Слави Трифонов ще е водач на листите във Варна и Стара Загора

Шоуменът представи кандидат-депутатите на "Има такъв народ"
Обновена: 26 фев 2021 19:57 | 26 фев 2021 19:47, Анисия Иванова
205
Слави Трифонов ще е водач на листите във Варна и Стара Загора
Снимка: БГНЕС

Слави Трифонов обяви кандидат-депутатите, които ще участват в листата на неговата партия "Има такъв народ" на парламентарните избори. Представянето беше на живо във Facebook страницата му и в ефира на телевизия 7/8.

Шоуменът ще е водач на листите във Варна и Стара Загора.

Изборът на партията в ресор "Здравеопазване" са ръководителят на Лаборатория по експериментална имунология в Института по микробиология към БАН проф. Андрей Чорбанов, армейският хирург д-р Ивайло Христов и бившият шеф на Александровска болница доц. д-р Силви Кирилов.

В икономиката и финансите кандидат-депутати ще са бившият експерт от КТ "Подкрепа" Мика Зайкова, банкерът Любомир Каримански и финансовият експерт Пламен Данаилов.

За туризма са избрани завършилата в САЩ Мирослава Колева, Ивайло Кожухаров и швейцарският възпитаник Виктор Гетов.

Земеделието в листите на "Има такъв народ" ще представляват ветеринарният лекар и експерт по храните Цветанка Войнова, адвокатът по земеделско право и бивш представител на МЗ в Брюксел Пламен Абровски и инженерът по горско Данаил Найденов.

В областта на енергетика са поканени експертът Благой Голубаев, бившият шеф на НЕК и на "АЕЦ Козлодуй" Иван Хиновски и икономистът от БАН Теодора Пенева.

Световната шампионка по шах Антоанета Стефанова, адвокатът по спортно право Радостин Василев и шефът на БФ по хокей и треньор на националния ни тим Станислав Кънчев са спортните имена в листите на шоумена.

За Вътрешен ред и сигурност партията на Трифонов е заложила на бившия офицер от НСО Светлин Стоянов, на проф. Николай Радулов и на експерта по сигурност Николай Бойчев.

"Изборите са на 4 април. Ние сме готови. Аз ще бъда водач на листа във Варна и Стара Загора. Да правим каквото трябва, пък да става каквото ще", завърши представянето на екипа си от кандидат-депутати Слави Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
19
 
2
 
! Отговори
Слави преди 3 години
за теб ще гласуваме
161
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И как топно ме убеди ,че теа хора са кадри? Това че не са политическо замесени нищо не означава? Отделно повежда листата във Варна...та ти си в София от 40г ? Защо не се изправиш там? Второ какво знаеш за Варна ? Какво ще промениш? Нищо няма по тея теми...само имам някой завършил в Сащ ? Е Й ... т.е. тука хората са Балъци а твоите завършили в Сащ и Швейцария голямата работа ...:) Айде моля те
160
21
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Привличането на добри експерти и специалисти нпечатлява при тосподин Трифонов. Рейгън бе направил същото и издигна нивото на икономиката на Щатите, техните външнополитическо ниво скочи нависоко. Засего ИМА ТАКЪВ НАРОД Е НАДЕЖДАТА ЗА ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ НА герб.
159
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сл.трифонов скоро ще се убеди, че правенето на политика не е като правенето на шоу и след месец-два ще подвие колене пред Падишаха-Пожарникар, но сега го дава тежко и то с един сценарист Тошко Й., който се държи като непохватен ром в черква. Хората вече се надигат срещу милиционера-сикаджия, а Слави иска да прави шоу от политиката. Това няма как да стане. Не зная досега в БГ актьор да е станал премиер или политик. Зная за професор - А.Цанков, станал диктатор и след 3 години слязъл от сцената.
158
1
 
14
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Баба Мика Зайкова новото и младо лице ? хо хо хо
157
0
 
16
 
! Отговори
Перничанин преди 3 години
Малииий що така бе Славчо хортуваш с изкривена уста ? Май ти трябва логопед а не депутатско място ! От злоба към Борисов да не си получил нервен шок и парализа на устата ?
156
8
 
0
 
! Отговори
ВГЗ преди 3 години
гербавите тролчета не ги интересува Слави и затова са изписали 160 коментара.Аз пък се интересувам и няма да напиша коментар.И те така, те...
155
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Тц, тцМнооого го прецака.
154
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 11Хич не е фалирала. Утроили са броя рекламите и са вдигнали таксите с по 20-30% за една година. Ако не беше забраната за теклама при тях, щяха да съперничат на Божков ТВ и Шиши ТВ.
153
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 142Моля те не сравнявай Бареков с Трифонов.
152
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Щирлиц"Е щом е завършила в САЩ,няма как да гласувам за нея,и за партията която я е издигнала. На едни юпита сърбахме попарата,даже още я сърбаме."Тея юпита бяха деца на комунистически величия. Как иначе си мислиш, че кeлeш от София, ще изкара пари за 10 апартамент, ще го пуснат и ще отиде да учи в топ западен университет, а някак си ще има и пълна издръжка ...Сравняваш несрваними неща.
151
2
 
14
 
! Отговори
моч преди 3 години
чалга , пошлост и май-долна простащина....това са ИТН и това ще внесат в парламента , което е на само тъжно , но и много опасно :(
150
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гроб ще бъде изтрита от лицето на земята ,заесно с троловете си
149
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Варна кога стана столица на чалгата?Че и Стара Загора?Що така избега от софето,с Марешки ще се конкурира " маестро" Слав.
148
3
 
10
 
! Отговори
До 153 преди 3 години
Е те я пускат за заблуда на масите!И какво като е завършила туризъм в САЩ,къде е работила ,вече има хиляди завършили в чужбина,да не е единствена.Има значение в коя партия е , началника,но по важно кой е над него.
147
4
 
4
 
! Отговори
Мисирката преди 3 години
Ще гласувам за славчо-гюбека,само ако обещае да си махне мингиша ако влезе в парламента
146
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Задкулисието ползва Слави за плашило за своите цели.Отбора му нищо интересно.Включват се и психо троловете да пригласят с явни признаци на умопомрачени мозъци бълвайки дежурните омрази и подобни изблици от мутренски времена.Не сме 90-те,и не трябва да се връщаме.
145
2
 
13
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
За туризма са избрани завършилата в САЩ Мирослава КолеваЕ щом е завършила в САЩ,няма как да гласувам за нея,и за партията която я е издигнала.На едни юпита сърбахме попарата,даже още я сърбаме.
144
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дявола и Ада ще избираме!Ама вие сериозно ли?!
143
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пази боже от експертите на куция и сляп водач на чалгата.