Нинова: Мога да допринеса за промяна в Пловдив

В последните избори партията не стоеше добре именно там
27 фев 2021 11:08,
112
Нинова: Мога да допринеса за промяна в Пловдив
Снимка: БГНЕС

Мога да допринеса за промяна в Пловдив, защото е трудна и предизвикателна битка. Както знаете партията в последните избори не стоеше добре в Пловдив. Смятам, че лидерът трябва да е там, където е трудно, за да се даде и кураж и сила на хората, които искат промяната. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в интервю за Дарик радио.

Нинова е водач на листата с кандидатите за депутати от левицата за 45-то Народно събрание в Пловдив. Листите за 31-те многомандатни избирателни райони в страната бяха утвърдени от Националния съвет на БСП вчера.

"Ще  разчитам на членовете на партията, които подкрепят нашата политика досега, и на честните и почтени пловдивчани, които искат Пловдив да се промени, да се намали корупцията, да се подобри инфраструктурата, и да има възможности за развитие на културата и археологията, зелените системи, предприятията", посочи лидерът на БСП.

"БСП настоява за преотстъпване на част от събрания данък от доходите на физическите лица да остава в общината, а не да се раздава еднолично от бюджета на държавата от един човек. Като остане в Пловдив ще помогне на общината, например, да направи един проект, за който аз бих работила и вече работя -  сградата на БНБ да се превърне в музей, който да събере в себе си артефактите, историята и археологията  от останалите музеи на Пловдив", допълни Нинова.

"Парите, които останат в общината, ще помогнат да направим Марица едно много по- приятно място за отдих, за спорт, за развлечения, за здраве. Такива средства могат да помогнат по отношение на депата за боклук", заяви Корнелия Нинова.

Нинова изтъкна, че с предложението на левицата за семейно подоходно облагане, с което се намаляват данъците на работещите семейства с две деца, ще помогне на онези млади пловдивчани, които работят и имат деца, защото ще плащат по-малък данък.

Преизчисляването на всички пенсии ще помогне на пенсионерите, защото ще увеличи пенсиите с между 20 и 30%.

"Нашите предложения в областта на икономиката са в помощ на малките и средни предприятия ще съдействат за по-добро развитие на икономиката в Пловдив. Това е и национална политика на БСП.
Нашите предложения в областта на земеделието за преразпределяне на субсидията на малки  и средни производители на плодове и зеленчуци ще помогнат на земеделските  производители в района", каза още лидерът на БСП.

Корнелия Нинова бе категорична, че силата на партията е в нейните членове и симпатизанти, а това, че част от градското ръководство е на друго мнение, е тяхно право. "Ние сме демократична партия с колективни органи, и  както виждате доста голяма част от местната структура в Пловдив стои зад мен", подчерта тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
3
 
2
 
! Отговори
Barba Ganios преди 3 години
...i az moga ...da doprinesa ...daje mnogo poveche !!! Vsichkite partiini bolkuci ot vsicki partiini bokluci stroeni na stadiona i "vacksinacia " s AK 47 !!! Da vidite posle kakaav jivot shte nastane ...za chudo i prikaz !!!
51
7
 
26
 
! Отговори
Проклятието на БГ преди 3 години
БСП са отвратителни гади ни! Юдо-комунисти.
50
19
 
4
 
! Отговори
Чао ГЕРБ преди 3 години
Чалгаджията ще свали еднокнижника. Майтап!
49
7
 
24
 
! Отговори
реалист преди 3 години
Нинова не е сама.С нея е и Слави Трифонов,ДПС, АБВ и други.След изборите ни чака Жан Виденов 2. Ще има да водим коня,да носим боба и да го гледаме яде ли го или не.Всички ще влезем в Гинес-ще трябва да оцеляваме с 3 долара месечно!А така и Беър Грилс не може!
48
3
 
17
 
! Отговори
факт преди 3 години
това което импексова може да обещае , никой друг не го може !
47
3
 
18
 
! Отговори
Илия преди 3 години
В БГ е фрашкано навсякъде със стари, изтъркани от тъпотия и пошлост БКП муцуни!
46
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глиганката пак нещо рови в калта
45
3
 
12
 
! Отговори
до 35 преди 3 години
Това което направи Нинова против БСП, ГЕРБ и за 1000 години не би могъл да направи.Боко сигурно е платил толкова злато на Корни,колкото тя тежи в килограми.Тя затова така упорито напредва с теглото! И сумистите биха и завидяли!
44
3
 
21
 
! Отговори
ха-ха преди 3 години
Промяната е гарантирана, ако Корнела спечели. Справка - Техноимпекс. Я вижте какво просперираща предприятие е днес, на хиляди хора дава работа. Това е, защото Корнела го остави с милиони левове в касата. Не е злоупотребила нито с лев. Същия просперитет чака и България, ака тя стане министър-председател.
43
3
 
8
 
! Отговори
видинчанин до 42 преди 3 години
Ние във Видин не вярваме в нишо и в никой.В резервата цари пълно отчаяние и безхаберие.Да ни оставят да си умрем на спокойствие,защо само преди избори се сещат всички,че имало Видин,Монтана или Враца?
42
2
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Аз съм софиянец но страшно много харесвам Пловдив и уважавам пловдивчани и се надявам това да е взаимно . По време на безумията на протестърите , пловдивчани проявиха разум и цивилизованост , каквато е адекватна и на статуса на Пловдив като най-стария град и голям културен център по нашите земи . Бъдете благословени !!
41
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Пловдив социализма не върви. По добре Нинова да насочи усилията си към северозапада там все още вярват в социализЪма.
40
3
 
21
 
! Отговори
Бен Ган преди 3 години
Гарантирам, че ще доведе до промяна, но каква? Към по-лошо.
39
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Факт е, че Пловдив не участва в метежите организирани в София. И това ме прави изключително годр като пловдивчанин!Пловдив плътно беше на страната на правителството, дори се налагаше да карат софийски протестъри да се търкалят по кръстовищата на града.
38
3
 
23
 
! Отговори
Mr . STARBUCKS преди 3 години
Ама како,къде си тръгнала да оправяш Градът Вековен. Точно ти . OMG😡. Отивай да оправяш Крушовица.Каква наглост само .
37
3
 
22
 
! Отговори
Цитат преди 3 години
"Мога да допринеса за промяна в Пловдив." Не, благодаря!
36
4
 
6
 
! Отговори
Пян_Гъ до 33 преди 3 години
Стига сте ревали, факт е, че БГ е в златния милиард. Може най-накрая, но все пак там. Поне 2/3 от населението на света не живее така, какво все ревете??? Тези класации са подвеждащи - знаете ли какво ще стане, ако се включи в тях РЕАЛНАТА (НЕ ЛИЗИНГОВА/КРЕДИТНА) СОБСТВЕНОСТ и се махне НАЦИОНАЛНИЯ ДЪЛГ и ПЕЧАТАНЕТО НА ИНФЛАЦИОННА ВАЛУТА, на която ние нямаме право? БГ ще изскочи доста напред във всякакви класации!!! Може да не ви се вярва, но е така.
35
3
 
24
 
! Отговори
Така е! преди 3 години
Жан Виденов е голяма работа.Предният път като беше на власт БСП станаха по богати от Бил Гйтс,Джеф Безос и Марк Цукърбърг взети заедно.Явно Нинова го пази за след изборите за министър председател!Като ни намалят заплатите на 2-3 долара месечно за година в света няма да има по богата партия от БСП.Със седем милиона роби няма да имат конкуреция в света.
34
3
 
17
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
- Нима сама ще си тегли куршума в центъра на Пловдив?!?
33
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти, другарко, допринасяш само за ГРОБ