Вяра в БСП: Напълно е възможно да сме първа политическа сила

Mного е важна избирателната активност, заяви Крум Зарков
Обновена: 2 мар 2021 22:18 | 2 мар 2021 22:17, Красимир Ангелов
74

Краят на един мандат - каква е оценката на опозицията и ще донесе ли късмет на БСП номер 4 в бюлетината?

"Винаги е много интересен този момент с числата - номер 4, в четвъртия месец, на 4 април, дано да бъде на късмет. Напълно е възможно да бъдем първа политическа сила. Огромната част от българите искат промяна за по-добро и съм сигурен, че БСП има капацитет." Това заяви депутатът от БСП Крум Зарков в студиото на "Денят ON AIR".

"Mного е важна избирателната активност. Тя е ключова за легитимността на бъдещия парламент - колкото повече хора гласуват, толкова по-малък ще е "изкривеният вот", допълни Зарков. По думите му коронавирусът няма да спре хората да дадат своя глас, а "бъдещото правителство ще бъде построено или от ГЕРБ, или от нейната алтернатива - БСП".

Още по темата
"Не можем да решим задача с толкова много неизвестни, но този, който спечели най-много доверие, той ще управлява", посочи депутатът.

И добави: "Хареса им на ГЕРБ и ВМРО да са на власт, човешко е това, но следващият парламент трябва да е много по-смел, прозрачен. Всичко е до ясни принципи и хората трябва да излязат да гласуват срещу това, в което се превърна политиката. Аз вярвам в мъдростта на българина, че ще упражни това си право".

Зарков отбеляза, че партията всеки ден работи, за да опровергае прогнозите на анализаторите.

"В продължение на 4 години БСП защитаваше позиции, които сега защитават всички партии. Страната ни е оставена на самотек и българите плащат твърде висока цена за това. Сигурно ще има опити за контролиран вот, за манипулация, но свободните хора са в пъти повече, тогава контролираният вот няма да повлияе на резултата", категоричен бе социалистът пред Bulgaria ON AIR.

"Този, който получи най-много доверие, пръв поставя на масата приоритети. Другите се водят по него, така работи демокрацията. Не е коронакризата причината за проблемите за здравеопазването ни. Коронакризата е прожектор, който освети нереформираните сектори", каза още депутатът от БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
5
 
! Отговори
ганьо преди 3 години
До Гошо неумното. Казал съм ти, не си сменяй ника - много ти отива.
16
3
 
26
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
И това червено детенце , също като вожда им Станишев , не е изработил и една стотинка с труд през жалкия си живот , но не можеш да му затвориш устата. А иначе ломоти простотийки като партиен секретар и сънува някакви места , което издава неспособност да мисли реално ! Мамин, сладък безличник !
15
2
 
23
 
! Отговори
ТОДОР Ж ,,,,,,,,,в преди 3 години
ТОЗ ПЪК ,ОТКЪДЕ СА ПРЪКНА , И ТОЙ ???
14
22
 
5
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Троловете трета смяна се...разсъниха и взеха да се...плюмчат кат чуха за БСП-то.То днеска...шефа им Тиквун и той...плашеше от джипката с някакви...комунисти.Ейй,туй...шубето е голям страх;на някои ще им се пръсне сърцето до 4-ти април;айде нема...нужда.
13
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Крумчо, мамин, я кажи ти на колко годинки си и какво точно си работил? Щото на мама синчето нещо ми мирише твойта история!
12
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вие се радвайте,че половината българи не гласуват!Защото ако и ние гласуваме и моментално заминавате за политическото небитие!Просто не участваме в червения ви цирк!
11
3
 
22
 
! Отговори
хех преди 3 години
Никакъв шанс.
10
3
 
25
 
! Отговори
Празников преди 3 години
Хапчетата да не забравяме и след 4-ти на Бузлуджа с чинията и кой от къде е....
9
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С непрекъснатото изтъкване възможностите на БСП, които не съответстват на реалния брой на нейния електорат, К.Нинова реже мостовете за съюзяване с партии в антиГЕРБ коалиция. Налице е игнориране на държавната и общинска администрация като електорална база на ГЕРБ, а те са около 400 хил.човека, на "братовчедите" и на неорганизираната партия на Сл.Трифонов. Отделно мнозинството в НС забрани употребата на гласуване по пощата, масово използвано в САЩ.Позицията на БСП не е печеливша.
8
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Инелигентен е челяка, определено не прилича на нагъл комунист :)) Даже бих казал че този човек е над нивото на Нинова, така се говори, без крясъци и т.н.....добре се представи :)
7
4
 
31
 
! Отговори
гласоподавател преди 3 години
В 4-тия месец , в 4-тия ден, с бюлетина 4, а 4-то място.
6
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И да не сте сега , скоро ще бъдете. 6 месеца на герберастите извън властта и ще се разпаднат. Не правете коалиция с тях , това е.
5
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП е партията на професионалните политици. Никъде другаде няма толкова много депутати, които нямат и един ден трудов стаж извън шапката на партията. Хора по на 45 години, а работили или като общински съветници или по разни комисии, или депутати. Да е ясно, не понасям Тиквун и герберите!!!
4
3
 
24
 
! Отговори
Блаженни преди 3 години
Са вярващите Крумчо!Възможността е твърде наивна!
3
6
 
30
 
! Отговори
Бай Байдън преди 3 години
Тоя с кво се друса? Нещо да не хапва некви гъби?
2
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей тва е, идват избори и комунистите станаха вярващи хехехехе. С вяра не става другари.
1
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съвсем възможно е и аз да стана Спайдърмен ако ме ухапе радиоактивен паяк