Министър Ангелов: Прекратявам предизборната си кампания

Мой приоритет са здравето и животът на българите, написа той
110
Министър Ангелов: Прекратявам предизборната си кампания
Снимка: БГНЕС

Прекратявам предизборната си кампания! Не се наложи да обмислям това решение дълго, защото то е правилното! Това съобщи здравният министър Костадин Ангелов във Facebook.

Припомняме, че той беше избран за водач на листата на ГЕРБ във Варна и Велико Търново.

"Разговарях с министър-председателя. Получих пълна подкрепа. Сигурен съм, че ще получа такава и от тези, които ми симпатизират, както и от критиците ми", допълва Ангелов.

"Единственият ми приоритет остават здравето и животът на българските граждани. Днес повече от всякога моето място е в министерството – там, откъдето мога да дам най-много за постигането на общата ни мисия – да оставим COVID-19 в миналото и да продължим напред по-силни, по-мъдри, но най-вече здрави!", обясни още министър Ангелов.


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
2
 
! Отговори
ани преди 1 месец
Прави сте,добро хора!Този е пратил в гроба не само бг деца,а и ваши близки с тази политика за ковида.Моля ви,не постъпвайте в отделение!Вече съществува само ковид и умрелите се изнасят в запечатани ковчези.Дори и отделения се закриват в някои болници,за да лекуват ковид.Къде ще се лекуват тези хора ,с др заболявания?Днес ми попадна статия за врачанската болница-махали невроогичното отделение,още легла откриват за ковид.Ужас!Лекувайте се у дома,както са ви посъветвали!
97
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Докажи на дела думите си: "Единственият ми приоритет остават здравето и животът на българските граждани". Не прехвърляйте отговорноста си на РЗИ-тата!!
96
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Въпрос

Защо и на кого му е необходимо такава жертва? Хиляди българи и българчета са в гроба заради капризите и комфорта на тоя наглец и семейство му! Според теб другите българи семейства и деца нямат, та трябва с благоговение да се отнасят към детето на тоя скапан убиец?! Кирил Ананиев също е за съд и за разстрел! Ай да ви се незнае, *** нийедни!
95
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Въпрос

" бъде предателство равносилно на убийство на собственото ти дете дори!"

Какво убийство на негово дете? Тоя *** Ангелов хрантути детето си, нищо че е изпратил в гробищата хиляди българи, включително и български деца! Проклет да е тоя *** Костадин Ангелов! Де да беше той, нежели цял народ!
94
2
 
9
 
! Отговори
Въпрос преди 1 месец
Това означава ли, че се оттегля от изборите "в името на живота и най-вече здравето" на българите? Защото ако ще си прави пиар от висотата на поста министър на здравеопазването до последния ден и после се кандидатира за депутат ще бъде нагло, безочливо, безскрупулно, ще бъде предателство равносилно на убийство на собственото ти дете дори! Ще бъде гнусно! Би следвало да се откаже от кандидатурата си за депутат! Това е нормалното, другото е опит за убийство, тежка манипулация и зловеща лъжа!
93
1
 
5
 
! Отговори
Тикволандия преди 1 месец
Ангелов, никой не го е грижа за твоята предизборна кампания. Само приказваш, а къде са ваксините? Продължаваме да сме на последно място по ваксиниране в ЕС.
Мислиш ли че хората не разбират защо отворихте ресторантите и фитнес заллите и напълнихте училищата. Като тръгна броят на заразените нагоре, по ТВ каналите се говори все за вируса а не за политика. Така ли се надяват Бойко и ГЕРБ да спечелят изборите?
92
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Другоия проблем е,че в ковидите няма персонал,или наличния такъв е преуморен.От това стават много грешки,които невинаги зависят от тези хора.Хора са,не машини и каквото и както да редите-факт е!Никой не може да издържа 24 часа и повече без сън,на крак.Ако можете,се лекувайте вкъщи!
91
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Разбира се,че е убиец на хората,Мина през областните градове и болници и веднага беше издадена заповед да има болни по ковидотделенията.Жалко,че все още има г@@паци,които му вярват.Но може един тест да е фалшив и там да се озове ваш близък,който няма да е с ковид.Пак ще умре от заболяванията си,но ще бъде изнесен в запечатан ковчег,защото от това отделение са болни само от това.ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ВСИЧКИ НАКРАЯ,АКО ИМАТЕ С КАКВО!
90
9
 
0
 
! Отговори
Долу БСП И ДПС преди 1 месец
Всичко друго е ок, само не и БСП И ДПС!!! Ако някой помни последния път,когато тия бяха на власт,то виждам как би отишъл пак да гласува за тях!
89
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само ти липсваш в политическия пейзаж
88
4
 
4
 
! Отговори
Запознат преди 1 месец
Който и да беше на власт,нямаше да направи нещо по-различно,защото няма локдаун- няма пари и заеми от ЕС.Разберете,че световният сценарий се дирижира от фарма корпорациите ..
87
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вече вдигна изкуствено бройката на болните,можеш да заминаваш на майка си в...онази работа.П@@цал!
86
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Мърси

България е съсипана от ГЕРБ! Родината ни се управлява от крадци! Костадин Ангелов със съдействието на ГЕРБ върши медицински геноцид спрямо българите!
85
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
той започна красив
сега е красива
утре ще е *** под килима
84
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всичкото алес олл и всьо прекрати само с ботуксюнъко немой и боьътъ немой шо къ ше тъ пузнайми га идем да не гласуваме за кого да изпръжним НЕ-Вота си, наш свещен.

На бойко му разкатахте рахата и имиджа с тия имплантанти като тва пластелинче

Ще гласувам за Бойко само в мажоритарен вот. Иначе нема спасение от Ковида. С тоя и оня от ЩАПа най много колективно ще стигнем до трапа
83
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 81

Има къде по - красиви и естествени от пухналата изрусена женичка на Костадин Ангелов. Да предложим, че ти си му фенка и иска Ангелов по полумъжки, полуженски начин да те "огрее"?
82
4
 
10
 
! Отговори
мърси преди 1 месец
Даже и съвсем да те няма и даже съвсем да изчезнеш,едва ли някои ще разбере,че вече си отлетял някъде си!Долна шайка от крадци!
81
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хубавите жени имат избор.
Явно е читав човека.
80
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Страхливец. Защо караш РЗИ тата да обявяват мерките по области. Днес цял ден слушам шефа ти тиква да заявява "няма да се поколебаем да въведем съответните мерки". И изведнъж ти изсъскваш РЗИ тата да се спасяват сами. Кой управлява България сега. Ако ни нападнат чужди сили всяка област сама ли ще се отбранява, както сме паднали под турско робство. Разпадна ли се тази държава, погубиха ли я ГЕРБ.
79
2
 
7
 
! Отговори
лори преди 1 месец
Няма да е лошо да прекратиш всичко и даже тотално!Ако се чудиш,откъде да започнеш,
казвам ти направо!Спри лъжите,може и предизборните,спри да цапаш главата и косата с
бои и химикали,подготви си пепел,но само за главата на 04.04.Гледай си жената,хубава е!