Нинова атакува: Всеки ден ГЕРБ увеличава хаоса

Създавали паника, управлявали кризата през страха
157
Нинова атакува: Всеки ден ГЕРБ увеличава хаоса
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Всеки ден ГЕРБ увеличават хаоса. Не могат да овладеят ситуацията, създават паника и управляват кризата през страха на хората. Трябва да се направи точно обратното“, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на обиколката си в Северозападна България по отношение на неуредиците във ваксинационния процес.

Соцлидерката бе категорична в необходимостта от следните мерки: „Ред, предсказуемост, спокойни и разумни решения без паника, допълват от пресцентъра на левицата.

Още по темата

Нинова предлага да се възстановят списъците на рискови групи, личните лекари да се заемат с ваксинирането, спешно да се осигурят ваксини извън договорените - руска и китайска, да се обособят ковид болници и чисти болници, за да продължи нормалното функциониране на здравните заведения и за други заболявания, да се обяви данъчна ваканция за бизнеса, да се подпомогне всяко домакинство с ежемесечна сума.

„Можем да се справим!“, увери тя.

Нинова обяви, че „Срутището ГЕРБ се вижда най-ясно в Северозапада“ и призова социалистите от Видинско:

„Оценявайте партиите по резултатите, а не по думите. След 11 години управление на ГЕРБ сме най-бедни в Европа, най-бързо изчезващата нация, с над 47 процента неграмотни деца, най-корумпираната страна и на последните места по свобода на изразяване. Днес сме изправени пред съдбоносен избор - да продължаваме така или да мобилизираме силите и достойнството си като народ и да направим промяна. Уважавам всички малки партии и хората, които ги избират, но е факт, че само БСП има възможност да победи ГЕРБ. Всичко друго е разпиляване на гласове и бетонира статуквото“, заяви на среща с актива на БСП председателят на партията Корнелия Нинова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
13
 
6
 
! Отговори
Истината преди 3 години
За Нинова ще гласувам.Слав нали го знаем как се държи с подчинените си.Така ще е се държи и с народа ако има власт.
102
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Има си щаб от лекари които трябва да казват отваряме или затваряме,всички останали трябва само да изпълняваме."=== По-голяма тъпотиия отдавна не ми беше попадала в коментарите.
101
5
 
20
 
! Отговори
65 преди 3 години
Къде се покри фигуранта, да не би да е под карантина, ковид 19 ?
100
3
 
9
 
! Отговори
ман преди 3 години
Нинова ще намали ентропията, навярно.ама надали.
99
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Де да не беше послушал парламента БСП и Прецедента и да бяха приели (преди година) онзи текст за големите глоби и затвор, за хора и медии, които разпространяват фалшиви новини за вируса.Сега хаоса щеше да е доста по-малък.
98
20
 
5
 
! Отговори
Бай Коко преди 3 години
ГЕРБ госпожо Нинова неувеличава а създава хаоса дори и там където го няма.
97
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До викащия по долу за учителитеПреди мутрите средната заплата в образованието беше с 7,2% по-висока от средната за България, а през 2016 година след 7 години управление на мутродемократи, средната заплата в образованието стана с 5,3%% по-ниска от средната за България.
96
16
 
2
 
! Отговори
??? преди 3 години
Нинова чак сега ли разбра, че управлението на ГЕРБ си е хаос от самото начало през 2009 година, а в София от 2005 година?
95
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Народна мъдростАко видиш гладен демократ - нахрани го.Ако видиш жаден демократ - дай му вода.Ако видиш гол демократ - облечи го.Никога не давай власт на демократ, защото всички ще ходим гладни, жадни, голи и боси, а при мутродемократи на власт и болни и умиращи.
94
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КАК ВИСОКОМОРАЛНИТЕ ОТ БСП ПРАВЯТ МЕСТНИ ИЗБОРИ- ГОДИНАТА Е 2007, УПРАВЛЯВАТ БСП, УЧИТЕЛСКИ ЗАПЛАТИ В БГ - 297Г, НАЗРЯВАТ УЧИТЕЛСКИ СТАЧКИ- БСП РАЗПОРЕЖДА 45 ДНЕВНА НАЦИОНАЛНА УЧИТЕЛСКА СТАЧКА- ВСИЧКИ УЧИЛИЩА И ДГ СА ЗАТВОРЕНИ, НИКОЙ НЕ НИ ПИТА ДАЛИ СМЕ СЪГЛАСНИ, УЧИТЕЛИТЕ СА ОСЕМ ЧАСА НА РАБОТНОТО СИ МЯСТО, НЕ ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ, НЕ СЕ ДАВАТ ПАРИ ЗА ХРАНА НА ДЕЦА И УЧЕНИЦИ. СЪС СПЕСТЕНИТЕ ПАРИ ОТ ЗАПЛАТИ И РЕЖИЙНИ БСП ПРАВИ ИЗБОРИ ЗА МЕСТНА ВЛАСТ, А СЛЕД ТОВА ОСНОВНА УЧИТЕЛСКА ЗАПЛАТА- 319ЛВ.
93
1
 
8
 
! Отговори
Така преди 3 години
А какво да правят ***,да чакат безстрашните и нормалните да почнат да мрът по улиците ли?
92
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То хаосът се видя още в началото на епидемията, но спирането на хаоса започва с оставка на мутрите или свалянето им черз избори. Без махането на мутрите от властта, нищо не може да се направи.
91
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има си щаб от лекари които трябва да казват отваряме или затваряме,всички останали трябва само да изпълняваме. И политици (управляващи и опозиция) не би трябвало да коментират решението на лекарите.
90
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чао Нинова и твойте хора сбогом
89
2
 
21
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
В световен мащаб с тази пандемия е като на война ,естествено ,че има хаос не само при нас .Бих попитал Нинова какво предложи ,какво поиска от управляващите за затихването на този пожар ...освен оставката му. Силен огън се гаси задружно ,а не да сипваш масло в последните искри.Нинова е готова не само болни козички но и кална сви-ня да прегърне само и само да се докопа до власт .Питам поне за умиращите и възрастни хора с ограбени пенсии и спестявания от такива като нея грях и жал няма ли .
88
1
 
1
 
! Отговори
НЛО 2 преди 3 години
Ааааах мили мои партиии любимиаз ще бъда с таз която е на власт.Аааах мили мои,партии любими азще бъда с тазкоято е на власт
87
0
 
2
 
! Отговори
НЛО 1 преди 3 години
Когато бях едва ли не хлапеобучиха мевлязох в БКПтогава здраво пазеше се щата.БКП...БКП...БКП..БКП...но после се обърнаха нещата.На СДС тогава станах член. На други хора казвах вече "братя"брада си пуснах.Скитах всеки ден.Но после се обърнаха нещата....СДС...СДС...СДС..СДС.. но после се обърнаха нещататова добре - обаче нямах власте как си земя поне да имахи станах земеделец бързо аз.Но как от град на село да замина?БЗНС... БЗНС...БЗНС...БЗНС..но как от град на село да замина?
86
3
 
25
 
! Отговори
№5 преди 3 години
Тая е социалистка колкото аз съм трамвай.
85
2
 
22
 
! Отговори
! преди 3 години
Ти пъ не. Нали немаше вирус. Що ходи във ВМА тогава а? Не знам колко ТП трябва да е човек да гласува за теб.
84
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пази Боже, ако *** се докопа до властта!!! Тогава ще узнаем наистина що е то криза и хаос! До сега управлението на социалистите винаги е било свързано с грандиозни скандали, невиждана корупция, чудовищна инфлация и откровени кражби. Защо сега да вярваме. че именно бсп ще подобрят нашия живот? Защо да гласуваме за бсп?