ВМРО обещава: 700 лв. средна пенсия, 2500 лв. заплата

По-високи заплати за лекари, учители, ваучери за лекарства
150
ВМРО обещава: 700 лв. средна пенсия, 2500 лв. заплата
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Средна пенсия 700 лв., средната работна заплата до 2500 лв. до 2025 г., 70 лв. ваучери за лекарства за пенсионери и хронично болни българи. Това са част от приоритетите в предизборната програма на ВМРО, съобщиха от пресцентъра на партията.

Още по темата

Воеводите обещават още да не увеличават данъците и да намалят държавните разходи.

Паралелно с това ще увеличим парите за втората година майчинство и ще осигурим безплатна детска градина и безплатни учебници за всяко дете, допълват от ВМРО.

Воеводите се ангажират и да продължат политиката за увеличаване на заплатите на лекари, учители, военни и полицаи.

Освен това ще отменят Закона за социалните услуги и ще „изчистят“ законите от всички антисемейни и антидетски текстове.

В програмата е предвидено и приемането на нов Кодекс за социално подпомагане, с който да се сложи край на социалния паразитизъм на маргиналните групи.

ВМРО предлага и пакет от антикризисни мерки, които да подадат ръка на най-засегнатите сектори.

За нас в условията на стопанска криза най-важните мерки са тези, които стимулират инвестициите и предприемаческата инициатива, водейки до изпреварващ растеж; намаляват данъчно-административното бреме върху служители и бизнеси, без вдигане на преките данъци, което е важно за  формиране на спестяванията и инвестициите; дават „гъвкавост“ на пазара на труда, където е най-големият удар, изразен в ръст на безработицата и свиваща се заетост; оставят повече ресурс близо до проблемите на гражданите, създавайки конкуренция в добрите практики между общините, информират още от ВМРО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Посмали
39
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоз тотално ми опротивя - Как може това да е министър на отбраната ?след слабаков ,тури и шинова и кр димитрова ,а за капак калканова !Махай се бе , Не наяде се ей !
38
13
 
2
 
! Отговори
Чиновник преди 3 години
ВМРО са доказали във времето, че спазват обещанията си. За разлика от простолюдието, които сте силни само в празните приказки.
37
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Воеводите се ангажират и да продължат политиката за увеличаване на заплатите на лекари, учители, военни и полицаи.---------------------------------------------------------На печелившите честито!!! Обгрижвайте ги, особено полицаите и военните, че нали после те ви пазят от народната любовЕдно нещо да питам т.нар журналисти - един от вас ще се намери ли да постави с 2-3 въпроса подобни популисти на място, или вашата задача е само да отразявате глупостите им и да им ръкопляскате?
36
0
 
15
 
! Отговори
сватбааа преди 3 години
сега е времето за обещаване не за даване
35
2
 
7
 
! Отговори
Никк преди 3 години
Спомням си и на миналите избори как наддаваха. Ба.х.ти смешниците са всичките в парламента. Боже какви некадърници стоят начело на България.Призовавам всички българи - моля ви, гласувайте за някой от тези, които не са били в парламента до сега.
34
1
 
18
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
ВМРО нищо не може да даде,най...много да се...фане пак за...шлифера на Боко Тиквата.Виж това най...добре го умеят.
33
0
 
11
 
! Отговори
Асанчото преди 3 години
Да се съберат на желтите плочки всички мераклии с една мощна уредба и всеки да наддава по микрофона!Каракачанов дава 2500 лева...един малък кечеек..тънтарънта стоп!Тиквата дава 3000 лева един голям кечек за негоо ...тънтарънтатънтарънта стоп!Курнвлия дава 3500 лева музиката. Голям кечек за Курнелияя...и т.н.!Който даде най много за него целия кечек!
32
2
 
11
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Пари има.Толкова паспорти продадохме на ислямисти че сме червиви от пари
31
3
 
11
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Абе то има една визионерска партия дето всеки път обещава до последна капка кръв благините от "Бъдещето на светлия комунизъм", ВМРО да не се подлъгва да тръгва по нейния път, щото сме виждали той докъде води ... ВМРО много добре знае че едва ли някога ще оглави самостоятелно правителство и затова може да обещава каквото си ще, но все пак да го прави с мярка, че прекаления популист и богу не е драг ... !!!
30
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама как ги приказват тия без да мислят.Избързал е с 28 дни, днес не е 1 април.За 700лв и то забележете средна пенсия и 2500лв средна заплата - не едно чекмедже, а цяла ракла пълна с евро и злато ще му е нужна на Шкембелак Лъжевоевода.
29
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 29То и счупения часовеник е верен два пъти на ден ...
28
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ХхахахТо ГЕРБ, както я вдига, поне според статистиката, до 2025 ще имаме поне 5000 лева средна заплата. Или някой иска д ами каже, че вярва, че от през година скачала с по 20%?!?!
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЧебурашкаНай-после да напишеш нещо смислено.
26
11
 
1
 
! Отговори
до 17 преди 3 години
Стига сте писали за тези паспорти ,онази дебело гъ-за-та в президентството подписва и дава гражданство ,не ,че ме боли главата за Каракачанов ,но моля не преписвайте чужди грехове на други.
25
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
парламентата че видиш само през кривиот макарон .
24
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
700 лева ще стане, като ни трясне 200% инфлация ...
23
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Задали са се избори и отвориха торбите никой не може да ви даде толкова колкото аз ще ви обещая.
22
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
2500 за роднини и прятели .За любавниците 3000Робите кучета ги яли
21
1
 
14
 
! Отговори
Агент Иване! преди 3 години
Няма кой да се хване на демагогията,лъжите и простотиите ти. Ти си един обикновен доносник от който нищо от това което обещаваш не зависи,освен да пълниш шкембето си,да увеличаваш имотите и терасите си. Една торба с лaйHa.