Борисов убеден: Преди 4 години обещахме, всичко изпълнихме

По думите му светът сега е като една тенджера под налягане
Обновена: 7 мар 2021 10:44 | 7 мар 2021 10:35, Александър Попов
414
Борисов убеден: Преди 4 години обещахме, всичко изпълнихме
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Нашата предизборна кампания е лесна, само показваме - работа, работа, работа, заяви лидерът на партията Бойко Борисов, който посети пазарджишкото село Драганово. Заедно с него бяха министри от кабинета.

"Четири години мандат сме доказали, че това, което сме писали преди четири години и казали, на 100 и отгоре процента е изпълнено. Няма нито едно неизпълнено обещание", посочи Борисов.

"Учителите получиха ли - получиха. Получават ли си хората на първа линия по 1000 лв. - получават. Благодаря, какво повече да им кажа", каза премиерът.

Министър-председателят подчерта, че ГЕРБ и правителството са показали, че след големите градове, са се обърнали и към малките населени места, защото и там живеят хора и те трябва да живеят по същите условия.

По думите му светът сега е като една тенджера под налягане.

"Всичко е затворено, захлупено и като се отвори, длъжни са икономиките да тръгнат нагоре, защото финансите са занулени, даже на минус", посочи още Борисов.

По думите му няма някой, който да спечели в тази ситуация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


414
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
218
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво изпълнихте бе. От 270 лв пенсия която взимах стана 300 лв. Хляба преди 4-ри години беше 60 ст. за 850 грама. Сега същият този така наречен хляб с набухватели цената му е 1.70 лв. За млякото месото плодовете зеленчуците изобщо няма да споменавам цени щото на някои ще им стане лошо. Та не разбрах с какво се хвалиш бе ти пазаруваш ли плащаш ли сметки.Знаеш ли че инфлацията ни изяде пенсиите и запатите. Или ти си кьорав и само с жипа се возиш.
217
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който не работи няма да яде !който работи ще има пълно чекмедже !
216
4
 
12
 
! Отговори
Началото преди 3 години
Като не сте комунисти,защо не въведохте закона за лустрацията?Защото щяхте да гледате властта през крив макарон.Друг е въпросът кой разреши да се разграби де що има у нас и да се внесат парите в швейцарски и други техни банки.Та тъй за братската антикомунистическа загриженост на англосексите.Хищни както винаги,а ние-тапи,както винаги.
215
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Срамно е, че все още има хора, които вярват на този доказан мошеник!Макар че повечето са ***.
214
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутрата от СИК заминава в затвора!Малко остана.
213
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един *** въпрос, защо Нинова и Доган не отидат в Родопите и да покажат какво са направили за хората. Ами много просто, НИЩО но от сърце.
212
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха-ха-ха. Другари злобни комунисти, каквото и да пишете никой от хилядите благодарни хора в Родопите няма да го прочете или да повярва. Борисов за тях е освободител от робството на комунистите и ДПС. Само той направи нещо за тях. Затова половин България ще гласува за ГЕРБ и те ще спечелят абсолютно мнозинство.
211
4
 
9
 
! Отговори
9 преди 3 години
Ще повторя. За една цивилизация/държава, се съди колко е напреднала, по енергията която консумира, а не по циментените панелки в които живее.
210
5
 
16
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН до 231 преди 3 години
Поредният "зависим" "клакьор",който разсъждава върху теми върху които няма никаква компетенцията!Какъв "строител" е БОКО ТИКВАТА?Фактите говорят много повече отколкото хвалбите му за построеното от него(ВСИЧКО СЕ РУШИ)!!!Какъв "освободител" може да е БОКО ТИКВАТА (според мен е съвременен "поробител")!Докато няма Държава и Българският народ продължава да спи дълъг "сън" нещата застрашаващи "държавотворният народ" ще се изострят със страшна сила!Ще ме поздравява с "другар" този жалък "неокомуняга"
209
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това, което Бойко Борисов построи за няма и 10 години вие не можете даже да го опишете, ще ви трябват години.На Борисов му е лесно сега да води кампания, защото където и да се обърнеш има неща построени от него.Вашите неща няма нужда да ги търсиш, те просто не съществуват!
208
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голям строител.Днес откри завод за дамски превръзки в с.Горно нанадолнище.
207
4
 
22
 
! Отговори
Kit Chelin преди 3 години
Браво др. Борисооф след 10 г. се досети, че има хора и извън големите градове. Лъжеш като селски хитрец, че всичко сте изпълнили. Къде е електронното правителство, тунелът под Шипка, стабилната икономика. При вашето управление за първи път в историята ни обраха банка, похитиха автобус, извърши се атентат на наша територия. Успя да увеличиш 3 пъти държавния дълг спрямо 2008 г. от 4.8 млр. евро на над 12 млр. евро в края на 2019 г. преди пандемията, от 13. 8% от БВП на над 20% от него.
206
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя направо ни затърка държавата! И някви мутри покрай него се позлатиха! Как не го е срам да говори за планове, за изпълнение при положение че цените са лондонски а мин заплата все още е 520 лв чисто! 520 или 260 евро....260 евро! Запомнете това число! Това е 1 чифт обувки от Витошка!
205
3
 
12
 
! Отговори
Бойха Хрес Спасител преди 3 години
Мойте народнеце, не са толкова умни кат ората на ***, не могат да пишат "Визии". То затва са искат много неща да имаш, а мойте народнеце, не ги имат. Те са си прости и си знаат едно - държимс е за ЕС и той дава паре, аз ги вземам и ги раздавам! На заслужилите давам без работа, незаслужилите, т.е. тие дет *** плюят: "работа, работа, работа" и накрая не вземат нищо. тези пари, аз заделам в чекмажан, та когат се наложи да спасявам с тех положението по време на изборете!
204
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никакви коментарии и злобни постове не могат да изтрият или заличат направеното от Борисов. Всичко се вижда, пътища, заводи, детски градини и т.н. За ваше успокоение Борисов ще спечели абсолютно мнозинство.
203
3
 
13
 
! Отговори
това е преди 3 години
патология
202
4
 
13
 
! Отговори
то па кога.... преди 3 години
...някой с шкаф ми каже - работа,работа ,работа -- на мен ми се доплаче ! То бива ,бива ,ама...
201
5
 
24
 
! Отговори
Даскала преди 3 години
Не си спомням да са обещавали да сме аудсайдерите на ЕС!
200
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Затова и от Америка му размахаха пръст.Нищо,че ги подпомогна с милиарди за едни стари и непроизведени бракми.
199
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само некадърните не усещат нищо от тази държава,защото чакат подаяния!