Каракачанов води листите на ВМРО в Плевен и Варна

Искрен Веселинов ще се бори също в два района
Обновена: 26 фев 2021 16:02 | 26 фев 2021 15:34, Камелия Цветанова
41
Каракачанов води листите на ВМРО в Плевен и Варна
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Председателят на ВМРО Красимир Каракачанов традиционно е водач на листата с кандидати за народни представители от ПП „ВМРО – Българско национално движение“ в Плевен. Той ще стои начело и на листата във Варна, съобщиха от пресцентъра на партията.

Зам.-председателят и настоящ съпредседател на парламентарната група Искрен Веселинов ще се бори също в два района – Русе и 25-и МИР София. Председателят на Националния предизборен щаб и организационен секретар Юлиан Ангелов ще се бори в София област и 23-и  МИР в столицата. Ангел Джамбазки също влиза в битката като основно лице на ВМРО в Благоевград и Бургас. А пък членът на ръководството на ВМРО и настоящ депутат Александър Сиди е водач на листата в Пловдив-град и Стара Загора..

Владимир Кисьов е водач на листата в Пловдив-област. В третия район в София - 24-и МИР, водач става Карлос Контрера, който сега е председател на групата общински съветници в Столичния общински съвет.

Другите войводи, които и до момента са народни представители от ВМРО, също влизат в битката като водачи. Доц. Милен Михов традиционно е водач за Велико Търново, Красимир Богданов – Враца; Мария Цветкова – Ямбол; Деан Станчев – Шумен; Йордан Йорданов – Добрич; Борис Вангелов – Габрово. Александър Сабанов, който и до сега беше народен представител от гражданската квота на ВМРО, ще се води листите в Силистра и Хасково.

България за нас винаги е била над всичко. Ето защо основните приоритети, които ще останат водещи  за войводите и през следващия парламент, са повишаването на доходите на хората, отстояването на традиционните семейни ценности, защитата на националните интереси, особен фокус и внимание към националната и лична сигурност на българските граждани.

Ето и останалите водачи на листите на ВМРО:

·        Видин и Монтана - Димитър Чукарски
·        Кърджали - Делчо Янков
·        Кюстендил - Георги Петров
·        Ловеч - Бойко Пъдарски
·        Пазарджик - Стефан Балабанов
·        Перник - Султанка Петрова
·        Пловдив - Владимир Кисьов
·        Разград - Евгени Драганов
·        Сливен - Христо Димитров
·        Смолян - Александър Пецов

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
4
 
! Отговори
Протеже на Костов преди 3 години
Който ги дари да се угоява от дома на ВМРО, изграден с кръв, пот и сълзи от дейците.
10
3
 
10
 
! Отговори
Loyko преди 3 години
Не виждам нито един с македонска фамилия. Македонските фамилни имена са специфични.Има ли още някой да не е разбрал що за сбирщина от ченгета превдо патриоти е ВМРО. Крадци заграбили неправомерно всичко от Македонските дружества.Домове...клубове за милиони.
9
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Води, ама вече парламент ще види през крив макарон
8
2
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Колко трябва да ти е акъла , за да гласуваш за тоя , какво вмро , каква Македония , какви пет лева.... ??!!!! Ако воеводите бяха още живи , щяха да го насекат със сабите на мига !!
7
3
 
7
 
! Отговори
Стига Реклама преди 3 години
На това ЛНО. Протеже на Луджев от времето, когато разпуснаха наборната армия и нарязаха сс20. После пристана на Кобургски, после на Борисов, после на Сидеров, когото измами а сега е независим.
6
2
 
12
 
! Отговори
русенец преди 3 години
А бе, градски, защо не се кандидатираш от Русе, бе пезевенг? :))) Ние си те познаваме най-добре или именно затова не смееш?:))) Назряло е времето за Народен съд, че още 4 години с Каракачанов във властта и ще сме заробени за поколения напред!
5
1
 
9
 
! Отговори
Дует Аполон преди 3 години
Тракторист, хулиган е агента ни Иванстар познат е на ДС-то, бързо той ще продаде тесте-то
4
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вижте снимката .......... и помислете имат ли място в парламента - агенти, доносници, алкохолици и хора, които хвърлят бомбички по протестиращи граждани свърши се вашта ........
3
1
 
11
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 3 години
Добра идея - шкембето на агент Иван му стига от Плевен до Варна.
2
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Национален предател вМРО за затвора заедно с Останалите Симеонов,Магарешки.
1
9
 
3
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
Дръжте се, войводи, има още българи!