Слави Трифонов ще е водач на листите във Варна и Стара Загора

Шоуменът представи кандидат-депутатите на "Има такъв народ"
Обновена: 26 фев 2021 19:57 | 26 фев 2021 19:47, Анисия Иванова
205
Слави Трифонов ще е водач на листите във Варна и Стара Загора
Снимка: БГНЕС

Слави Трифонов обяви кандидат-депутатите, които ще участват в листата на неговата партия "Има такъв народ" на парламентарните избори. Представянето беше на живо във Facebook страницата му и в ефира на телевизия 7/8.

Шоуменът ще е водач на листите във Варна и Стара Загора.

Изборът на партията в ресор "Здравеопазване" са ръководителят на Лаборатория по експериментална имунология в Института по микробиология към БАН проф. Андрей Чорбанов, армейският хирург д-р Ивайло Христов и бившият шеф на Александровска болница доц. д-р Силви Кирилов.

В икономиката и финансите кандидат-депутати ще са бившият експерт от КТ "Подкрепа" Мика Зайкова, банкерът Любомир Каримански и финансовият експерт Пламен Данаилов.

За туризма са избрани завършилата в САЩ Мирослава Колева, Ивайло Кожухаров и швейцарският възпитаник Виктор Гетов.

Земеделието в листите на "Има такъв народ" ще представляват ветеринарният лекар и експерт по храните Цветанка Войнова, адвокатът по земеделско право и бивш представител на МЗ в Брюксел Пламен Абровски и инженерът по горско Данаил Найденов.

В областта на енергетика са поканени експертът Благой Голубаев, бившият шеф на НЕК и на "АЕЦ Козлодуй" Иван Хиновски и икономистът от БАН Теодора Пенева.

Световната шампионка по шах Антоанета Стефанова, адвокатът по спортно право Радостин Василев и шефът на БФ по хокей и треньор на националния ни тим Станислав Кънчев са спортните имена в листите на шоумена.

За Вътрешен ред и сигурност партията на Трифонов е заложила на бившия офицер от НСО Светлин Стоянов, на проф. Николай Радулов и на експерта по сигурност Николай Бойчев.

"Изборите са на 4 април. Ние сме готови. Аз ще бъда водач на листа във Варна и Стара Загора. Да правим каквото трябва, пък да става каквото ще", завърши представянето на екипа си от кандидат-депутати Слави Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-накрая един професионален шоумен в парламента
121
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проф.Чорбанов и доц.Мангъров изглежда искат да са депутати. Интересно - доц.Кунчев, проф.Кантарджиев и проф.Мутафчийски не искат да са в листи на партии.
120
1
 
3
 
! Отговори
Barba Ganios преди 3 години
...ami toi e edin ot 4-te proekta lansirani ot US ambassy !!! Otvorete si ochite be !!! UFce takiva !!!
119
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Славуна защо се движи с огромна охрана,повече от президента ,от кого се пази това "златно" момче на прехода ,играл с доста ключови фигури от подземния свят?И кой го ръчка и пробутва като нещо "ново",че и "алтернатива",не е работа това е падение,разчитат на чалгарите и тези които се опияняват от просташкия говор и зъбене,без да казва нещо стойностно.
118
2
 
4
 
! Отговори
Barba Ganios преди 3 години
...abe zashto nikoi ne se zamislia i ne pita koi mu sponsorira "proekta " ?!?? Hora,tolkova li ste iztreshteli be ?!??
117
2
 
21
 
! Отговори
Я-я-я-я преди 3 години
Чорбанчето затова ли обикаляше по телевизиите. Ясно е колко ще направи ваксина. Славчо мъчи да повтори Бепе Грило в Италия. Който изгърмя като балон пълен с въздух под налягане. Да видим, да видим.
116
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече наредил министрите ,а задкулисието му вдига рейтинга!Че и "трети"?така наливаха рейтинг и на Мая на кметските избори с куп безотчетни пари от някой си,вече известен ни ".То бива ,бива,но воайора на мутрите ,да гони мутрите е несериозно.Остава и да изберат един антипатичен негатив ,деструктивен и опростачен да се развява 4 години и да ни "оправя". Програмата остава тайна.
115
3
 
10
 
! Отговори
Я-я-я-я преди 3 години
Чорбанчето затова ли обикаляше по телевизиите. Ясно е колко ще направи ваксина
114
5
 
26
 
! Отговори
Жалко за нас преди 3 години
О, майко мила. Славуца не може да изсрича биографиите. Мика Зайкова и ДС другари, които до вчера са громяли гнилият запад. Това ли е алтернативата? Но ще вземе някой и друг глас от такива, които под мен са писали, че ще гласуват за него, защото другите вече ги били пробвали. Няма у нас политическа култура. Така маса хора се лутат преди 10 години за Волен, после Бареков, сега хайде Слави. Виждаме, че доказани експерти не е убедил. Събрал е мераклии, бити ДС кадри, и анонимници. Сигурни депутати.
113
2
 
28
 
! Отговори
Професор Барчев преди 3 години
до 111Какво значи ново лице?! Аз съм ново лице, Слави не е. И не е въпрос до нови лица, а с какво можеш да допринесеш към каузата. Господин Трифонов отказва да заяви в прав текст какъв вид политика ще води. Това е първия урок в политиката - хората трябва да знаят накъде клониш като визия, за да преценят дали си достоен за техният глас. Поради някаква причина г-н Трифинов и хората около него мислят, че мъглата около тях ще им спечели гласове, но истината е, че хората не искат мъгли.
112
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изненадай патериците на статуквото,гласувай статуквото,остави патериците във орбита на фалита
111
2
 
8
 
! Отговори
като Митко тъпото преди 3 години
(доведеноето детенце на Сидеров) в Европейския парламент, така и този в българския парламент - майтап да става (на гърба на болгарските офчици)!
110
12
 
10
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
До Професор БарчевА Вие къде видяхте "висок интелект за политика" в досегашното ко.т.и.л.о. от измислени и посредствени политици! Не Ви ли е срам като ги слушате колко неграмотно говорят големите ни "професионалисти " и как само "лапане" ги интересува. По-добре нови лица да дойдат, че от тези се отвратихме.
109
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наблюдател, ако искаш Бог да пази България от пpocтотията, то тя трябва да се обезлюди.
108
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
...има вид на болен човек.
107
6
 
4
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
До Професор БарчевА Вие къде видяхте "висок интелект за политика" в досегашното котило от измислени и посредствени политици! Не Ви ли е срам като ги слушате колко неграмотно говорят големите ни "политици" и как само "лапане" ги интересува. По-добре нови лица да дойдат, че от тези се отвратихме.
106
2
 
24
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 3 години
Досега най-гнусният представител на кич-комунизма Трифонов ни излагаше само на национално ниво, след изборите през април света ще разбере колко много простотия цари в европейска България, благодарение на колониалните *** от крепостния комунизъм, които не заслужават да се наричат европейски граждани. Бог да пази България от простотията.
105
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иван Хиновски - през комунизма е сътрудник на ДС с псевдоним Хабов, делото му е унищожено през 1990г. След 30 години преход агентите са отново на позиция.
104
1
 
24
 
! Отговори
Шопа преди 3 години
Къв а тоа таласъм?
103
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави политик,Тошко политик,Андрей Слабаков политик,Ернестина Шинова политик,има едно пълно от ГЕРБ-артистче,дето и то наскоро стана политик,Нона Йотова политик,бившето тъпанрче на Славчо политик,Веждю дамаджана и той нареден...........ЗАКРИВАЙ ДЪРЖАВАТА-А-А-А-А-А.....!