По какъв начин ГЕРБ ще се опита да спечели София?

Направили сме балансирани листи, заяви Тодор Кръстев
4 мар 2021 22:25, Петя Славова
44

Като всички избори ще се отнесем отговорно, направили сме балансирани листи. Водачите на листи са много важни. Бойко Борисов в годините се е доказал като човек, който може в трудни моменти да взема правилните решения. Това каза за "Денят ON AIR" областният координатор на ГЕРБ-София Тодор Кръстев.

По думите му всеки избирателен район има своите специфики.

"Ние сме една стабилна партия, която постига своите резултати. Мерките, които се вземат за пандемията у нас са най-резултатни и има увеличаване на ваксинираните хора. Надявам се в деня на вота да има много по-малко карантинирани, отколкото сега", допълни събеседникът за Bulgaria ON AIR.

Според него всеки може да говори и да изказва мнение, но трябвало да се отчете, че и чужденци дори идвали да се ваксинират, а мерките са щадящи.

"Когато се спазват мерките в заведенията, не виждам лошо те да са отворени. Някои хора дори отричаха, че вирусът съществува, а сега са кандидати за депутати", допълни Тодор Кръстев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
21
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Печели ГЕРБ, печели цял народ!
4
19
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Със лъжи и слугинаж към Брюксел и гей-паради.
3
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Етническа пртия ГЕРБ ще затрие държавата и каквото е пстанало от нея ако им се даде още един мандат !!!Това трябва да е ясно на всички ...БСП,ДПС,ГЕРБ,ВМРО,НФСБ ... са вредни комунисти от бившето ДС. Единствената им цел е източването на държавата за своя изгода
2
17
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ ПОБЕДА!САМО БОЙКО БОРИСОВ, ВРЕМЕ Е ЗА ЧЕТВЪРТИ УСПЕШЕН КАБИНЕТ!ТОВА, КОЕТО ГЕРБ ПОСТРОИ, КОМУНИСТИТЕ НЕ УСПЯХА ДА ОТКРАДНАТ - ЗАТОВА ГИ БОЛИ!ГЕРБ ВДИГНАХА БЪЛГАРИЯ ОТ РУНИНИТЕ И ИЗГРАДИХА МОДЕРНИЯ Й ЕВРО ОБЛИК! МАГИСТРАЛИ, ЗАВОДИ, ЦЕНТРАЛИ, ЧУЖДЕСТРАННИ ИНВЕСТИТОРИ - ФАКТ!НАРОДЪТ СЕ ЗАМОГНА, НАКУПИ ИМОТИ, ЗЕМИ, НОВИ КОЛИ, ЛУКС ПОЧИВКИ, ЯДЕНЕ И ПИЕНЕ НА КОРЕМ - ФАКТ!ИЗБОРЪТ Е САМО ЕДИН - ГЕРБ!НАПРЕД И САМО НАПРЕД КЪМ ПРОГРЕСА!НА 4 АПРИЛ КОМУНИСТИТЕ ЩЕ БЪДАТ СЛОМЕНИ, ЧЕРВЕНО КВИЧЕНЕ!
1
24
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С измами. Както си знаят.