Нинова атакува: Всеки ден ГЕРБ увеличава хаоса

Създавали паника, управлявали кризата през страха
157
Нинова атакува: Всеки ден ГЕРБ увеличава хаоса
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Всеки ден ГЕРБ увеличават хаоса. Не могат да овладеят ситуацията, създават паника и управляват кризата през страха на хората. Трябва да се направи точно обратното“, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на обиколката си в Северозападна България по отношение на неуредиците във ваксинационния процес.

Соцлидерката бе категорична в необходимостта от следните мерки: „Ред, предсказуемост, спокойни и разумни решения без паника, допълват от пресцентъра на левицата.

Още по темата

Нинова предлага да се възстановят списъците на рискови групи, личните лекари да се заемат с ваксинирането, спешно да се осигурят ваксини извън договорените - руска и китайска, да се обособят ковид болници и чисти болници, за да продължи нормалното функциониране на здравните заведения и за други заболявания, да се обяви данъчна ваканция за бизнеса, да се подпомогне всяко домакинство с ежемесечна сума.

„Можем да се справим!“, увери тя.

Нинова обяви, че „Срутището ГЕРБ се вижда най-ясно в Северозапада“ и призова социалистите от Видинско:

„Оценявайте партиите по резултатите, а не по думите. След 11 години управление на ГЕРБ сме най-бедни в Европа, най-бързо изчезващата нация, с над 47 процента неграмотни деца, най-корумпираната страна и на последните места по свобода на изразяване. Днес сме изправени пред съдбоносен избор - да продължаваме така или да мобилизираме силите и достойнството си като народ и да направим промяна. Уважавам всички малки партии и хората, които ги избират, но е факт, че само БСП има възможност да победи ГЕРБ. Всичко друго е разпиляване на гласове и бетонира статуквото“, заяви на среща с актива на БСП председателят на партията Корнелия Нинова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
0
 
1
 
! Отговори
аз преди 3 години
нинова първо да върне парите от Техноимпекс.
122
1
 
1
 
! Отговори
ХАХАХАХА преди 3 години
ТОВА ГО КАЗВА ПЛАТЕНАТА ЖУРНАЛИСТКА К.ЦВЕТАНОВА ТЯ Е ГЕРБАЖИЙКА
121
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що не скъсате с комунистическите си корени и не си сверите часовника.Щото сте си комунисти по душа и обичате да грабите и властвате, не да работите и да обичате родината.
120
5
 
1
 
! Отговори
Ася Милева преди 3 години
До МДАГоспожо, защо като си мислите, че е толкова хубаво в България живеете в Италия? Елате си тук да ви управлява Гроб! Получавайте българска пенсия, да ви питам как ще ви стига. Майка ми е пенсионер от преди 10 години. След пенсионната реформа на ГРОБ. С 48 години стаж и 425 лв. на месец. Заповядайте да разпределите щедро дадената пенсия от Гроб партията да всички нужди и болен съпруг. Много знаете да зяете от Италия!!!!!!!!!!!!!!
119
2
 
12
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
БСП--ОЗНАЧАВА :-СПИРАНЕ НА ПАРИТЕ ОТ ЕС-НЕКОНТРОЛИРАНО РАЗДАВАНЕ И ПРАХОСВАНЕ НА ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ-НАМАЛЕНИЕ НА РАБОТНИТЕ ЗАПЛАТИ-НАМАЛЕНИЕ НА ПЕНСИИТЕ НА СТАРИТЕ ХОРА-ИЗТОЧВАНЕТО НА БАНКИ-ДЕФИЦИТ НА ЕЛЕМЕНТАРНИ СТОКИ-ДЕФИЦИТ НА ЛЕКАРСТВА И ВАКСИНИ ЗА ХОРАТА-ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И ...ВЪВЕЖДАНЕ НА РУСКОТО КОМУНИСТИЧЕСКО РОБСТВО И ЗАВИСИМОСТИ НА БЪЛГАРИЯ ОТ РУСИЯ!ВСИЧКО ТОВА , НИЕ -БЪЛГАРИТЕ ГО ЗНАЕМ ОТ БОЛЕЗНЕН И ИЗСТРАДАН ОПИТ!
118
1
 
10
 
! Отговори
айде пътеката преди 3 години
ББ да не е женен за тая пощръкляла социалистка, че да прави всички глупасти които са и дошли на пилешкия акъл?
117
2
 
11
 
! Отговори
МДА преди 3 години
До СветлаГоспод да ти прости невежеството! Аз съм герберка и от 35 години живея в Милано. Само заради ГЕРБ плановете за бъдещето ми сега прогнозират да се върна в София роден град, за да харча европейската си пенсия. Ние от чужбина виждаме много по-далеч от някои от вас, които страдат от ниско самочувствие.
116
3
 
13
 
! Отговори
МДА преди 3 години
ПОСЛЕДНИ ГЪРЧОВЕ, НИНОВАААА! ЩЕ ТИ БИЯТ ШУТА СЛЕД 4 АПРИЛ И ОТ ТАМ... ПИТАМ КЪДЕ И В КОЯ ПАРТИЯ ЩЕ СЕ НАВРЕШ ДА Я СЪСИПЕШ? ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ВНЕДРИ В "ДА БЪЛГАРИЯ"!!!!!!!
115
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герберастките тролчета-*** надминавът себе си в плюенето и стрелянето напосоки, когато става дума "за няколко долара повече" !Явно тия дни надницата е повече от прилична !Сравняват се несравними неща ,премълчават се истини , докарва се от девет дерета вода ,още малко и хан Аспарух ще намесят , само и само да не сане дума за Великия банкянски "интелектуалец", който е в основата на "цветущото" ни положение .Герберасти , сър !
114
2
 
13
 
! Отговори
5% преди 3 години
бсп са майстори на внушения и манипулации. Те са тия, които винаги довеждат България до хаос и бедност.
113
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова води БКП, БСП към дъното на блатотонаправо ги навря в тинятавсеки си знае мястото
112
5
 
15
 
! Отговори
28 преди 3 години
Нинова първо да върне парите от Техноимпекс.
111
6
 
4
 
! Отговори
Споко1 преди 3 години
Хора не се карайте, изборите са решени, но този път ще сбъркат много властимащите, ще се опитат да откъснат част от земята на България и да я подарят на съседна държава и тогава всички Българи ще се вдигнат като ЕДИН да защитят земята си. Тогава крадците ще отидат в затвора.
110
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
2008Г- БСП ПРЕИЗЧИСЛЯВАТ МИН ПЕНСИЯ- ОТ 102ЛВ- СЛЕД ТОВА Е 112ЛВ- КОЛКО ХУМАННО И ЛЯВО- ЦЕЛИ 10 ЛВ.
109
2
 
15
 
! Отговори
23 преди 3 години
бсп така лъжат за България, че ще си помислиш, че живееш в Конго. А такава разруха беше при Лукановата зима и при Жанвиденовата зима. Такова безвремие беше при станишев..... бсп са гадини...
108
15
 
4
 
! Отговори
Светла преди 3 години
В тези коментари има много платени хейтъри. Как може нормален човек да е доволен от управлението на герб за периода на властването им? Разграбване, усвояване на фондове, шуробаджанащина...хора отворете си очите! Повечето управляващи са некомпетентни, без висше образование и западен език. Прости! И си плащат за да ги защитават. Кога ли някой ще каже, че царят е гол?
107
8
 
4
 
! Отговори
Класната преди 3 години
Права е! Увеличават го и са нагли.
106
3
 
13
 
! Отговори
гнусота преди 3 години
Тази започнала да агитира като махленска клюкарка.Много ми е противна. Защо не я затри вируса навреме.
105
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде се покри фигуранта?
104
3
 
1
 
! Отговори
Нинова преди 3 години
Абе твоя антораш в община Тервел е със ГЕРБ. Как да гласувам за вас.все едно за ГЕРБ.и председателят на общинския съвет е от БСП,но изпълнява задачите на ГЕРБ.голяма сте мафия.как да гласувам за вас.