Каракачанов пред Bulgaria ON AIR: България няма да промени позицията си към Скопие след изборите

Гостуването му в предаването "Брюксел 1" гледайте днес, от 17:30 часа
Обновена: 27 фев 2021 10:05 | 27 фев 2021 10:00,
31
Каракачанов пред Bulgaria ON AIR: България няма да промени позицията си към Скопие след изборите
Снимка: BulgariaOnAir

Който и да дойде на власт след изборите, позицията на България по въпроса за евроинтеграцията на Република Северна Македония няма да се промени. Това заяви вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов в предаването "Брюксел 1", което ще се излъчи днес, от 17:30 часа, по Bulgaria ON AIR.

Коментарът му е по повод очакванията на премиера Зоран Заев и други висши политици от Северна Македония спорът със София да се реши в края на март, след  парламентарните избори у нас.

"Каквато и да е политическата конфигурация в България след изборите, дали правителството ще бъде доминирано от ГЕРБ или от БСП, дали ВМРО ще участва в управлението, или не, убеден съм, че няма да има българска партия, която ще предаде българските национални интереси. И това е глупостта в Скопие. Те смятат, че може с хитринки, с външен натиск върху България, да продължават да водят тази антибългарска политика, която водят от десетилетия, вместо да седнат честно, почтено, нормално, да водят един нормален диалог, а не диалог на надлъгване и опити за надхитряване", коментира Каракачанов в разговор с водещата Милена Милотинова.

По думите му Скопие няма как да ни "надхитри", защото "те чукат на вратата на ЕС, а ние трябва да я отворим".

"Няма как да ни излъжат. Те могат да изберат да хитруват и да имитират дейност още 20 години или може в рамките на половин година, или на една-две години да седнем и решим тези спорни въпроси", заяви вицепремиерът пред камерата на Bulgaria ON AIR.

Как Красимир Каракачанов оценява мандата си като вицепремиер и министър на отбраната и как коментира листите на ВМРО за предстоящите парламентарни избори – гледайте днес, от 17:30 часа, в предаването "Брюксел 1", по Bulgaria ON AIR.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
8
 
0
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 3 години
Висшист започал да говори , за да уговори някаква игра значи е в беда. Учен да те защити от " селските черти " и " градските мечти " значи , че греши. Защото най-голямата беда е планетната мечта. Автор: Георги Илиев Митев. Потьрпевш от милицията, военните, полицията, медиците, институции и граждани. Трето поколение репресиран.
7
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никаква помощ и ваксини за скопяните, които плащат на лобисти срещу България. Външният им министър не прави нищо друго, освен да убеждава европейските лидери, във фалшифицираната северомакедонска история и да клевети България.
6
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно тук ВМРО плаща за предизборен PR.
5
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скопие много добре знае, че у нас има предатели, които ще ги пуснат в Европата. Въпрос на време е, минат ли изборите и ще са приети.
4
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скопските инати са комични, с фалшифицирана история, с кражба на българска такава и език, с езика на омразата срещу България, от нас получават само, вето.Напъните им, да имитират преговори, а всъщност, да не отстъпват от своите искания, са жалки и трябва да се игнорират. РСМ няма учени, нито Академия, там цари хаос, лъжи и фалшификации, които отричат научната историческа практика в света. Вместо да приложат договора, пилеят милиони за купуване на поддръжници срещу България, в защита на лъжите им
3
5
 
8
 
! Отговори
хапчетатааа преди 3 години
До Ов ЛазбосА бе за вас лудници няма ли?
2
10
 
6
 
! Отговори
Ов Лазбос преди 3 години
Любимата на Бойка
1
5
 
12
 
! Отговори
кво се чудиш,бе преди 3 години
Ми и те са българи като нас!Същите "много печени" и "голямата работа" хитреци на дребно!!!