Каракачанов: Калканджиева краси листата на ВМРО в Хасково

Между ГЕРБ и ОП е имало търкания през последните 4 години
28 фев 2021 12:56, Елка Василева
106
Каракачанов: Калканджиева краси листата на ВМРО в Хасково
Снимка: архив, БГНЕС

Между ГЕРБ и „Обединени патриоти“ е имало търкания и разминавания през последните четири години, но успяхме да изпълним голяма част от коалиционната ни програма. Това заяви вицепремиерът, военен министър и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов пред bTV.

„Голяма част от нещата, които Обединени патриоти настояваха да влязат като програма за управление, са изпълнени. Наше беше предложението за 300 лв. минимална пенсия. Другата ни амбиция – да вдигнем армията на крака, започва да се изпълнява“, посочи Каракачанов и допълни, че не са се разбрали с ГЕРБ относно политиката за интеграция на ромското население и доброволческите отряди.

Още по темата

Каракачанов ще бъде водач на листата на ВМРО в Плевен на предстоящите избори и вероятно ще се изправи срещу Григор Горчев от ГЕРБ и Румен Гечев от БСП.

„С Гечев сме били конкуренти и на миналите избори. Откакто съм депутат, винаги съм избиран от Плевен. Проф. Горчев е изключително уважаван специалист, поздравявам го, че влиза в политиката. Убеден съм, че конкуренцията ми ще бъде цивилизована“, каза Каракачанов.

Относно присъствието на Жени Калканджиева в листите на ВМРО в Хасково лидерът на партията коментира: „Жени Калканджиева е на последно място в листата. Тя краси листата и със своето присъствие дава своята подкрепа за кандидатите на местната областна структура на ВМРО“, обясни Каракачанов и допълни, че Ернестина Шинова, която също е в листите, помага на партията от години.

Тази седмица вицепремиерът изпробва един от ремонтираните щурмови машини СУ-25. Той призна, че за първи път се качва на подобен тип самолет и ще излъже, ако каже, че не е изпитал притеснение, но преживяването си заслужавало.

„Последните две години много се говореше има ли нужда от тези машини, как ще бъдат ремонтирани – реших да покажа, че имам пълно доверие на ръководството на ВВС и момчетата в авиобазата в Безмер“, каза Каракачанов.

Вчера стана ясно, че България няма да участва в маневрите на НАТО в Черно море „Посейдон 21“, тъй като на два кораба от военноморския флот на страната са открити случаи на COVID-19.

„Има пет човека, които са позитивни на COVID-19 и тъй като екипажите са заедно, те трябваше да останат под карантина. България ще се присъедини към това учение след 14 дни. Това не е първият и единствен случай, миналата седмица беше отложено заседанието на министрите на отбраната в ЕС точно заради карантина“, обясни Каракачанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
4
 
10
 
! Отговори
Гаро преди 3 години
"Елитна" представителка на ъндърграунда...който не си е поискал,той не е бил с нея...
36
4
 
10
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Тя калкандгиева на колко години стана.Не е ли вече мачкан лак
35
4
 
9
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Браво Шкемби... На целия ти резил си сложил тая пияна мутреса в листата...Явно хич не ти се влиза в парламента, че да сложиш бившата на малкия Маргин до тебе.МъжО й - Тачо е от наше село квартал де.85набор е... отишъл на гости при родителите в Испания та там се запознал с женито.Да де ама на Маргина тая история не му хареса, та към половин милион му плати Жени, че да се откупи и да диша спокойно.Шкемби я кажи колко се качи разхода на самолета с твоите телеса вътре?!?Авиатор заспал...
34
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Ан Джи в коя листа ще е бе корумпе?
33
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Майко мила...Браво, кажи на тия дет не вярват.Тая не е наред с главата, има проблем с алкохол и дрога, скандали нон-стоп, куки идат, прибират я, лежи в ареста, съдят я. И сега депутат ще става. Еми... как да гласуват хората, за кого? Това са престъпници, за тях ли? Тая не е за парламента а за лудница. Още повече - на всеки е известно какво е ВИЗАЖ. А не, не е модна агенция. Друга агенция е, с дългокраки мадами. Взимат по 1000 за цяла нощ. Това ако е модна агенция, аз съм космонавт....
32
4
 
10
 
! Отговори
Читател преди 3 години
Каракачанов,ти се подигра с нормалните българи,толерирайки една бивша и настояща никаквица,която още в зората на т. нар. преход,беше на много сигурно място.Толкова ли се свършиха "воеводите"в Хасково? Ти ще прогониш хората,които искат да те подкрепят. С.македонците ти правят кампанията,за която ще им благодариш след 4.4.21г.Тогава ти с наш авион,дори ще ги превозиш до "братски" Брюксел!
31
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жени е много умна много по умна Нинова
30
4
 
4
 
! Отговори
Стойне от Чукурово преди 3 години
***,курник,кокошарник и зоологическа градинка, наша реалност!!!
29
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако е хване някой ден истерията дали ще оскубе зализаните коси на каракачана?
28
6
 
9
 
! Отговори
Христо Ботев преди 3 години
"Патриот е - душа даваза наука, за свобода,но не свойта душа, братя, а душата на народа!!!"Геният си е гений.....................................................най-великият българин Христо Ботев е го е казал още 1873 г.!!!
27
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В ДПС цари пълна корупция при тях няма критикипросто плащаш и те започват да те почитат
26
5
 
15
 
! Отговори
Майко мила... преди 3 години
Тя вече украси новинарските сайтове със среднощните си истерични и пиянски изпълнения...Защо да не украси и този цирк...Така е у нас - всяко чудо за три дни...късата памет ни играе лоша шега, когато става въпрос за важни неща...
25
3
 
1
 
! Отговори
ние братя преди 3 години
До до 23 от 69 нямаме които да ни обиждат и да се отричат от общата ни майка България !! тия се чувстват друг народ и да се спасяват . такива не ни трябват в ес...ми да си учат сръбски...нали ще го връщат в училищата
24
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 27Джамбазки ,Калканджиева ,Слабаков или Шкембевойвода ???
23
9
 
1
 
! Отговори
за да преди 3 години
До 21Анонименпишеш СРЕЩУ някого трябва да имаш мозък и да го използваш...освен това трябва да може да пишеш на Български език...недей надценявай избирателите на дпс . а тия не са никакви патриоти а се слагат на боко и америка...вместо да купят европейски самолети.грипен или мираж купиха американски и така ставаме зависими от америка да одобрява доставката на боеприпаси за тях. ако ни наложат санкции за балкански поток и не одобрят боеприпасите какво паравим с Ф 16...ако ги получим въобще де
22
5
 
3
 
! Отговори
до 23 от 69 преди 3 години
нека да се направи референдум да се види кои са българите, които не обичат братята си?
21
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въпрос с повишена трудност - кой носи повече на пиене Джамбазки или Калканджиева ?
20
4
 
7
 
! Отговори
Атака и ОП преди 3 години
Голяма грешка, че Валерката от НФСБ и Шкембе войвода от ВМРО изключиха партия Атака от коалицията ОП............той Волен Сидеров им отвори очите за много неща.......................а те му забиха нож в гърба!!!
19
7
 
2
 
! Отговори
ами то преди 3 години
До 69всички Българи са ЗА блокиране на макетата за влизане в ес ! това е единственото позитивно от УЖпатриотите
18
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега остава и нея да я хванат да шофира пияна в тая алкохолна партия . Що не се прекръстят на парти на анонимните алкохолици .Тия още не са открили водата ;)