Нинова обеща ваксини от Русия и Китай, ако БСП спечели вота

Лидерът на левицата посети болницата в Гоце Делчев
9 мар 2021 17:15, Анисия Иванова
275
Нинова обеща ваксини от Русия и Китай, ако БСП спечели вота
Снимка: БСП

"Имаме решение за излизане от ваксинационния капан, в който влезе страната. До днес 46 държави в света, между които редица европейски - Унгария, Чехия, Словакия закупиха ваксина Спутник V или китайската ваксина. Австрия води преговори не само да закупи, но и да даде възможност да се произвежда руска ваксина на нейна територия. Отговорните и загрижени за народа си държавници намират решение, нашият премиер - не иска“, заяви Корнелия Нинова в болницата в Гоце Делчев.

"От ГЕРБ отхвърлиха предложението ни в НС правителството веднага да започне разговори за внос на Спутник V. Вероятно защото са изхарчили парите и се страхуват,че ще им търсим отговорност. Нашата цел е да дадем решение. При спечелване на изборите на 4.04  започваме незабавни преговори за внос на ваксината Спутник V и прилагани в други държави ваксини. Ще гарантираме достъп до ваксина и свободен избор от страна на българските граждани, за да има предсказуемост на мерките и сигурност за хората. ", категорична е Нинова.

Нинова очерта тежката картина в Югозападна България като проблем, който трябва да бъде решен незабавно, съобщиха от пресцентъра на партията.

"Болницата в Гоце Делчев е препълнена. Растат случаите на заразени с COVID-19 в цялата страна. Ваксини няма. Правителството тотално се провали в борбата с епидемията. На моменти сме първи по смъртност, а сега сме последни по ваксинация. Некомпетентност и използване на болестта за политически цели се събраха в едно. Непоследователните и хаотични действия вредят на икономиката, след като безработицата и неравенствата се увеличиха. Ние не можем да приемем това. Един от начините да се преодолят негативните ефекти от пандемията е доброволното ваксиниране", заяви лидерът на левицата.

По думите й именно тук е най-големият провал на Борисов. "Затова ще направим всичко възможно да осигурим ваксини за всички желаещи и да приложим нашия план за стабилност и предвидимост при решаване на кризата", завърши тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


275
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
210
1
 
20
 
! Отговори
Хахахаха преди 3 години
*** да си прибира синчето от Канада и да го праща в Русия,аман значи
209
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП са силни преди избори. След изборите почват да се цупят. После напускат Народното събрание, че никой не им обръща внимание. Но винаги се заемат с основното си занятие: саботажите и плямпането (държането на речи).
208
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Др.Импексова а паричките от ,,ТЕХНОИМПЕКС,"обещавате ли че ще ги върнете?А за вота нямате никакъв шанс и ти го знаеш,.......хахаааа
207
0
 
22
 
! Отговори
Дедо преди 3 години
Корито пак е на принципа " Никой не може да ви даде това което аз мога да ви обещая!"
206
1
 
18
 
! Отговори
НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ! преди 3 години
ПОРЕДНАТА ДАЛАВЕРА НА КОРНИ ...ЗАЩОТО ТИЯ ВАКСИНИ ЩЕ СЕ ПЛАЩАТ ОТ БЮДЖЕТА И *** ЩЕ ГУШНЕ СТРАШНО ГОЛЕМА , КОМИСИОННА!ТЕЗИ ВАКСИНИ , НЕ СА В КОНТИНГЕНТА НА ПРИЗНАТИТЕ И ПРЕПОРЪЧАНИТЕ ВАКСИНИ ОТ ЕС!ВАКСИНИТЕ ОТ ЕС ---СЕ БЕЗПЛАТНИ И НЕ СЕ ЗАПЛАЩАТ ОТ БЮДЖЕТА НА БЪЛГАРИЯ!
205
1
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Щото *** имат затруднения в производството,нещо...
204
0
 
21
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Да попитам другарката млада приватизаторка Унгария до сега колко руски ваксини получи? 2 кашона :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
203
0
 
20
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Простата Крушовишка П/ка може само да обещава. Нищо повече, на 04.04.2021г. вечерта ще реве като карпатска лисица :))))))))))))))))))))
202
1
 
18
 
! Отговори
Добър въпрос преди 3 години
А защо сина на Нинова е в САЩ, а не в Русия или Китай ...?!А дъщерята на Лавров... синчето на Медведев ...?
201
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
имам желание да се ваксинирам сьс -спутник , ще гласувам за нея
200
1
 
26
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Тая първо да върне парите от Техноимпекс!
199
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако обещае да лицензира и новите уазки ще спечели гласа ми. :)
198
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ква Русия,къв ти Китай,*** Нинова.Батко ти Волен откога алармира,че той ваксината отдавна я има,.Ама гласът му остава глас в пустиня...
197
3
 
23
 
! Отговори
Златка преди 3 години
До ...Нинова, отдавна си сложи вражеската ваксина от Америка, а за раята - руска и китайска ваксина и ще разпъва локуми колко са хубави, но тя самата е с Американска ваксина щото е по кофти ваксината
196
3
 
26
 
! Отговори
Зоро преди 3 години
Червените мандраджии пак ще бъдат с пръст в уста на 4 април вечерта!!!
195
3
 
28
 
! Отговори
... преди 3 години
Никоя нормална държава не иска руските или китайските ваксини. Руснаците не искат руски ваксини. Нинова 100% не би си сложила руска ваксина. Всичко това е да спечели вота на без това лесно манипулируемите плиткоумни русофили и ест. дъртите бабичоци и лелки, които по цял ден киснат у фейса и четат простотии от сорта на ''Целият свят отново благодарен на Русия, че за пореден път го спасява. Този път с Спутник и невероятната руска медицина''.
194
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова е може би, изпратена от СДС в БСП, за да я достъпен. Като една Мата Хари.
193
0
 
9
 
! Отговори
Егати преди 3 години
Изнудването !
192
1
 
21
 
! Отговори
Тц,тц преди 3 години
Гледай я ти, хубавицата? Намерила какво да обещава.. Ваксини? Да си ги държат за президентските избори!
191
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама нали нямаше коронавирус и това беше активно мероприятие?