Нинова: Можем да дадем на хората промяната и сигурността, които искат

Нашата сила е именно в хората, смята лидерът на БСП
127
Нинова: Можем да дадем на хората промяната и сигурността, които искат
Снимка: БГНЕС

"Срещу нас се е изправила огромна машина - машина за манипулации, лъжлива пропаганда, обработване на общественото мнение с всякакви  методи. Но вярвам, че нищо от  това няма да ни изплаши“. Това каза председателят на БСП Корнелия Нинова пред водачите на листи на левицата за парламентарните избори на 4 април.

"Четири години много ясно, последователно и категорично бяхме опозиция на този модел и на това управление. И нищо не можа  да пречупи волята ни да го променим", допълни лидерът на БСП.

Още по темата
По думите й в момента "нови" проекти се опитват да се заявяват като алтернатива на модела". "Въпросът е - къде бяха през последните  четири години? Защото мнозина  от тези хора бяха или министри, или вицепремиери, или партньори на Борисов. Или заемаха високи  постове с гласовете на ГЕРБ", посочи тя.

"Когато преди четири години за пръв път заявихме - има паралелна държава и искаме да я променим, бяхме сами на терен. Всеки от вас знае на какви изкушения и на какъв натиск бяхме подложени през тези четири години. Благодаря на всички вас, на членовете на партията, че  минахме през този период не само като ясна и категорична опозиция, но и изработихме и представихме конкретни алтернативи във всички политики, което в момента ни прави в най-висока степен готови за тези избори и за управление на страната", категорична бе Нинова, цитирана от пресцентъра на БСП.

"Днес всички наши листи  в страната са регистрирани. В тях има професионалисти, честни  хора от различни сфери на обществения живот, които ще работят за реализирането на нашите  политики с грижа за хората. Нашата сила е именно в хората. Колкото и да ги облъчват  от телевизорите, те знаят, че  не живеят добре и искат  промяна и сигурност. Ние можем  да им ги дадем", каза в заключение Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Г-жо Нинова, Вие откраднахте герба на гр. Провдив. Ние не Ви искаме в Пловдив. Вие ни откраднахте преди време Панаира. Сега ни крадете герба и го копирате в листовките си за изборите. Ще ни платите всичко с лихвите. Крадци сте. Нямате право да използвате герба ни. Това е нахалство.
51
1
 
15
 
! Отговори
не съм съгласен преди 3 години
Преоблякъл се Илия па що да види пак с тия.Общественото мнение не се манипулира сега защото едно време хората научаваха какво става в държавата от радиоточката и партийния секретар .Животът ни мина в петилетки и чакане на социализъма да узрее.Не ви вярвам и не ви искаме ,СТИГА ВЕЧЕ ЛЪЖИ.
50
1
 
14
 
! Отговори
aa1830 преди 3 години
Какоо, знаем ги вашите промени! Нямаме нужда още веднъж да фалирате държавата, нито пък от премиери като Орешарски, Луканов и Виденов. И сега както сте изгладняли не ми се мисли.. Първо станете читава опозиция, после лайте за власт,
49
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А хотелчето в Гръцко и яхтата на Божков в залива на кого беше? Не е ли на същата тази жена. Какво различно ще дадете на хората които биха ви избрали? Ще ги крадете по-различен начин ли?. Ще им обещавате неосъществими неща по различен начин ли? Ще са по-сигурни по различен начин ли? Какво ще ви е различното, че и вие бяхте във властта и хората разлика много не са видели. Хората не искат партии, а искат парламент който да работи за народа, а не да дърпа чергата към своите фирми и хора...
48
1
 
18
 
! Отговори
4epa преди 3 години
ЛЕЛЕ МАЛЕ ОПАЗИЛ НИ ГОСПОД ОТ БСП !!!!!!!!!!!!!!!
47
1
 
8
 
! Отговори
Стар мераклия преди 3 години
Трябваше да сложиш СЛАГАЧИТЕ си - ЧЕНЧЕВ и ДОНЧЕВ в ЕДНА ЛИСТА, за да видим за кого ще гласува НИНОВОТО МЪЖЛЕ- КОЙ по-добре му върши работата ?!
46
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТИ НЕ ДАВАШ,А ГРАБИШ С ПЪЛНИ ШЕПИ!РАЗКАРАЙ СЕ ЗА ВЕКИ ВЕКОВ!!!
45
1
 
15
 
! Отговори
Че беше преди 3 години
Опозиция беше - даже на шизофрения я докарваше само и само да е на въпреки. Боко казва има вирус - тя няма, трябват ваксини - не щем, няма ваксини - искаме...и т.н. И сега какво? Промяна...Каква? Все тая - важно е да променяме, да сме на въпреки .И сигурност - едно е сигурно - провалът, защото не може да се управлява на въпреки - това е формула само за опозиция.
44
1
 
17
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Айде нема нужда.
43
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още помним вашия модел на управление - 3 национални катастрофи и милиарди откраднати чрез заменки
42
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С тези перли не знам как ще и повярват хората. Манията и по бижута не и отива на поста, който заема.Нали е лидер на работническата партия или вече няма такава партия?Те са милионери от БСП. Всичките се нагушиха от фалитите на банките и най-вече от приватизацията. Ликвидираха работещите заводи. За няколко дни ги нарязоха и продадоха на скраб. Прокудиха народа зад океана. Прокудиха повечето ни роднини. Национализираха земите и горите на хората. Безсрамници! С такава опозиция Борисов ще векува.
41
1
 
17
 
! Отговори
фен(бивш) преди 3 години
Не са гладни,а ги е яд,другарите,че са ВТОРА ЦИГУЛКА.А що техните,наследници,са на запад,а не в москве.ИЛИ ГРОМЯТ,ГНИЛИЯТ КАПИТАЛИЗЪМ,ОТВЪТРЕ.
40
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
'' Нашата сила е именно в хората, смята лидерът на БСП ''..................Когато комунистите са на власт руската мафия (разбирай КГБ), което е едно и също ... може лично да звънне на българския Премиер или Президент и да му НАРЕДИ какво да прави ... и почват да ни набутват Шлемове големи и малки ...Хайде мерси ... или ''спасибо'' както е казал поета
39
1
 
18
 
! Отговори
Гражданин преди 3 години
Не й вярвайте - тия нищо не са давали ,а само са вземали ! С какви очи се е ококорила да прави навивки на наивници?И каква ще е вашата сигурност ?!Отново да ни обещаете "све тлина в тунела ",отново да ни залъгвате и отново да прехвърляте вината за грешките си на другите-нееее,благодарим!Вие сте самонавиващи се елементи и си мислите,е сте "сол та на Земята ",ама не сте ! България може и без вас!!!
38
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малее... малееееееееее хахаха стига сте писали против Нинова , че ще получи мравучкания и припадъци, и ще ви блокира сметките в банките! Тази спря сметките на Буруджиева защото не можела да спи след като чула какво е мнението на специалистите.Та си изкарала медицинско защото получавала световъртеж и шум в ушите. И не е ясно каква промяна ще направи като е болна - получава нервни кризи от написаното в нета.
37
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така Все си мисля, че като навсякъде по света политика се прави с програма за политики и след това работа по тази програма и повече защото не всичко може да се опише в програмата. Само в България политика се прави като се говори по медиите, кой какво щял да направи ама си няма и на идея как. Не само това, че си нямат представа кое как да направят ами не могат и не искат и да го напишат защото после може някой да им потърси сметка, че не са изпълнили и то най-вече морална ....те са с имунитет...
36
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И лично мене ме предадохте !!!!Затова НИКОГА за вас !!!
35
1
 
15
 
! Отговори
НИКОГА преди 3 години
Изхвърлетеоще 100 души като Гергов от Пловдив.Върнетеоткраднатите пари и апартаментикоито сираздадохтена близки роднини приятели и други . Докарайте нови лица а не потомствената номенклатура , да застане на предна линия. Обновете се и направете реформи като в някоя Социалистическа скандинавска държава, и тогава, чак тогава може да си помисля да гласувам за вас, НО ЕДВАЛИ !!! защото ни предадохте !!! Предадохте Поколения Българи- пенсионери, родитетели и млади хора а и не родени с вашия преход
34
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
К.Нинова откраднала програмата Визия за България от други хора, които са я написали още през 2018 по друг повод.Много краде тази жена. Да не би да е клептоманка?
33
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Можете...САМО да крадете и лъжете другарко Нинова...Това са ви възможностите.