Ернестина Шинова: Ако вляза в НС, ще дарявам заплатата си

Тя сама избрала последните места в две листи
26 фев 2021 10:51,
85
Ернестина Шинова: Ако вляза в НС, ще дарявам заплатата си
Снимка: БГНЕС

Ако вляза в парламента, ще дарявам всяка заплата. Това заяви пред Нова тв актрисата Ернестина Шинова, която ще е кандидат за депутат от ВМРО.

"Знам какво ще кажат сега: "Не й ли стига, че мъжът й е евродепутат, а сега тя иска да е депутат. Мога да кажа, че този, който гледа на мен само като функция на мъжа ми, е доста по-консервативен от мен. Затова искам да обявя, че ако стана депутат, ще дарявам всяка своя заплата. Мисля, че за 25 г., откакто съм публична личност, съм си извоювала правото да мисля по определен начин и да подкрепя платформа, в която вярвам", каза Шинова и обясни, че темите, към които има интерес са култура, авторско право и екология.

Относно това, че ще е на последните места в две листи, Шинова обясни, че тя ги е избрала сама.

В студиото бе и друг кандидат за депутат от гражданската квота в листите на ВМРО - икономистът Кузман Илиев.

На въпрос дали присъствието му в листите на ВМРО е подарък от ГЕРБ, тъй като се говореше, че той ще е в техните листи, Илиев отговори: "Не мисля, че ГЕРБ са толкова щедри".

Относно двете срещи на ГЕРБ, на които е присъствал, Илиев уточни, че е бил поканен като част от няколко изследователски института.

"Ако върнете записите, ще видите, че аз съм градивно критичен в изказванията си на тези срещи. Не е имало подход нито от ГЕРБ, нито от моя страна към тях, да бъда в техните листи", уточни Илиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не наядоха се тези Слабаков просяци!!!!И тая ще е като алкохолика и,бройка за глас!!!!Каква артистка е такава и депутатка ще е!!!!***!!!
45
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко хора са идвали да ми работят безплатно, защото да ми помогнат/нали бях сиромах и пестях от майстори/, та все не е като да си платиш и да направиш рекламация. Аз пък не влизам в листи защото вече не е престижно и заплатата не си струва. Виж за евродепутат и да не е престижно(все обратни го работя това) по си струва защото си ставаш милионер за един мандат и то без да правиш нищо незаконно, а и законно пак почти нищо не правиш.
44
0
 
20
 
! Отговори
Предприемач преди 3 години
Хаха, ВМРО са ми най смешни, имат младежи които се борят за кокала, веят байраци, вярват на Краси 5 тераси и мечтаят да влязат в листите. Обаче шефчетата като дойдат избори вкарват парашутисти в листите без да са били членове на партията. Хайде патриоти, дано успеете. Вашите избиратели от Столипиново и Факултета ви очакват.
43
1
 
17
 
! Отговори
Loyko преди 3 години
Хайде...почна се с популизма. Защо изобщо е има тази партия ВМРО и за каво се борят.Генезиса всички го знаем на измислянето и създаването и след 1989 година. Сбирщина от ченгета псевдо историци и пишман патриоти,подкаждащи омраза към Македониа в името на измислен Национален идеал. Ограбиха всичко от Македонските дружества , а няма и един македонец ,бежанец сред тях.Пркуратура трябва...Прокуратура!!!
42
2
 
20
 
! Отговори
Митко 21 см преди 3 години
Ей, Слабака взема 500 хиляди евра годишно от Европарламента. Що да не уреди и жената на позицийка. Ами щерката що не я вкарате и нея в листите ве- ей така да работи и то нещо момичето
41
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А допълнителните за сътрудници и т. н. ? Те са повечко от заплатата.
40
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що я плюйте бе? Може пък наистина да я дарява. Ще разчита само на оставеното в чекмеджето. А заплатата ще отива за народната любов.
39
1
 
15
 
! Отговори
Бай Благой преди 3 години
И аз ще си даря заплатата, ако ме изберете. Изберете мен за депутат!
38
1
 
15
 
! Отговори
111 преди 3 години
За какво й е заплата, като ще краде милиони
37
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ке влезнаш, ама друг път. Малко й е мъжът да лапка.
36
1
 
16
 
! Отговори
Един от многото преди 3 години
Верваме ти и тръпнем от нетърпение да те изберем за депутатин. Ще дариш колкото мъжа ти дарява заплатата си от 25000 евро като евродепутатин!
35
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде,бе,повервах ти,каракачанска брат,чедке.Нещо много ви се услади политиката.Актьорството го зарежи,ни съ пичели от него.
34
1
 
5
 
! Отговори
Хахахахахахаххахахаа преди 3 години
Ама абсолютно сигурно! Хаахахахаххахха
33
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако станеш , никой няма да ти иска заплатата, а да върши работа и да си честна.
32
4
 
4
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 3 години
Последно, че чета текста на един дипломант: Ало, 32, ми стани и ти известен, бъди разпознаваемо, "марково" лице и ще ти предложат и на теб. Защо не станеш? Тогава и ти ще имаш "голяма" заплата като на депутатите. С критика и завист няма да я докараш доникъде. Бъди позитивен, креативен и отворен към промените и новостите. Я да те питам: къде последно инвестира? В/у какъв проект работиш в момента? Какви рационални промени ще въведеш на работното ти място? То с мрънкане не става, пич...
31
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
какво печелиш тогава от това работиш като депутат ? Абе що никой не иска да стане водопроводчик, шофьор, кранист.... даже за заплата не искат, ама депутат и без заплата искат... е как така ?!? :)
30
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те депутатите ако разчитаха само на заплата ... От участието в комисии си докарват повече доходи отколкото им е заплатата.
29
0
 
19
 
! Отговори
69 преди 3 години
тия глупости ги дрънкай на мъжът ти, никой не става депутат за заплата
28
11
 
3
 
! Отговори
Пян_Гъ ДО Троловете преди 3 години
Пичове, вие пък никого и нищо не харесвате! И на Ернестина намерихте кусур... Е, кого да сложат в депутатските листи, та да ви дойде сърце на място? Някой (световно неизвестен) от вас ли? Примерно от клиентите на кръчмата в с. Дорково? Ставате смешни. Хайде, дайте едно предложение, което се харесва на всички. Да видим има ли въобще такова...
27
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хаха, че то заплатата е джобните пари на политика.