Нинова: Мога да допринеса за промяна в Пловдив

В последните избори партията не стоеше добре именно там
27 фев 2021 11:08,
112
Нинова: Мога да допринеса за промяна в Пловдив
Снимка: БГНЕС

Мога да допринеса за промяна в Пловдив, защото е трудна и предизвикателна битка. Както знаете партията в последните избори не стоеше добре в Пловдив. Смятам, че лидерът трябва да е там, където е трудно, за да се даде и кураж и сила на хората, които искат промяната. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в интервю за Дарик радио.

Нинова е водач на листата с кандидатите за депутати от левицата за 45-то Народно събрание в Пловдив. Листите за 31-те многомандатни избирателни райони в страната бяха утвърдени от Националния съвет на БСП вчера.

"Ще  разчитам на членовете на партията, които подкрепят нашата политика досега, и на честните и почтени пловдивчани, които искат Пловдив да се промени, да се намали корупцията, да се подобри инфраструктурата, и да има възможности за развитие на културата и археологията, зелените системи, предприятията", посочи лидерът на БСП.

"БСП настоява за преотстъпване на част от събрания данък от доходите на физическите лица да остава в общината, а не да се раздава еднолично от бюджета на държавата от един човек. Като остане в Пловдив ще помогне на общината, например, да направи един проект, за който аз бих работила и вече работя -  сградата на БНБ да се превърне в музей, който да събере в себе си артефактите, историята и археологията  от останалите музеи на Пловдив", допълни Нинова.

"Парите, които останат в общината, ще помогнат да направим Марица едно много по- приятно място за отдих, за спорт, за развлечения, за здраве. Такива средства могат да помогнат по отношение на депата за боклук", заяви Корнелия Нинова.

Нинова изтъкна, че с предложението на левицата за семейно подоходно облагане, с което се намаляват данъците на работещите семейства с две деца, ще помогне на онези млади пловдивчани, които работят и имат деца, защото ще плащат по-малък данък.

Преизчисляването на всички пенсии ще помогне на пенсионерите, защото ще увеличи пенсиите с между 20 и 30%.

"Нашите предложения в областта на икономиката са в помощ на малките и средни предприятия ще съдействат за по-добро развитие на икономиката в Пловдив. Това е и национална политика на БСП.
Нашите предложения в областта на земеделието за преразпределяне на субсидията на малки  и средни производители на плодове и зеленчуци ще помогнат на земеделските  производители в района", каза още лидерът на БСП.

Корнелия Нинова бе категорична, че силата на партията е в нейните членове и симпатизанти, а това, че част от градското ръководство е на друго мнение, е тяхно право. "Ние сме демократична партия с колективни органи, и  както виждате доста голяма част от местната структура в Пловдив стои зад мен", подчерта тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя фокус само БСП-то го може. Хем по ниски данъци, хем повече пари за всичко. Той Жан-чо Виденов тамън в Пловдив е преподавател. Освен пенсиите и заплатите ще вдигнат с поне 100% средна заплата 5000лв минимум. Само ми е интересно тия у северозапада какво ще ги лъжат като няма да има пари в централния бюджет за разпределяне, може би ще вземат от лошите Софиянци. во ко мисла проф. Румен Гечев сигурно вече го е измислил. Все пак е учЕн от световна класа-фокусник. Ейййййй я да се скриете.....
11
5
 
25
 
! Отговори
голем мерак преди 3 години
Пловдив е търговски град,и комунистите са му последната грижа!!!
10
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова предлага ако си ерген да плащаш повече данъци - тази е болна.
9
3
 
23
 
! Отговори
Чок мерси преди 3 години
Промени собствеността на панаира,айде да се въздържаш от други промени.
8
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова обра касата на партията.Как ще допринесе изобщо нещо ?!Има 11 загуби на избори откак води БСП.
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Гергов е консул на Русия
6
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
моля те нинова не искаме да допринясяш с нищо за никого!нищо не прави нинова!
5
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пловдив е на Гергов, а Нинова позорно прогони Гергов.Не вярвам да я изберат от там.
4
17
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП победа! УрааааааНинова президент!Урааааааа
3
5
 
5
 
! Отговори
4epa преди 3 години
ЗАКРИВАЙ - ТОВА ЩЕ Е НАЙ ДОБРЕ ЗА ПЛОВДИВ И БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!!!!!
2
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова,кажи как можеш да допринесеш за благото на държавата,а не за вътрешнопартийните ви войни !
1
2
 
4
 
! Отговори
Пловдив преди 3 години
Ми е Россия!