повечето приличащи на мутри, ни представят пред светът?! Това са хората които го ръководят към...строежи на хотели и това е.
28
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тя за тая и овчаря от от някое село е знаещ и можещ нищо не ми доказват. Слаб ви е асфалта моме, много крадете.
27
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герп си дигат техни деца и роднини за да имат ЕС и Нато имунитети и вардят със закони отраднатото от бюджет и еврофондове. Гарван на гарван как беше.
26
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ВасилКакво се търсят можещи, като важи само едно мнение, няма да ви подсказвам на кой...:))
25
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Знаещите и можещите те при тебе ще дойдат да станат като тебе незнаещи и неможещи и да бъдат замеряни с яйца по улиците от нормалните и честните хора.
24
6
 
9
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 3 години
Бащата на тази е ортодоксален комунист, коото е съсипал не една или две съдби, а дъщеря му е яловa - явно Божието наказание застига всички...