Каракачанов: Калканджиева краси листата на ВМРО в Хасково

Между ГЕРБ и ОП е имало търкания през последните 4 години
28 фев 2021 12:56, Елка Василева
106
Каракачанов: Калканджиева краси листата на ВМРО в Хасково
Снимка: архив, БГНЕС

Между ГЕРБ и „Обединени патриоти“ е имало търкания и разминавания през последните четири години, но успяхме да изпълним голяма част от коалиционната ни програма. Това заяви вицепремиерът, военен министър и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов пред bTV.

„Голяма част от нещата, които Обединени патриоти настояваха да влязат като програма за управление, са изпълнени. Наше беше предложението за 300 лв. минимална пенсия. Другата ни амбиция – да вдигнем армията на крака, започва да се изпълнява“, посочи Каракачанов и допълни, че не са се разбрали с ГЕРБ относно политиката за интеграция на ромското население и доброволческите отряди.

Още по темата

Каракачанов ще бъде водач на листата на ВМРО в Плевен на предстоящите избори и вероятно ще се изправи срещу Григор Горчев от ГЕРБ и Румен Гечев от БСП.

„С Гечев сме били конкуренти и на миналите избори. Откакто съм депутат, винаги съм избиран от Плевен. Проф. Горчев е изключително уважаван специалист, поздравявам го, че влиза в политиката. Убеден съм, че конкуренцията ми ще бъде цивилизована“, каза Каракачанов.

Относно присъствието на Жени Калканджиева в листите на ВМРО в Хасково лидерът на партията коментира: „Жени Калканджиева е на последно място в листата. Тя краси листата и със своето присъствие дава своята подкрепа за кандидатите на местната областна структура на ВМРО“, обясни Каракачанов и допълни, че Ернестина Шинова, която също е в листите, помага на партията от години.

Тази седмица вицепремиерът изпробва един от ремонтираните щурмови машини СУ-25. Той призна, че за първи път се качва на подобен тип самолет и ще излъже, ако каже, че не е изпитал притеснение, но преживяването си заслужавало.

„Последните две години много се говореше има ли нужда от тези машини, как ще бъдат ремонтирани – реших да покажа, че имам пълно доверие на ръководството на ВВС и момчетата в авиобазата в Безмер“, каза Каракачанов.

Вчера стана ясно, че България няма да участва в маневрите на НАТО в Черно море „Посейдон 21“, тъй като на два кораба от военноморския флот на страната са открити случаи на COVID-19.

„Има пет човека, които са позитивни на COVID-19 и тъй като екипажите са заедно, те трябваше да останат под карантина. България ще се присъедини към това учение след 14 дни. Това не е първият и единствен случай, миналата седмица беше отложено заседанието на министрите на отбраната в ЕС точно заради карантина“, обясни Каракачанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БМРО най малко 20% на изборитеда сте чули избиратели на ДПС да пишат срещу партията си - никогаа ние го правим срещу нашите патриоти
16
3
 
13
 
! Отговори
ВМРО преди 3 години
Жени Калканджиева е една.................как да го кажа по-меко.................лека жена, манекенка...............обслужвала е доста мутри навремето.................сексуални услуги.............тоя я взел във ВМРО.......................и се хвали с това!!!
15
3
 
12
 
! Отговори
69 преди 3 години
скоро ще си при родата в ареста, купи две корита втора употреба за 1 М от Франция и блокира Севрена Македония за ЕС
14
3
 
14
 
! Отговори
Пази Боже от такива преди 3 години
Каракучанов слага депутати да "красят" листата, а дали разбират от нещо и от политика явно за него не е от значение.Ето заради това я докарахме до тук, защото наслагаха хора на места, от които изобщо нищо не разбират,както между впрочем и самия каракучанов, които не е отслужил военната си служба в казармата, а е министър на Отбраната. ПЪЛЕН ПАРАДОКС СМЕ ТУК НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ. Явно за каракучанов по важното е някой да краси нещо си отколкото да разбира от сферата където би поставен да управлява
13
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ще има крясъци,викове,скандали,черни магии,хвърляне на яйца по паркирали коли!
12
4
 
9
 
! Отговори
Бойха ЦаротБолгарски преди 3 години
Сега е времето са прай политика с ку...вите! Навремето викахме, че политиката е ку..венска работа, па по едно време си каахме: "Абе щом е ку...венска работа, що да не я нахакаме с ку..ви? Тъй и вълкът сит и агнето - цело. Хем "красотата ша спаси светот", хем и избирателете, ша лъснат по една злобаркъ, да поолабат жилата! Така, пада тестостеронът и нема ми викат по площадите "Бойко Ку...во!";)))Видели сте вие Ку...ви... Краси, ей, Краси.., Палавник, такъв!
11
6
 
14
 
! Отговори
???? преди 3 години
Шкембе Войвода да каже защо раздаваше БГ-паспорти на македонците с/у заплащане????Или да кажем Северните македонци......................................на тях албанците скоро ще им видят сметката!!!
10
5
 
21
 
! Отговори
V преди 3 години
Парламент ли ще избираме или участници във випбрадър :))))) Цирк без край
9
4
 
17
 
! Отговори
шут в зурлата преди 3 години
Амортизирана мутреса - компаньонка на партийните членове. Краси ли краси листите тя.
8
6
 
8
 
! Отговори
ББ преди 3 години
А Тачо коя листа че води че искам да гласувам за него. И ги ложи по далечко да се не сбият ШКЕМБЕ.
7
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кошмар.....Все пак това ,че е на неизбираемо място прави нещата поносими.Но все пак- защо се излагате?
6
4
 
12
 
! Отговори
Дик Алибегов преди 3 години
"Краси листите" на Краси.. Баце, искам хора с образование и съзнание, не претупала бивша неква си и бездарна актриса, се'ш се...
5
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тя ще дава и нещо друго струва ми се
4
4
 
5
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
Жени Калканджиева е на последно място в листата. Тя краси листата и със своето присъствие дава своята подкрепа за кандидатите на местната областна структура на ВМРО, обясни Каракачанов и допълни, че Ернестина Шинова, която също е в листите, помага на партията от години.Жени, Жени ...
3
5
 
20
 
! Отговори
Очуден преди 3 години
Божее.И тая пияната скандалджийка ли ще става македонска революционерка!?
2
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ужас тая наркоманка в парламента .
1
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баш тая *** ли избрахте!